Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Koreografa, pedagoga in plesalca Nastja Bremec in Michal Rynia sta si v jesenskem času uresničila velikansko željo. In sicer sta odprla lasten plesni studio, v katerem sta mimogrede posnela še minutno plesno enodejanko.

"Eden od ciljev, ki sva si jih zadala ob vrniti iz Nizozemske, je bil usmerjen tudi v uresničitev želje po lastnem plesnem studiu, kjer bi se lahko časovno neomejeno prepuščala plesnemu ustvarjanju. V teh dneh se nama je ta želja uresničila. V novem atraktivnem poslovno- stanovanjskem objektu Eda Center v Novi Gorici sva odprla M&N Dance Studio. Na ta način sva ustvarila pogoje za pedagoško delo in ustvarjanje lastnih projektov. Dopoldanski čas je rezerviran za najin trening in ustvarjanje, popoldne pa z velikim veseljem prenašava znanje ljubiteljem plesne umetnosti.

Načrtujeva tudi organizacijo različnih workshopov, v toplejših mesecih pa tudi različne plesne dogodke na čudoviti terasi tik ob najinem studiu. M&N Dance Company je tako dobil svoj sedež, v prihodnjem letu pa se nama bodo pridružili še nekateri domači in tuji profesionalni plesalci, s katerimi bova ustvarila nov plesni projekt, ki bo premierno predstavljen oktobra 2013 v Cankarjevem domu."  Se veselimo novih in inventivnih projektov izpod nog šempetrskega dvojca.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

n7IiTp vglilhpzqdcs

JI3W7i qzvlbhbalrzu

i love minsk! i love these huge prospects and green parks, and, most imrpatontly, the people. the people whom i personally met back in 2002 when i had my gig there seemed so very friendly and good-natured, easy to talk to and also not lacking on the emotional side that made me instantly think i'd love to come back! and i will come back. it's only militia and military that look a bit spooky wearing their oldskool uniform watching with a kind of threat, as i was crossing the streets of minsk, and me having this slightly uneasy feeling of not exactly belonging to that kind of community control freak system. wish the people of belarus would finally get rid of the dictatorship, without having to be involved into any bloody events whatsoever.peace!-selffi

pXoQK8 snejsssowmmx

VT107R dlsdtsorqalr

Insights like this liven tighns up around here.

ZADNJE OBJAVE