objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Četrtek, 27. februar 2014 ob 06:40

Fotografije. Rok Snežič končno v zaporu. Še prej so ga posneli v Banja Luki
Sredi Banja Luke, zdaj pa na spletu. Neznani paparac je ponoči fotografiral tri mariborske podjetnike, Roka Snežiča, Marka Arsenoviča in Borisa Arka, v družbi mičnih sarajevskih deklet
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski podjetnik in davčni svetovalec Rok Snežič, ki je bil pred časom - zaradi davčnih utaj in pranja denarja - obsojen na tri leta zaporne kazni, vrniti pa mora tudi 150 tisoč evrov, se je minulo soboto končno le znašel v zaporu. Gre za vikend zapor odprtega tipa, tako imenovanega "Puščava" v Mokronogu, ki je sestavni del zaporov na Dobu.
Po naših informacijah se mora Rok Snežič v zaporu pojaviti vsako soboto do 18. ure zvečer, v ponedeljek zjutraj pa lahko "odide na delo." Rok Snežič, ki je v Sloveniji že razglasil osebni stečaj, zadnje čase sicer največ posluje v Bosni in Hercegovini, dva njegova največja klienta v Sloveniji, kjer Snežič dela kot davčni svetovalec, pa ostajata brata Miran in Roman Vuk, lastnika družbe RMW Holding, no, Miran Vuk je znan predvsem kot župan Zavrča, ter Izet Rastoder, lastnik podjetja Derby, "kralj banan" in predsednik ljubljanskega nogometnega kluba Olimpija.
Skupaj z bratoma Miranom in Romanom Vukom pa je Rok Snežič pred sedmimi dnevi, 20. februarja, spet postal tarča novih kriminalističnih preiskav, ponovno povezanih z davčnimi zatajitvami.
SARAJEVO: PORCHE IN SEKSI DEKLETA
Po spletu pa so pravkar zakrožile fotografije, posnete v Banja Luki, menda med praznovanjem letošnjega pravoslavnega novega leta.
Na pomenljivih "paparaco" fotografijah so prepoznavni trije zelo znani mariborski podjetniki, poleg Roka Snežiča še Marko Arsenovič, solastnik prodajne mreže nemške blagovne znamke oblačil S.Oliver, in Boris Arko, najemnik vsaj dveh dobro obiskanih gostinskih lokalov v Mariboru, Štajerca in Ancore.
Seveda vsi trije v seksi družbi lepih banjaluških deklet, ki so menda najboljše "bejbe" v Bosni in Hercegovini ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rok Snežič miran Roman Vuk Izet Rastoder SARAJEVO: PORCHE IN SEKSI DEKLETA Marko Arsenovič Boris Arko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

điđimiđi

2018-10-14 20:18:01


premalo
viktor hajsinger

2018-10-13 17:43:11


Tak je to
borut rojc

2018-09-24 10:31:59


Človek s sedmimi križi težko vrne udarec mafiji, ki se izživlja nad njim. Novičev obraz odseva veliko bolečine, trpljenja in strahu, vsega groznega, kar so počeli z njim v teh letih. Ob tem, da je nedolžen, se morilci in krimialci prosto sprehajajo naokrog. Problem policije je, da so določeni ljudje nedotakljivi, tudi, če imajo krvave roke. Predelava in distribucija prepovedanih obstojnih substanc, pa za državo očitno bistvenega gospodarskega in družbeno-koristnega pomena... Direktorja Jamnika so umorili tisti bojevniki, ki jim je nečedne rabote znotraj kemijskega instituta ta preprečeval, ne užaljeni nekdo, ki je ostal brez službe. Država deluje tako, da ustvarja žrtve. Žalostno je, da se tudi pravosodje spusti na tako nizek nivo in ohranja sistemsko korupcijo. Človek se vpraša, kam, kje lahko zadeve še rešuje po pravni poti? Se res nekaterim lahko sodi le na ulici ? Angažirati šušmarja, ki po nareku spiše izvedensko mnenje, obremenilno za vnaprej določeno žrtev je grozljivo. Obsoditi človeka na podlagi gostilniških govoric, katerim ne verjame niti družina umorjenega, pa strašljivo in na bazi neverjetnega. ..Blanka Žgajnar. Tožilka, ki ji pri zapriseženih kriminalcih zastarevajo zadeve, za vsakega od nas pač lahko odredi zapor, kot bi rekel keks. ..Noviča ne poznam. Ga pa globoko spoštujem. Ne bi ga pomiloval, če bi mu dokazali krivdo. A njemu na obrazu piše, da ni kriv. Mar so res vsi, ki odločajo, nepismeni?

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Fotografije. Rok Snežič končno v zaporu. Še prej so ga posneli v Banja Luki