Maskara WonderLash XXL. Za še bolj sijoče oči in zapeljivejši pogled
Oriflame je izdelal maskaro s čudežno krtačko in patentirano dual core tehnologijo za klasičen videz trepalnic z novim volumnom in drznostjo

Petek, 7. September 2018 ob 13:51

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Maskara je eno od ličil, brez katerega preprosto ne gre, vsaj pri meni ne. Z njo želimo poudariti oči, ki so, kot pravijo, ogledalo duše. Toda z vsako maskaro žal ne dosežemo želenega učinka. Vsaj meni se je že večkrat zgodil zgrešen nakup, čeprav sem, ko sem jo izbrala in kupila, bila prepričana, da je pa ravno ta prava, obljubam, da zgosti in podaljša trepalnice z enim samim nanosom, sem – verjela. Toda doživela razočaranje. Ob prvem nanosu ni bilo skoraj nobenega učinka, tako da sem morala kar nekajkrat ponoviti vajo, a na koncu so bile trepalnice pogosto videti preveč umetne pod težo prevelike količine maskare, nemalokrat tudi zlepljene, in oči oziroma pogled nič kaj zapeljiv.

				...			...

Ker se mi po navadi mudi, se mi zdi pomembno, da imam dobro, učinkovito maskaro in da z ličenjem ne izgubljam preveč časa – en nanos maskare, morda dva  – in akcija. Za to so poskrbeli v podjetju Oriflame z maskaro The One 5-v-1 WonderLash XXL, s katero boste, drage dame, odkrile svoj najljubši WonderLash videz – zdaj s še več moči! WonderLash XXL maskara in Oriflamova ekskluzivna čudežna krtačka s patentirano dual core tehnologijo bosta poskrbeli za klasičen videz trepalnic z neverjetnim novim volumnom in drznostjo.

Vse preostale izdelke podjetja Oriflame najdete na povezavi:

Obvezna ličila, ki jih morate imeti to jesen | Oriflame kozmetika

Jesen je eden od najboljših letnih časov, ko gre za modo in lepoto. Kmalu boste morali pospraviti poletne izdelke v predal in osvežiti svojo zbirko z novimi formulami, ki bodo negovale vašo kožo in barvami, ki bodo dopolnile vašo jesensko garderobo. Za vas smo naredili izbor obveznih ličil za prihajajoče hladnejše dni.

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
zadnje novice

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE