Seks, seks in rokenrol!

Sreda, 13. Januar 2016 ob 09:04

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Bi se na začetku našim bralkam in bralcem predstavila v nekaj stavkih; kot plesalka, vizažistka in oseba.  Kdo si, Svetlana,  in kam si namenjena?
Sem Svetlana Uštiugova Cigoj, trenerka športnih plesov in model. Stara sem 22 let, končala sem športno fakulteto v Kijevu, kjer sem se tudi rodila. Moja mladost je potekala zelo aktivno in z veseljem sem se vsak dan vozila na trening in v šolo za risanje. Trenutno poučujem ples v Plesni soli UrškaPro v Ljubljani.

Nam zaupaš, kako je ples prišel v tvoje življenje, kdo te je navdušil zanj in zakaj ravno ples?
Plesati sem začela pri treh letih, kamor me je vpisala moja mama. Z veseljem se spomnim tistih trenutkov, ker sem uživala maksimalno, in lahko rečem, da sem bila pravi mali razbojnik. Pred fakulteto pa sem končala športno šolo.

Kako in kdaj si srečala našega plesalca Mišo Cigoja, kako se je zgodila ljubezen na prvi pogled ali prvi korak?
Srečala sva se povsem slučajno in to je bila ljubezen na prvi pogled. Ljubezen na prvi pogled opazimo takoj, ko je človek tebi všeč. Z Mišo sva poročena tri leta in sva srečna.
Kakšno je življenje v Ajdovščini, kakšen je tvoj dan?
Življenje v Ajdovščini je kar umirjeno, ampak ker se precej vozim v Ljubljano, mi to ustreza. Moj dan se začne zgodaj, ob šestih oziroma ko Kostja, najin sin vstane. Cel dan smo v gibanju. Ko zvečer Kostja zaspi, imava tudi midva z Mišo nekaj časa zase.

Kakšno je življenje z Mišo? Zdi se, da si ga precej zresnila in ne počne več "neumnosti" ali jih samo bolj skriva?
Verjamem, da za vsakega nekje na svetu obstaja primeren partner, midva sva se našla, ker se dopolnjujeva in nama je lepo skupaj. Miša je v primerjavi z mano zelo dobrosrčen in nežen.

Zadnje čase si objavila kar nekaj fotografij, na katerih plešeš s svojim možem, čeprav on uradno pleše z Niko Bagon. Gre za kakšen projekt oziroma za kaj gre?
Prvi skupni nastop sva imela na predizboru za Miss Slovenije in naredila sva precej foto sessionov. Nastopava tudi, ko imamo kakšen dogodek z mojimi učenci na UrškiPro.

Je pri tebi na prvem mestu ples ali vizažiranje oz. kaj?
Trenutno je na prvem mestu v poslovni sferi plesno delo z otroki in preostali čas namenjam modelingu oziroma snemanju reklam. Na UrškaPro poučujem latinskoameriške in standardne plese, otroško skupino, tako začetnike kot tekmovalne pare. Družabni ples pa učim v studiu Maxim v Ajdovščini.

Zdi se, da veliko časa nameniš tudi socialnim omrežjem, kot je facebook. Kaj ti pomeni objavljanje fotografij in informacij na FB-ju?
Biti prisoten v poslu dandanes pomeni biti aktiven tudi na socialnih omrežjih, kot sta FB, Instagram ...

V Slovenskih novicah si napovedala tudi udeležbo oz. sodelovanje na izboru za Miss Slovenije. Je to resen projekt? Kaj bi z njim rada dosegla, če recimo postaneš miss Slovenije?
Na Miss Slovenije sem sodelovala že na treh predizborih in prišla v polfinale.
Si tudi plesna pedagoginja, ki redno spremlja naša državna prvenstva v športno tekmovalnem plesu. Kako bi opisala kakovost naših plesnih parov? Kje smo dobri, kje malo manj? Kaj nam manjka, da znova pridejo zlati časi, ki se jih spominja tudi tvoj mož Miša?
V Sloveniji raven plesa trenutno ni dovolj visoka, saj starši niso pripravljeni vlagati dovolj denarja v plesni razvoj. Otroci pa niso dovolj zagrizeni. Starši bi morali vlagati toliko denarja, da bi njihovi otroci lahko potovali na vse tekme, se udeleževali dobrih seminarjev in imeli kakovostne obleke.
V Ajdovščini z Mišo organizirata plesne večere družabnega plesa v Plesnem klub Maxim. Od kod ideja, kakšna je udeležba?
Miša je prevzel organizacijsko breme od g. Jurija Makovca, pionirja Plesnih večerov Vipava. Ideja je ostala ista, dati možnost tečajnikom iz vseh plesnih šol in regij po Sloveniji, da se družijo in naplešejo.

Imaš zelo seksi telo, pravzaprav si suhica. Kako, na kakšen način skrbiš, da je tvoje telo v polni plesni oziroma telesni pripravljenosti?
Seks, seks & rokenrol!
Kaj te pri plesu najbolj osrečuje in kaj najbolj žalosti?
V plesu me najbolj osrečuje, ko ljudje to delajo z dušo.

Kaj počneš, kadar ne plešeš? Čemu namenjaš proste trenutke?
Kadar ne plešem, se ukvarjam z modelingom in vizažiranjem. Proste trenutke rada preživljam z družino.
Kakšne so želje in vizije za naprej? Imaš vnaprej določene poti ali se prepuščaš toku življenja?
V življenju si vedno zastavim cilj in stremim k temu, da ga realiziram. Želim si priti med tri najlepše na Miss Slovenije in zelo razviti plesno šolo.

Kateri je tvoj življenjski moto?
Če si nečesa res želiš, zate ni ovir!

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

Olala, Byckova je dobila konkurenco.

Lep članek in prava lepotica, ampak Svetlana je poročena in ima otroka, kaj ni potrebno, da kandidira za miss neporočeno dekle brez otrok?

ZADNJE OBJAVE