Naj United Nude plesni ustvarjalec / ustvarjalka
Glasovanje poteka od 13.11.2018 00:04 do 03.12.2018 18:00

Sreda, 14. november 2018 ob 09:52

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje poteka od 13.11.2018 00:04 do 03.12.2018 18:00
 

Glasovanje trenutno poteka na tem naslovu - klik na povezavo

Bi imeli posebne baletne copate oziroma balerinke, ki jih lahko nosite v torbici in vas rešijo utrujenih nog? Nič lažjega! Glasujte za Naj United Nude plesnega ustvarjalca in pet srečnežev/srečnic bo prejelo Butterfly twists balerinke, ki jih podarjata Lili Jolie in podjetje Parsus d.o.o. Parsus je uradni zastopnik in distributer različnih blagovnih znamk obutve in torbic za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno Goro in Makedonijo, mednje sodita tudi United Nude in Vivobarefoot.


				Butterfly twists za pet glasovalcev<br>
			Butterfly twists za pet glasovalcev

Predlagani plesalci in plesalke, za katere lahko glasujete, pa so: Indi Mužič, Urban Marolt & Ana Zajc, Žiga Sotlar, Tanja Tajnik, Mojca Majcen, Takuya Sumitomo, Hugo Mbeng, Owen Lane in Duo Kamikazete.


				Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a balerinke in bon v vrednosti 40 evrov.<br>
			Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a balerinke in bon v vrednosti 40 evrov.

Zmagovalec oz. zmagovalka bo poleg balerink Butterfly twists prejel/-a še bon v vrednosti 40 evrov.


				Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni prejme denarnico oz. etui za kartice United Nude. Vse nagrade podarja Lili Jolie oziroma podjetje Parsus d.o.o.<br>
			Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni prejme denarnico oz. etui za kartice United Nude. Vse nagrade podarja Lili Jolie oziroma podjetje Parsus d.o.o.

Drugouvrščen/-a pa prelepo denarnico oz. ovitek za kartice United Nude. Glasujete lahko do ponedeljka, 3. decembra, do 18.00! Poglejmo  sedem srečnih prejemnikov predmetov, ki jih podarja Kamena duga iz Zagreba: Mojca Gorjanc, Anja Mrak, Nina Svilar, Elinda Logar, Kaja Berce, Ana Marc in Jana Prihoda. Zmagovalka glasovanja pa je Neža Rus, ki je odlično odplesala vlogo Stelle v Hofmanovih pripovedkah v koreografiji Georgete Capraroiu, in prejme okvir za fotografijo in stojalo v obliki srčka za fotografije, svečnik in rezalnik papirja.


				Neža Rus je zmagovalka glasovanja in prejme paket nagrad podjetja Kamena duga. (Foto: Darja Štravs Tisu)<br>
			Neža Rus je zmagovalka glasovanja in prejme paket nagrad podjetja Kamena duga. (Foto: Darja Štravs Tisu)

Drugouvrščeni pa imamo kar dve plesalki. Maruša Jakopič, mlada štirinajstletnica, ki se navdušuje nad 'battli' in svojo pozitivno energijo širi med vse ljudi, ki plešejo in ne plešejo. Prejela bo okvir za fotografijo, svečnik in rezalnik papirja. Lara Šlibar iz Plesnega kluba Bolero je v St. Petersburgu postala evropska prvakinja v jazzu med mladinkami in bo prejela okvir za fotografijo, svečnik in rutico. Čestitamo izžrebanim glasovalkam, zmagovalki in drugouvrščenima. Nagrade vam bomo poslali po pošti na naslove, ki ste jih pripisali ob glasovanju v desetih dneh od objave na našem portalu. 


				Maruša Jakopič in Lara Šlibar si delita drugo mesto našega glasovanja in prejmeta nagrade podjetja Kamena duga.<br>
			Maruša Jakopič in Lara Šlibar si delita drugo mesto našega glasovanja in prejmeta nagrade podjetja Kamena duga.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
Indi Mužič Urban Marolt Ana Zajc Žiga Sotlar Tanja Tajnik Mojca Majcen Takuya Sumitomo Hugo Mbeng Owen Lane Duo Kamikazete Neža Rus Maruša Jakopič Lara Šlibar

Zadnji komentarji