Hrestač in štiri kraljestva. Začetek prazničnega vzdušja z večno čarobno zgodbo
V kinodvoranah je od 1. novembra na ogled Disneyjev film, ki vas bo popeljal v pravljični svet

Torek, 6. November 2018 ob 09:44

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Začenja se odštevanje do božično-novoletnih praznikov in v duhu prihajajočih dni smo v Koloseju Ljubljana doživeli svečano premiero filma Hrestač in štiri kraljestva, v sodelovanju z novo praznično linijo dišav Glade.


				Disneyjevega Hrestača so si premierno ogledali tudi igralka Tanja Ribič ...<br>
			Disneyjevega Hrestača so si premierno ogledali tudi igralka Tanja Ribič ...

				... voditelj, maneken in lastnik The Key Escape Room Taiji Tokuhisa s svojo ženo Ano Žlender Tokuhisa, strokovnjakinjo za marketing in stike z javnostjo ...<br>
			... voditelj, maneken in lastnik The Key Escape Room Taiji Tokuhisa s svojo ženo Ano Žlender Tokuhisa, strokovnjakinjo za marketing in stike z javnostjo ...

				... vizažistka in lepotna blogerka Nika Veger s svojima hčerkama ...<br>
			... vizažistka in lepotna blogerka Nika Veger s svojima hčerkama ...

Disneyjev film, posnet po večni pravljici, je navdušil prve gledalce, med drugimi tudi nekaj znanih imen: Tanja Ribič, Ana in Taiji Tokuhisa, Nika Veger, Luka Markus in Kaya Solo. Vse prve gledalce spektakla je v dvorani pozdravila voditeljica Nina Kaludjerovič.


				Pred začetkom filma je navdušila s solo nastopom balerina Urša Grm.<br>
			Pred začetkom filma je navdušila s solo nastopom balerina Urša Grm.

Pred ogledom filma je za presenečenje poskrbela balerina Urša Grm s solo baletno točko. Intervju z Uršo si lahko v oddaji Parada plesa.

Urša Grm je bila gostja oddaje Parada plesa

Vizualno čutni spektakel bo poskrbel, da bodo letošnji prazniki še bolj pravljični in čarobni, zato je ogled Hrestača in štirih kraljestev obvezen za vse, ki obožujete božično vzdušje. Le kdo ga ne?


				...			...

Da je na ekskluzivni premieri zares zadišalo po praznikih, je poskrbel Glade s svojo novo omejeno linijo omamnih dišav, ki bodo letos omamno odišavile vsak dom. Tako bomo lahko izbirali med dišečimi notami linije Hrestač in štiri kraljestva: slive, lešnika ali jasmina.


				...			...

Vse, kar si Klara (Mackenzie Foy) želi, je edinstven ključ, ki bo odklenil škatlo, kjer se skriva neprecenljivo darilo njene mame. Na že tradicionalni praznični zabavi pri botru Drosselmeyerju (Morgan Freeman), ji le-ta pokaže zlato nit, ki Klaro pripelje do želenega ključa, a kmalu ugotovi, da se nahaja v čudnem in skrivnostnem vzporednem svetu.


				...			...

Tam Klara sreča vojščaka z imenom Phillip (Jayden Fowora-Knight), trumo miši in regentov, ki vladajo nad tremi kraljestvi: deželi Snežink, deželi Rož in deželi Sladkarij. Klara in Phillip morata skupaj nadvladati četrtemu zlobnemu kraljestvu, domovanju tiranske Matere Ingver (Helen Mirren), da bi si Klara pridobila ključ in tako vrnila harmonijo v nestabilen svet.


				... v filmu zaplešeta tudi Misty Copeland in ...<br>
			... v filmu zaplešeta tudi Misty Copeland in ...

"Zgodba se je skozi zgodovino precej spremenila," pravi Lasse Hallström, eden od režiserjev prihajajočega Disneyjevega spektakla Hrestač in štiri kraljestva, in dodaja, da je "E.T.A. Hoffmann leta 1816 napisal pripoved Hrestač in Mišji kralj. Zgodba je postala balet s fascinantno glasbo Petra Iljiča Čajkovskega. Balet je edinstven pri vsaki uprizoritvi in mi smo naredili isto stvar. Zgodbo dopolnjujemo."


				... Sergei Polunin, svetovno znana baletna plesalca.<br>
			... Sergei Polunin, svetovno znana baletna plesalca.

S čarobnim potovanjem v nepozabne dogodivščine nas bo v letošnje praznike popeljal spektakel Hrestač in štiri kraljestva, ki je od 1. novembra na ogled v vseh kinih. Ogled filma je še posebej zanimiv saj v njem plešeta svetovno znana baletna plesalca in sicer Sergei Polunin in Misty Copeland. Bralec oziroma bralka našega portala pa si bo lahko film ogledal brezplačno in sicer tako, da v komentar na družbeno omrežje Facebook vpišete ime glavne junakinje, ki išče ključ. Prepričana sem, da odgovor ne bo delal težav, distributer filma 2ifilm poklanja dve vstopnici, izžrebali pa bomo enega ali eno, ki bo na projekcijo filma odpeljal kogarkoli. Nagradna igra traja do četrtka, 8.11. do 18.00, v petek pa objavimo srečnega nagrajenca.

Oglejte si napovednik za film Hrestač in štiri kraljestva.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
zadnje novice Mackenzie Foy Morgan Freeman Jayden FoworaKnight Helen Mirren Lasse Hallstrm ETA Hoffmann Peter Iljič Čajkovski Sergei Polunin Misty Copeland

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE