V Rašico odeta tudi Nadija Bičkova
Rašica je predstavila novo kolekcijo jesen-zima na 3. Modnem dnevu

Četrtek, 1. Oktober 2015 ob 17:24

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V prodajalni Rašica v Zgornjih Gameljnah se je odvil že 3. Modni dan z Rašico, ki je namenjen medijem in kupcem. Zdaj že na tradicionalnem modnem dnevu, so znani slovenski modeli - Jana Koteska, Eva Ahačevčič, Tara Zupančič, Nadija Bičkova in Iztok Hodnik, predstavili kolekcijo jesen-zima 15/16. Za dovršen stajling na modni brvi, pa so poskrbeli čevlji iz jesensko-zimske kolekcije znamke Peko.

Kolekcija, ki je narejena iz najbolj kvalitetnih materialov, veliko kosov se lahko pohvali s čisto volno, katere cena je na trgu zelo visoka. Kolekcija je sestavljena iz letos zelo modne gorčične rumene, ki se jo lahko kombinira z umirjenimi sivimi toni ali pa drugimi materiali, kot je brezrokavnik iz dolgega umetnega krzna.

V Rašici niso pozabili niti na opečnato rdečo, v kateri najdemo puloverje ali pa se samo nekaj tonov skriva v igrivih oblekah s potiskom. Za tiste, ki tudi pozimi radi oblečejo bolj žive barve, pa je tu ciklamna barva in njena igrivost, da bomo lažje pričakali pomladne sončne žarke.

Oblikovalec kolekcije je Miha Jamšek, ki je strnil nekaj besed: “Rašica je pojem kvalitete, zato v tem soju tudi nadaljujemo z delom. Materiali, ki so dovolj dobri le najboljši, so na prvem mestu. Letos smo se odločili tudi za nekaj kosov iz čiste volne, ki so nekoliko dražji, a takšna je cena volne. Imamo tudi veliko barv, tako da zima zagotovo ne bo siva.

Je pa Rašica poskrbela tudi za presenečenje. Kmalu bodo na prodajne police prišli smučarski puloverji, ki vas s svojim zimskim vzorcem v trenutku popeljejo v božične dneve ali v nostalgično popotovanje v obdobje oddaje Podarim dobim. Na puloverjih so zanimivi so tudi zatiči na ovratniku. Posebno omejeno smučarsko kolekcijo sta nam predstavila Jana Koteska in Iztok Hodnik.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE