Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Svetovnega prvenstva v standardnih plesih sva se udeležila tokrat v spremstvu domačih trenerjev, kar nama je veliko pomenilo. Samo tekmovanje in dvorana sta bila zelo lepo pripravljena. Počutje na dan tekme je bilo dobro. Na začetku tekmovanja pa sva imela kar nekaj težav s tremo in stresom, ki se v nama pojavljata ob velikih tekmovanjih. Z njima sva se bolj ali manj uspešno soočala. Postopoma sva vsak nastop bolje opravila.


				Žan in Ana Stajan s trenerjem Matijo Novoselom in uradno spremljevalko ter tudi trenerko Natalijo Banovič (foto: osebni arhiv Natalije Banovič)<br>
			Žan in Ana Stajan s trenerjem Matijo Novoselom in uradno spremljevalko ter tudi trenerko Natalijo Banovič (foto: osebni arhiv Natalije Banovič)

Prek 'redancea' sva dosegla 46.−48. mesto. Udeležitev na svetovnem prvenstvu je bila pozitivna, prijetna in za naju še kako pomembna izkušnja. (sta za naš portal sporočila mladinca Žan in Ana Stajan, ki sta na svojem prvem svetovnem prvenstvu v standardnih plesih zasedla delitev 46. do 48. mesta v konkurenci 67-ih parov. Na tekmi, ki se je odvijala minulo soboto v Sibiu v Romuniji, sta ju spremljala njuna trenerja, Natalija Banovič in Matija Novosel.)
 
 
 
 
 

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
Ana Stajan Žan Stajan svetovno prvenstvo Standardni plesi svetovno prvenstvo v standardnih plesih Natalija Banovič Matija Novosel

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno