Najbolj avgustovski plesni ustvarjalec / ustvarjalka / par
Glasovanje je potekalo od 31.07.2018 00:03 do 20.08.2018 18:00

Sreda, 31. Oktober 2018 ob 18:19

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 31.07.2018 00:03 do 20.08.2018 18:00

In pred vami je novo glasovanje. Tokratni partner oziroma pokrovitelj je zagrebško podjetje Kamena duga, znano po oblikovanju unikatnega nakita, šalov, rut in preostalih lepotnih pripomočkov. Tokrat vam podarja komplet – sponko in obroč za lase. Šest glasovalcev oziroma glasovalk bo prejelo ta lasni duet za poletne dni.


				Šest obročev in sponk za lase čaka na vas, drage glasovalke in glasovalci.<br>
			Šest obročev in sponk za lase čaka na vas, drage glasovalke in glasovalci.

Seveda si ga boste lahko priplesali, če boste glasovali za predlagane plesne ustvarjalke in ustvarjalce. Na našem seznamu so: Manca & Klara Strmčnik, Nina Kramberger, Žigan Krajnčan & Gašper Kunšek, Jernej Brenholc & Daniela Pekič, Jan Trninič, Nina Bačani, Naja Horvat, Gaj Vinter, Yuya Omaki & Asami Nakashima ter Mimi Marčac Mirčeta & Giancarlo Tarabella. Zmagovalec, zmagovalka ali par bo prejel tri obroče in tri sponke za lase ter par zapestnic.


				Zmagovalca čakajo trije obroči in tri sponke za lase ter dve zapestnici.<br>
			Zmagovalca čakajo trije obroči in tri sponke za lase ter dve zapestnici.

Kamena duga podarja še tolažilno nagrado drugouvrščenemu, ki bo prejel po dva obroča in dve sponki za lase ter zapestnico. Glasujete lahko do ponedeljka, 20. avgusta, do 18.00!


				Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme dva obroča in dve sponki za lase ter zapestnico. Vse nagrade podarja podjetje Kamena duga iz Zagreba.<br>
			Drugouvrščena oziroma drugouvrščeni pa prejme dva obroča in dve sponki za lase ter zapestnico. Vse nagrade podarja podjetje Kamena duga iz Zagreba.

Poglejmo, kdo so srečnice, ki so si priplesale lak iz najnovejše poletne kolekcije Gypsy Spirit  podjetja Bizjan&Co. To so: Eva Fele, Alenka Plemelj, Anita Ahačič, Katja Peganc, Romana Šarec Rojc in Sabina Boh. Zmagovalka glasovanja pa je Veronika Kajin, plesalka, ki vedno preseneti z zadržano eleganco; njena obleka za latin na državnem prvenstvu v kombinaciji je bila diskretno črna z atraktivnimi ciklamnimi bleščicami, oblikovala pa jo je Nataša Ambrož. Veronika bo prejela dva laka za nohte Gypsy Spirit ter odstranjevalec laka. Čestitamo vsem izžrebanim glasovalkam in zmagovalki. Nagrade boste prejeli v desetih dneh od objave na poštni naslov, ki ste ga napisali ob glasovanju.


				Zmagovalka je Veronika Kajin, ki bo prejela dva laka za nohte iz kolekcije Gypsy Spirit in odstranjevalec laka za nohte Jessica. (foto: Marko Mesec)<br>
			Zmagovalka je Veronika Kajin, ki bo prejela dva laka za nohte iz kolekcije Gypsy Spirit in odstranjevalec laka za nohte Jessica. (foto: Marko Mesec)

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE