objavi na
pozareport.si

forum

2007 Pozareport

Sreda, 27. junij 2007 ob 07:21

Poročila sta se Petra Cotman in Sašo Arsenovič
Piarovka Vzajemne na gradu Snežnik na Notranjskem, mariborski podjetnik v Goriških brdih
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Predpraznično soboto za sta poroki izkoristila dva znana Slovenca: Petra Cotman, nekdanja televizijka in šefica stikov z javnostmi v Zavarovalnici Vzajemna, in mariborski podjetnik Sašo Arsenovič, znan solastnik mariborskega lokala Tako's, poslovne hiše v centru mesta, imenovane Galerija Gosposka, uvoznik oblačil znamke S'Oliver, in nekdanji teniški igralec.


Cotmanova se je poročila z Markom Juvančičem, direktorjem računalniškega podjetja (ima tudi soimenjaka v državnem svetu, vendar to ni on), poroka pa je bila na gradu Snežnik na Notranjskem, od koder prihaja njen soprog. Medtem ko je bila ohcet v Ljubljani, v restavraciji Evropa. Mimogrede, poročno obleko, ki jo je nosila Cotmanova, je kreacija Urše Drofenik, na medene tedne pa bosta mladoporočenca poletela v Dubaj in na Maldive.
Sašo Arsenovič in Nina Kirbiš pa glede poroke ne dajeta izjav. Uspelo nam je izvedeti zgolj lokacijo, poročila sta se namreč v Medani sredi Goriških brd. Kraj poroke je po svoje logičen: Nina Kirbiš namreč dela v Galeriji Gosposka, kjer je šefica vinoteke.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Petra Cotman Sašo Arsenovič Markom Juvančičem Urše Drofenik Nina Kirbiš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Poročila sta se Petra Cotman in Sašo Arsenovič