Najbolj roza plesni ustvarjalec / ustvarjalka
Glasovanje je potekalo od 2.10.2018 00:27 do 22.10.2018 18:00

Sreda, 31. Oktober 2018 ob 18:53

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 2.10.2018 00:27 do 22.10.2018 18:00

V roza oktobru se tudi naš portal pridružuje osveščanju o raku dojk. Že tretje leto zapored se našemu glasovanju pridružuje kozmetika BioAroma s svojim unikatnim izdelkom – rožičevim oljem za prsi. BioAroma je 100-odstotno naravna kozmetika s Krete, ki ponosno poudarja, da je ta južni otok botanični raj z najbogatejšim ekosistemom v Evropi. Njihova ponudba obsega izdelke za nego in zdravljenje, od različnih krem za telo in obraz do eteričnih olj in parfumov ter posebnih tretmajev za prsi, celulit, prehlad, vročino, psoriazo, hemeroide. Petim srečnim glasovalcem podarja rožičevo olje za prsi Breast Care Oil. Priplešete si ga lahko tako, da glasujete za naslednje plesne predloge: Mirjam Podobnik, Renata Alibegovič & Ana Trček & Daša Kovačič, Matevž Česen, Lana Klemen, Maja Ocvirk & Živa Horvat, Nika Brložnik, Lana Smolnikar & Klara Senica, Tian Čehič in Kratos.


				Pet srečnih glasovalcov bo prejelo rožičevo olje za prsi.<br>
			Pet srečnih glasovalcov bo prejelo rožičevo olje za prsi.

Zmagovalec oziroma zmagovalka bo poleg rožičevega olja prejel/-a še losijon za telo BioAroma in toaletno torbico s Krete.


				Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a poleg olja za prsi še losijon za telo in toaletno torbico.<br>
			Zmagovalec/zmagovalka bo prejel/-a poleg olja za prsi še losijon za telo in toaletno torbico.

Drugouvrščeni/drugouvrščena pa prejme rožičevo olje za prsi in losijon za telo BioAroma. Glasujete lahko do ponedeljka, 22. oktobra, do 18.00.


				Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme olje za prsi in losijon za telo. Vse izdelke podarja podjetje BioAroma s Krete.<br>
			Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme olje za prsi in losijon za telo. Vse izdelke podarja podjetje BioAroma s Krete.

Poglejmo prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja, v katerem vam Tereza Poljanič in podjetje Organa d.o.o. podarjata veganski izdelek iz najnovejše linije Tereza’s Choice in nakupovalno vrečko z atraktivnim logotipom Tereza’s Choice. Prejemniki so: Rebeka Drnovšek, Zvonka Lokar, Andreja Binder, Vanda Klopčič in Maruša Jazbec Colja. 


				David Stojanovič je zmagovalec glasovanja in prejme kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! ter izdelke in nakupovalni vrečki Tereza’s Choice. Čestitke!<br>
			David Stojanovič je zmagovalec glasovanja in prejme kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! ter izdelke in nakupovalni vrečki Tereza’s Choice. Čestitke!

Za zmagovalca pa ste izglasovali Davida Stojanoviča, enajstletnega strastnega plesalca, evropskega solo prvaka v electric boogieju med dečki, o katerem boste še veliko videli in slišali; njegova posebnost je tudi, da ga trenira njegov oče Mladen. David bo prejel kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, tri izdelke in dve vrečki Tereza’s Choice.


				V tokratnem glasovanju si drugo mesto delita Klavdija Stanišič (foto: Tiberiu Marta) in ...<br>
			V tokratnem glasovanju si drugo mesto delita Klavdija Stanišič (foto: Tiberiu Marta) in ...

Drugouvrščeni pa sta tokrat kar dve plesni ustvarjalki. In sicer balerina Klavdija Stanišič, ki je odlično odplesala in odigrala vlogo Pehte v otroškem baletu Kekec v produkciji SNG Maribor ter Eva Jankovič, ki s Plesnim teatrom Igen vstopa v 38. sezono plesnega ustvarjanja in v sedmo pod svojim vodstvom. Obe prejmeta po dva izdelka in vrečko Tereza’s Choice. Čestitamo izžrebanim glasovalcem, zmagovalcu in drugouvrščenima. Nagrade vam bomo poslali po pošti na naslove, ki ste jih pripisali ob glasovanju,  v roku desetih dni od objave na našem portalu.


				... Eva Jankovič. Obe prejmeta po dva izdelka in nakupovalno vrečko Tereza’s Choice. Čestitke tudi njima.<br>
			... Eva Jankovič. Obe prejmeta po dva izdelka in nakupovalno vrečko Tereza’s Choice. Čestitke tudi njima.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE