objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 28. januar 2015 ob 06:35

Urška Čepin masira še naprej, nazadnje v Trzinu. Na sodišču pa joče
Razvpita ljubljanska starleta, znana tudi kot prvi obraz Pahorjeve vlade med referendumom o pokojninski reformi, se po pričevanju klientov še vedno ukvarja s prikrito prostitucijo
Bojan Požar

Odpri galerijo

Za 2.500 evrov odškodnine se je razvpita starleta Urška Čepin na ljubljanskem sodišču pred dnevi sodno poravnala z družbo Krater Media zaradi poročanja tabloidne revije Lady, po razkritju njene prikrite prostitucije aprila 2012, ko so v javnost prišli tudi videoposnetki erotičnih masaž, ki jih je v nekem najetem stanovanju na Topniški ulici za denar izvajala Čepinova.
Urška Čepin je tožbo vložila zato, ker naj bi medijske objave o njeni prikriti prostituciji škodovale njeni "časti in dobremu imenu". Spomnimo, sprva je sploh zanikala, da je na posnetkih in fotografijah ona, potem pa je obrnila ploščo in trdila, da so ji vse to samo podtaknili. Od Krater Medie d.o.o. je sicer zahtevala bistveno več denarja, to je 7.500 evrov odškodnine in tudi poplačilo vseh sodnih stroškov, na koncu pa je pristala na trikrat manj denarja, pa še stroške svojega odvetnika mora pokriti sama.
Po odbitju vseh stroškov ji bo v žepu tako ostalo okoli tisoč evrov.

SALON V TRZINU, PRIČEVANJE KLIENTA

Medtem ko na sodišču joče, kako medijske objave hudo škodujejo njeni časti in dobremu imenu, pa Urška Čepin veselo masira naprej. Po navedbah naših virov trenutno to počne v industrijski coni Trzin, in njena masažna cena je še vedno enaka kot prej - 100 evrov na seanso.
Z imenom in priimkom njenega klienta pa tudi z navedeno mobilno telefonsko številko razpolagamo v našem uredništvu, v nadaljevanju članka pa objavljamo del (njegovega) pričevanja o prikriti prostituciji Urške Čepin.

				To je neposredno pričevanje enega od obiskovalcev nezakonitega masažnega salona v industrijski coni Trzin, kjer - po njegovih navedbah - dela tudi Urška Čepin (za povečavo klik na sliko).			To je neposredno pričevanje enega od obiskovalcev nezakonitega masažnega salona v industrijski coni Trzin, kjer - po njegovih navedbah - dela tudi Urška Čepin (za povečavo klik na sliko).
Mimogrede, ljubljanska policija je včeraj - malo pred 14. uro, na Hacquetovi ulici sredi Župančičeve jame, s spektakularno akcijo, kjer so bili vključeni tudi do zob oboroženi policijski specialci, vdrla v enega od zasebnih stanovanj ter "razbila" gnezdo nezakonite prostitucije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urška Čepin Krater Media industrijska cona Trzin Hacquetova ulica Zupančičeva jama prostitucija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo
viktor hajsinger

2018-10-13 17:43:11


Tak je to
borut rojc

2018-09-24 10:31:59


Človek s sedmimi križi težko vrne udarec mafiji, ki se izživlja nad njim. Novičev obraz odseva veliko bolečine, trpljenja in strahu, vsega groznega, kar so počeli z njim v teh letih. Ob tem, da je nedolžen, se morilci in krimialci prosto sprehajajo naokrog. Problem policije je, da so določeni ljudje nedotakljivi, tudi, če imajo krvave roke. Predelava in distribucija prepovedanih obstojnih substanc, pa za državo očitno bistvenega gospodarskega in družbeno-koristnega pomena... Direktorja Jamnika so umorili tisti bojevniki, ki jim je nečedne rabote znotraj kemijskega instituta ta preprečeval, ne užaljeni nekdo, ki je ostal brez službe. Država deluje tako, da ustvarja žrtve. Žalostno je, da se tudi pravosodje spusti na tako nizek nivo in ohranja sistemsko korupcijo. Človek se vpraša, kam, kje lahko zadeve še rešuje po pravni poti? Se res nekaterim lahko sodi le na ulici ? Angažirati šušmarja, ki po nareku spiše izvedensko mnenje, obremenilno za vnaprej določeno žrtev je grozljivo. Obsoditi človeka na podlagi gostilniških govoric, katerim ne verjame niti družina umorjenega, pa strašljivo in na bazi neverjetnega. ..Blanka Žgajnar. Tožilka, ki ji pri zapriseženih kriminalcih zastarevajo zadeve, za vsakega od nas pač lahko odredi zapor, kot bi rekel keks. ..Noviča ne poznam. Ga pa globoko spoštujem. Ne bi ga pomiloval, če bi mu dokazali krivdo. A njemu na obrazu piše, da ni kriv. Mar so res vsi, ki odločajo, nepismeni?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Urška Čepin masira še naprej, nazadnje v Trzinu. Na sodišču pa joče