Najbolj mavrični plesalec / plesalka
Glasovanje je potekalo od 23.10.2018 do 12.11.2018

Sreda, 14. November 2018 ob 09:43

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 23.10.2018 do 12.11.2018

Vabljeni k našemu glasovanju, v katerem si lahko priplešete enega od sedmih predmetov, ki jih podarja podjetje Kamena duga iz Zagreba. Kamena duga je sicer najbolj poznana po izdelavi in prodaji atraktivnega nakita, a v njeni ponudbi boste našli tudi darilni program, ki zajema svečnike, šale, rezalnike za papir, okvirje za fotografije in še mnogo drugega. Torej sedem srečnežev bo prejelo enega od izbranih predmetov, ki so na fotografiji.


				Sedem priložnostnih daril čaka na vas, drage glasovalke in glasovalci.<br>
			Sedem priložnostnih daril čaka na vas, drage glasovalke in glasovalci.

Seveda pa morate glasovati za plesalca/plesalko, ki bo prav tako prejel/-a izdelke Kamene duge. Tokrat lahko glasujete za: Niko Burazer,  Urško Centa, Nežo Rus, Antonio Šimurino, Marušo Jakopič, Margarito Isaevo, Nika Kidriča, Tjašo Purgar, Folklorno skupino Klas Horjul in Laro Šlibar. Zmagovalec/zmagovalka prejme okvir za fotografijo in stojalo v obliki srčka za fotografije, svečnik in rezalnik papirja.


				Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a dva okvirja za fotografijo, rezalnik papirja in svečnik.<br>
			Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a dva okvirja za fotografijo, rezalnik papirja in svečnik.

Drugouvrščeni/drugouvrščena pa prejme okvir za fotografijo, svečnik in rezalnik papirja. Glasujete lahko do ponedeljka, 12. novembra, do 18.00.


				Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme rezalnik papirja, okvir za fotografijo in svečnik. Vse nagrade podarja Kamena duga iz Zagreba.<br>
			Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme rezalnik papirja, okvir za fotografijo in svečnik. Vse nagrade podarja Kamena duga iz Zagreba.

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja, v katerem je podjetje s Krete, BioAroma, petim srečnim glasovalcem podarilo rožičevo olje za prsi, Breast Care Oil. Prejemnice so: Maja Zelenc, Vida Tofil, Jasna Antloga,  Andrejka Gažovič in Milena Lupše. Zmagovalka glasovanja je članska formacija Kratos iz PK Kattan, ki je v disko plesu osvojila naslov zmagovalcev svetovnega pokala; poleg rožičevega olja bo prejela še losijon za telo BioAroma in toaletno torbico s Krete.


				Zmagovalna članska formacija Kratos iz PK Kattan prejme rožičevo olje, losijon za telo in toaletno torbico BioAroma.<br>
			Zmagovalna članska formacija Kratos iz PK Kattan prejme rožičevo olje, losijon za telo in toaletno torbico BioAroma.

Drugouvrščeni pa sta Maja Ocvirk in Živa Horvat, ki sta v disko plesu med članskimi pari pod vodstvom Dejana Zečeviča zasedli drugo mesto na svetovnem pokalu v Ustju nad Labem. Prejmeta rožičevo olje za prsi in losijon za telo BioAroma. Čestitamo izžrebanim glasovalcem, zmagovalcu in drugouvrščenima. Nagrade vam bomo poslali po pošti na naslove, ki ste jih pripisali ob glasovanju v desetih dneh od objave na našem portalu.


				Maja Ocvirk in Živa Horvat, drugouvrščeni iz našega glasovanja, prejmeta rožičevo olje in losijon za telo podjetja BioAroma s Krete. Čestitke vsem!<br>
			Maja Ocvirk in Živa Horvat, drugouvrščeni iz našega glasovanja, prejmeta rožičevo olje in losijon za telo podjetja BioAroma s Krete. Čestitke vsem!

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
Nika Burazer Urška Centa Neža Rus Antonia Šimurino Maruša Jakopič Margarita Isaeva Niko Kidrič Tjaša Purgar Folklorna skupina Klas Horjul Lara Šlibar Maja Ocvirk Živa Horvat

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE