Najatraktivnejša plesna obleka Gypsy Spirit
Glasovanje je potekalo od 10.07.2018 00:05 do 30.07.2018 18:00

Sreda, 31. oktober 2018 ob 18:11

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Glasovanje je potekalo od 10.07.2018 00:05 do 30.07.2018 18:00

Glasujte za najatraktivnejšo plesno obleko Gypsy Spirit in si priplešite lak za nohte Jessica. Šestim srečnežem/srečnicam bo podjetje Bizjan&Co podarilo lak za nohte iz najnovejše poletne kolekcije Gypsy Spirit.


				Kolekcija šestih atraktivnih lakov Gypsy Spirit za ...<br>
			Kolekcija šestih atraktivnih lakov Gypsy Spirit za ...


				... letošnje poletje<br>
			... letošnje poletje

Seveda če boste glasovali za izbrane plesalke, ki so bile na minulem državnem prvenstvu v kombinaciji in plesu na vozičkih odete v atraktivno plesno opravo. Predlagane so: Dedee Koželj, Breda Košir, Sara Štirn, Elien & Greet Bervoets, Ana Mesec, Sofie Elliott, Milana Chekanova, Veronika Kajin, Jasna Potočar, Ana Stajan in Brina Drobež (foto: Marko Mesec; fotogalerija nawww.fotomesec.com).

Zmagovalka bo prejela dva laka za nohte Gypsy Spirit in odstranjevalec laka za nohte. Glasovanje traja do ponedeljka, 30. julija, do 18.00!


				Zmagovalka bo prejela dva izbrana laka Gypsy Spirit in odstranjevalec laka za nohte.<br>
			Zmagovalka bo prejela dva izbrana laka Gypsy Spirit in odstranjevalec laka za nohte.

Poglejmo, kdo so srečni prejemniki nagrad podjetja Vivalis. Škatlo granul za napitek z naravnim koncentratom pomarančnega soka Magnesium-Diasporal 400 extra in atraktivno zeleno steklenico za pijačo prejmejo: Elin Kos, Mojca Gorjanc,  Marina Pivk in Mateja Smerdel. Za zmagovalko glasovanja pa ste izglasovali Matejo Pevec, ki je na Bledu (in pozneje tudi v ljubljanskih Španskih borcih) s skupino Nižmat in točko s tančicami navdušila v predstavi orientalskega plesa Šeherezada. Mateja prejme dve škatli granul za napitek, dve steklenici in brisačo.


				Čestitke Mateji Pevec za zmago v našem glasovanju!<br>
			Čestitke Mateji Pevec za zmago v našem glasovanju!

Podjetje Vivalis pa podarja še tolažilno nagrado – brisačo, paket granul in steklenico – za doseženo drugo mesto v našem glasovanju. In to dobi plesalka Tatijana Ignjatov, najboljša med najboljšimi na Dance Star festivalu, ki si je s koreografijo Nocturn koreografa Hopea Maimanea v kategoriji contemporary modern priplesala šest tisoč evrov nagrade. Čestitamo vsem izžrebanim glasovalkam, zmagovalki in drugouvrščeni. Nagrade boste prejeli na poštni naslov, ki ste ga napisali ob glasovanju v desetih dneh od objave.


				Drugo mesto je zasedla plesalka iz Republike Južne Afrike Tatijana Ignjatov in prejme tolažilno nagrado. Tudi njej čestitke.<br>
			Drugo mesto je zasedla plesalka iz Republike Južne Afrike Tatijana Ignjatov in prejme tolažilno nagrado. Tudi njej čestitke.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Zadnji komentarji