Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Vzdušje na tekmi je bilo fenomenalno, dvorana je bila polna in lepo okrašena, za plesalce so res lepo poskrbeli vse tri dni, zato je sodelovanje na takem dogodku res lepa izkušnja. Ker zaradi že omenjene vize nisva do zadnjega trenutka vedela, če se bova tekme sploh udeležila, sva se zato toliko bolj potrudila pri samem nastopu.

Plesala sem v svoji rdeči obleki, ki jo je skreiral in naredil Abraham Martinez iz Španije. Z odplesanim, sploh zadnje kolo, sva glede na okoliščine zelo zadovoljna in se že veseliva skupnih treningov, ko se Vitalii (Zakharov, op. a.) vrne nazaj v Slovenijo. (je za naš portal po vrnitvi s Kitajske sporočila plesalka Zala Fuchs, ki je s soplesalcem Vitaliijem Zakharovim na svetovnem prvenstvu v latinskoameriških plesih, ki se je odvijalo v Čengduju, zasedla delitev 43. do 45. mesta)

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji

ROBERT DOLENC

2018-01-29 17:50:08


Spoštovani ! V začetku tega dopisa vas vljudno pozdravljam in iskreno čestitam vsem tekmovalcem tega državnega prvenstva. Oglašam se po skoraj 5 letih, ker sem bil klican od kar od nekaj ogorčenih prijateljev, glede izjave g. Fredija... Torej spoštovani g.Fredi. Od vas kot eminentnega športnega trenerja, uveljavljenega mednarodnega sodnika in dobrega poznavalca Slovenskega športnega plesa kaj takšnega ne bi pričakoval!!! Izjava, da se gresta ZVEZDE, ker ne prideta na državno je več kot nesramno , da ne rečem arogantno arogonatno. Kot Vam je poznano smo do sedaj VEDNO prišli na vsako državno prvenstvo z vsakim plesalcem, pa čeprav še ples ni bil ta pravi ( še izplesan), tako z Volodymirom, kot tudi nazadnje z Vladom( ko sta prišla na državno po vsega nekaj dnevih skupnega plesa). Prav tako, bi prišli sedaj , če bi to bilo mogoče,pa žal ni bilo izvedljivo. Že plesalca sta vam pisno obrazložila, da Vlad žal ne dobi Vize in bo končana v prvih dneh Februarja. Vsled tega sedaj Naja že dalj časa biva v Rusiji, kjer intenzivno trenirata naprej( tudi to Vam je pisno povedala!!!!!). Prav tako sta nominirana za evropsko v Brnu, kjer sta prijavljena in se ga bosta seveda udeležila, kot tudi državnega v LA itd.... Spoštovani g. Fredi! A ste se morda vprašali, ali je mogoče gdo iz Slovenije kaj naredil za ta par, jih kaj povprašal o bilo kakšni pomoči pri pridobitvi vize,...itd... Ne , znate samo arogantno izjaviti, da je neodgovorno, da ne prideta na državca( pa Vi povejte kako....???). Ko smo se borili za naslov svetovnega prvaka, Vas tudi ni bilo v dvorani, da bi izrekli podporo....Pa smo organizirali preko 50 SLOVENSKIH zastav, da so vihrale v dvorani in smo pričarali športni duh...Niti niste opazili, da smo z vsem ponosom prepevali našo Slovensko himno ob zmagi, da je Naja potočila solze sreče na podijumu, ko športnika preletijo čustva in ponos ..... Spoštovani g. Fredi. Nadalje govorite o nespoštovanju do soplesalcev....A se sploh zavedate kaj govorite???? Z vsem spoštovanjem! Robert Dolenc