Najbolj Tereza’s Choice plesalec / plesalka
Glasovanje je potekalo od 11.09.2018 00:08 do 01.10.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 18:40

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 11.09.2018 00:08 do 01.10.2018 18:00

Bi imeli slasten veganski izdelek iz nove linije Tereza’s Choice? Nič lažjega. Glasujte za najbolj Tereza’s Choice plesalca/plesalko in si priplešite zdrav tofu, namaz, maslo ali humus. Tereza Poljanič, strokovnjakinja za zdravo prehrano in certificirana presno veganska kuharica te vabi, da vstopiš v čudežno deželo – začetno točko, ki te bo napolnila s samozavestjo in navdihom za utiranje zdrave poti po tvojih (in samo tvojih) merilih. V svet, kjer zdrava prehrana ni več izbira, ampak neusahljiv vir zadovoljstva in veselja.


				Tereza Poljanič... (foto: Dan Ax)<br>
			Tereza Poljanič... (foto: Dan Ax)

Izdelki, narejeni po Terezini recepturi, izdelalo pa jih je podjetje Organa d.o.o., dokazujejo, da priprava zdrave prehrane ni zapletena, naporna in stresna, temveč je lahko preprosta in zabavna. Iz njene kuhinje na vaš krožnik bo petim srečnim izžrebancem ali izžrebankam poleg izdelka podarila še vrečko z atraktivnim logotipom Tereza’s Choice. Glasujte za: Davida Stojanoviča, Evo Jankovič, Ionuta Dinito, Stašo Tušar, Nejca Osovnikarja & Gašperja Kunška, Klavdijo Stanišič,Tosio Robar Žerak in Dunking Devils..


				... vam podarja odlične veganske izdelke ... (foto: Dan Ax)<br>
			... vam podarja odlične veganske izdelke ... (foto: Dan Ax)

Zmagovalec/zmagovalka bo preje/-la kuharsko knjigo Zdravo, Tereza!, tri izdelke in dve vrečki Tereza’s Choice. Drugouvrščeni pa dva izdelka in vrečko Tereza’s Choice. Glasujete lahko do ponedeljka, 1. oktobra,. do 18.00! 


				... Tereza’s Choice.<br>
			... Tereza’s Choice.

				Zmagovalec/zmagovalka bo poleg treh izdelkov in vrečke Tereza’s Choice prejel/-a še prvo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! (Foto: Žiga Zupančič)<br>
			Zmagovalec/zmagovalka bo poleg treh izdelkov in vrečke Tereza’s Choice prejel/-a še prvo kuharsko knjigo Zdravo, Tereza! (Foto: Žiga Zupančič)

Poglejmo še prejemnike nagrad prejšnjega glasovanja pokrovitelja Oriflame. Pet srečnih izžrebancev izžrebank, ki bodo prejeli šampon Love Nature, je: Primož Janc, Klemen Terbovc, Eva Likar, Janja Majcen in Polona Marčetič. Za najbolj Love nature plesnega ustvarjalca/ustvarjalko ste izglasovali Uršo Rupnik, ki postaja stalnica dunajskega plesnega festivala ImPulsTanz; letos je že osmič asistirala na delavnicah pedagoga Joeja Alegadoa. Urša bo prejela poleg omenjenega šampona še Love Nature olje za kožo in lase ter parfumsko vodo Friends World.


				Urša Rupnik je zmagovalka glasovanja in bo prejela komplet izdelkov podjetja Oriflame. (Foto: Nina Sarugg)<br>
			Urša Rupnik je zmagovalka glasovanja in bo prejela komplet izdelkov podjetja Oriflame. (Foto: Nina Sarugg)

Drugouvrščena pa sta Mika Tatarkin in Anja Pritekelj, ki si bosta zapomnila letošnje odprto prvenstvo Nemčije zaradi doseženega drugega mesta v kategoriji vzhajajočih zvezd v latinskoameriških plesih. Par prejme šampon in avokadovo olje Love Nature za kožo in lase. Čestitamo vsem prejemnikom nagrad, zmagovalki in drugouvrščenemu paru. Nagrade bo podjetje Oriflame, ki je bilo pokrovitelj glasovanja, poslalo po pošti na naslove, ki ste jih pripisali ob glasovanju v roku desetih dni od objave na našem portalu.


				Mika Tatarkin in Anja Pritekelj, drugouvrščena iz našega glasovanja, prejmeta tudi nagrado Oriflamea. (Foto: GOC)<br>
			Mika Tatarkin in Anja Pritekelj, drugouvrščena iz našega glasovanja, prejmeta tudi nagrado Oriflamea. (Foto: GOC)

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji