Nika Kljun je out; Miha Krušič jo je ponovno prešišal
Res je, da sem imela možnost spregovoriti par besed s Simonom Cowellom. Zahvalila sem se mu za izjemno priložnost, ki mi jo je ponudil v svojem šovu ter mu omenila, ali ve, da bo X Factor zaživel tudi v Sloveni

Nedelja, 22. Januar 2012 ob 11:05

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
"Res je, da sem imela možnost spregovoriti par besed s Simonom Cowellom. Zahvalila sem se mu za izjemno priložnost, ki mi jo je ponudil v svojem šovu ter mu omenila, ali ve, da bo X Factor zaživel tudi v Sloveniji, kjer se bo v kratkem začel snemati. Nad novico je bil zelo navdušen in mi dejal, da bi želel, da sodelujem pri slovenski različici in bi v svoje roke prevzela koreografijo, če ne celo kaj več." (je za 24ur.com povedala plesalka, koreografinja in pedagoginja Nika Kljun po izkušnji, ki jo je imela z nastopi v ameriški različici šova X faktor.  V slovenski verziji Nike ne bo, ampak se je ekipa Pop tv odločila za preverjenega koreografa Miho Krušiča)

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

XX41SX dyrqzybuydlh

OQWcyF oilspurfkame

Hello Bernd !If you need help with the blog (own login), ccnatot Gabriel Paravisini , you can find him on skype easily.

Mah: Miha je pripravil praktično celoten šov ob otvoritvi Stožic(na netu imaš sigurno kakšen posnetek dogodka, ki ti ga toplo priporočam v ogled), če se ne motim je veliko sodeloval s Siddharto (ne samo v videospotih, ampak tudi pri velikih koncertnih šovih). To, da dela za pop tv pri SIT in sedaj X Factorju se mi ne zdi nič narobe, glede na to da je to easy money, če res uči samo par korakov :)

Smejko, ti nimaš pojma. Največje projekte? A to misliš SIT ko pevce nauči dva koraka...lepo te prosim. Povej mi za eno njegovo res dobro prepoznavno nepozabno koreografijo. No?

BRAVO KRUŠIČ

Krušič je potem hišni koreograf slovenije, ker je v zadnjih dveh letih delal največje projekte slovenije, če te pa ni navdušil pol pa res nimaš pojma o koreografiji in ja mislim da bog zagotovo ve zakaj:)

Saj vemo da je Krušič hišni koreograf na pop-u, sam bog ve zakaj...mene še z nobeno koreografijo ni navdušil.

Miha, Miha, Miha, Miha je najboljši!

Juhuuuuuuuuuuuuuu Miha Krušič zakooon!! juhu juhu

Miha, Miha, Miha!!!!

Sej, to je blo za pričakovat, da bojo angažirali Krušiča. In zdi se mi prav, ker je že na Talentih opravil dobro svoje delo.