Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Res sem noseča. Tega nikoli nisem ne želela ne nameravala skrivati. Zakaj bi skrivala eno najlepših stvari, ki se mi dogaja v življenju? Ker pa ta del mojega življenja ne spada v javno sfero, si želim, da tako tudi ostane. Želim si, da otrok in vse, kar je v povezavi z njim, ostane samo moje. Zato na morebitna vprašanja v zvezi z nosečnostjo, porodom, otrokom in partnerjem v prihodnje ne bom odgovarjala. Ne danes, ne jutri in ne čez eno leto. Upam pa, da nisem preveč zahtevna in naivna, če prosim za isto mero spoštovanja, ki sem ga izkazala številnim medijem v zadnjih letih, ko sem bila vedno na voljo. Zato iskreno pričakujem, da se ta moja edina želja v prihodnje spoštuje.

Še vedno sem in bom z veseljem delila z vami vse, kar vas zanima v povezavi z mojim plesnim življenjem, preko katerega sem postala prepoznavna širši javnosti. (je za naš portal sporočila in potrdila govorice o nosečnosti plesalka ter dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov Nadija Bičkova. O očetu ničesar, tako so seveda znova aktualne govorice o "nekem nogometašu iz Nove Gorice".

Težko pa se bo Nadija izgovorila na željo o spoštovanju njene intime. Z mediji jo je prevečkrat delila, seveda le takrat, ko je ona to želela. Od posredovanja fotk z medenih tednov z nekdanjim možem, plesalcem Sergejem Konovalcevim, ločitve sicer nikoli ni komentirala, do golih fotografij za revijo Playboy, pa reklamiranja ročnih ur Michael Kors, modnih revij Lisce, množica objav iz intimnega življenja na socialnih omrežjih FB, Instagram ... Tudi uradne izjave o prenehanju plesanja ni podala, letos bi z Miho Vodičarjem, ki je bil za začetku njune skupne kariere ne samo soplesalec, ampak tudi njen življenjski sopotnik, praznovala deset let skupnega plesanja. Žurke ob tej priložnosti očitno ne bo, bo pa zato veselje poleti, ko naj bi Nadija rodila. Pa bomo videli, če bo držala besedo in ne bo z mediji delila tega srečnega trenutka.)

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

Your post captures the issue pecfretly!

Paul, (excellent distillation of a retahr long and dry report BTW) do you think that the NRC report might possibly result in a reorientation back to the Moon once again? http://alhppadd.com [url=http://fjorjvn.com]fjorjvn[/url] [link=http://dhalherzul.com]dhalherzul[/link]

If we can get the cost of crewed msniioss to the Moon down to on the order of $1B, that’s competitive with the cost of sophisticated rover msniioss. Per crew, that should be fairly easy, $1B per 4 crew might be a bit harder.Economics, might say bigger crew and staying longer, but fewer crewand staying shorter is actually more economical for NASA.Or a commercial enterprise is always going to try for bigger crew[more passengers] and staying longer.But NASA isn't a commercial enterprise. NASA should be a non-commercialenterprise, which is always attempting to assist US commerce and commerce ingeneral [in regard to space activities].So, think NASA should focus on 1 or 2 crew, shorter time periods on the Moonand more trips to Moon.And similar with Manned Mars. Though a big advantage of the Moon ascompared to Mars is you do shorter trips, fewer crew and more trips.

Iskreno čestitam! Uživaj draga Nadija, to je nekaj najlepšega, kar se ženski lahko zgodi. Hvala za vse prelepe plesne trenutke, vsakič, ko sem te gledala, sem neizmerno uživala. Zame si in boš ostala Ena in Edina. Srečno in veliko ljubezni ti želim.