Z atraktivnimi Jessica laki v jesen
Jessico Vartoughian, prva dama nohtov, predstavlja novo jesensko kolekcijo lakov za nohte

Nedelja, 28. Avgust 2011 ob 13:54

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Jessico Vartoughian je New York Times imenoval "prva dama nohtov". Jesenska kolekcija imenovana Rebel Glam je že pred vrati, navdušile pa vas bodo umirjene in elegantne barve.

Sicer pa je Jessica prava zgodba o ameriškem uspehu. Rojena in odrasla je v Romuniji kot hči armenskih staršev. Leta 1962 je prispela v Ameriko in s seboj prinesla znanje, ki ga je pridobila v tradicionalni evropski šoli za manikuro in pedikuro. To je bila odlična osnova za cilj, ki ga je želela doseči in ki si ga je zadala za svojo svojo življensko nalogo - ustvariti lasten sistem naravne nege nohtov, ki po lepoti in učinkovitosti rezultatov v svetu ne bo imel primere.
Kot največja svetovna avtoriteta na področju negovanja nohtov, Jessica sama najbolje razume, kaj pomeni in koliko truda zahteva, če želiš imeti in obdržati lepe nohte. JESSICIN sistem, kot ga nazivajo, temelji na tako drugačnem pristopu, da je po svojih rezultatih neprimerljiv s katerimkoli drugim sistemom. Jessica verjame, da je treba nohte vsakega posameznika obravnavati individualno. "Nohti niso vsi enaki!" vam bo rekla. "Nohti se od posameznika do posameznika razlikujejo, prav tako kot koža ali lasje. Nemogoče je, da bi vse nohte negovali enako in jih obdržali lepe in zdrave."

Njene prodorne analize različnih tipov nohtov so jo pripeljale do tega, da je izumila produkte, ki so posebej namenjeni za nego suhih, krhkih in normalnih nohtov ter nohtov po odstranitvi umetnih nohtov. Osnova JESSICINEGA sistema je njegova neverjetna preciznost, sposobnost da odpravlja specifične probleme. Jessica smatra, da je zdravje osnova negovanja nohtov in kože; njeni produkti pa so sestavljeni tako, da kar najbolj vzpodbujajo naravne moči zdravljenja, ki jih ima telo.
Jessica je bila v prvih vrstah revolucionarnih sprememb na vseh področjih, tako pri proizvodih kot pri marketingu. Ogromen potencial ki se je skrival v negi nohtov je videla kot poslovno priložnost - in to priložnost za velik posel. Multimilionska industrija, ki obstaja danes, ima svoje korenine v enem samem salonu, ki je bil specializiran izključno za nego naravnih nohtov in ga je Jessica odprla leta 1969.
Jessicina klinika je bila in je ostala center inovacij. V svojem pionirskem slogu je Jessica tu izumila postopek, ki ga ni poskusil še nihče pred njo; izumila je postopek naravne transplantacije nohtov®, edinstveno metodo, pri kateri se odlomljeni noht nevidno spet pričvrsti, ne da bi ostajali nevarni robovi ali izdajalske črte.

Vzporedno, ko je rasel njen sloves, je v njeno kliniko prihajalo vse več znanih osebnosti. Glas o njej se je širil od ust do ust. Sistem JESSICA je postal sinonim urejenosti, ki so ga cenile najpomembnejše medijske osebnosti širom sveta. Žene politikov, filmske zvezde, manekenke in druge znane osebnosti so redno zahajale v njeno prenovljeno kliniko na Sunset Boulevarju.
Danes Jessica vodi družbo Jessica Cosmetics International, ki jo je ustanovila. Mlado dekle iz Romunije je zaznamovalo celotno kozmetično industrijo. Prva je odkrila, promovirala in učila naravno nego nohtov; njen je bil prvi salon, ki se je ukvarjal izključno z nego nohtov. Jessicini produkti se dandanes prodajajo v vseh uglednih hišah v Ameriki, Evropi in Aziji.
Zatorej ni nobeno čudo, da njene nasvete iščejo in objavljajo ugledne ženske revije kot je Elle, Vogue, Harper's Bazaar in Queen. Kot strokovnjak na področju nege nohtov, predavateljica in poslovna ženska je Jessica pravo utelešenje "ameriških sanj".
V Sloveniji je ekskluzivni zastopnik za Jessico podjetje Bizjan&Co.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE