Večna cvetlica je razkrila svojo novo skrivnost …
L'OCCITANOV tim je razkril novo skrivnost immortelle/suhocvetnice, žlahtne cvetlice, ki nikoli ne oveni

Petek, 16. September 2011 ob 09:37

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V sredo, 7. septembra, je L'OCCITANOV tim v prijetnem okolju Mestnega muzeja v Ljubljani razkril novo skrivnost immortelle/suhocvetnice, žlahtne cvetlice, ki nikoli ne oveni. Pred 10 leti je L'OCCITANE odkril izjemne lastnosti te edinstvene cvetlice, ki dokazano deluje prosti staranju, in lansiral prvo kolekcijo Immortelle, ki še danes navdušuje ves svet.

In sedaj, 10 let po tem, ko so odkrili izjemno immortelle/suhocvetnico, v L’OCCITANU razkrivajo novo skrivnost te večne cvetlice, zaščiteno s 4. patentom. V kolekciji Žlahtna Immortelle je ujet dih prerojene mladosti  …

10-letnico Immortelle pa je dopolnil še en pomemben dogodek – 10. rojstni dan L'OCCITANA SLOVENIJA. Pred 10. leti je namreč L'OCCITANE odprl svojo prvo trgovino v Sloveniji, na Mestnem trgu v Stari Ljubljani. Danes ima ta priznana in zelo priljubljena znamka v Sloveniji že 10 trgovin, svoje ljubitelje pa vedno znova navdušuje z omamno dišečimi izdelki iz naravnih sestavin.

Na dogodku smo preživeli nekaj čudovitih uric ob zanimivi predstavitvi prenovljene kolekcije Žlahtna Immortelle, okusnih kulinaričnih specialitetah s Korzike, od koder izvira cvetlica immortelle, na koncu pa smo ob slastni torti nazdravili že 10. rojstnemu dnevu L'OCCITANA SLOVENIJA.

 

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE