Poletna Parada plesa. Državno prvenstvo v kombinaciji desetih plesov
Vabljeni na ogled še zadnje Poletne edicije Parade plesa

Nedelja, 26. Avgust 2018 ob 09:08

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač

Pred vami je še zadnji poletni pregled Parade plesa in vabljeni k ogledu reportaže z državnega prvenstva v kombinaciji desetih plesov. Po ustaljenem dogovoru je že nekaj let del državnih prvenstev v modernih tekmovalnih plesih. Letos se je odvijalo v Medvodah v organizaciji  Azre Selimanovič in Plesnega kluba Libero. Azra se je skupaj z ekipo izkazala, tako kot vedno, kot odlična organizatorka.


				Azra Selimanovič in Urša Grm na državnem prvenstvu			Azra Selimanovič in Urša Grm na državnem prvenstvu

Triinštirideset parov se je potegovalo za osvojitev naslova državnega prvaka in dobili smo sedem novih prvakov. Če je lani trajalo prvenstvo skoraj 14 ur, je bilo letos nekoliko krajše, samo osem. Prve tri starostne kategorije so štartale ob 14.00 in končale že okoli 16.00. Državno v kombinaciji se je letos kombiniralo z državnim prvenstvom plesalcev na vozičkih in rokenrolom, in mnogim dokaj razvlečena prireditev ni ravno po godu.

A vsega tega smo že navajeni. 

... ...

Nekaj plesnih parov, ki jih boste videli v reportaži, ne pleše več skupaj, a tudi to je stalnica državnih prvenstev. Vabljeni k ogledu danes zvečer ob 21.45 na TV3. Prva ponovitev vas čaka v sredo, 29. avgusta, ob 10.30, druga pa v soboto, 1. septembra, ob 12.00.


				Jure Bergant in Milana Chekanova sta članska zmagovalca. (Foto: Marko Mesec)			Jure Bergant in Milana Chekanova sta članska zmagovalca. (Foto: Marko Mesec)

In potem bo tu že nova sezona. Za vas sem že obiskala mednarodni plesni festival ImPulsTanz in 9. septembra ste vabljeni k ogledu reportaže z Dunaja. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!


				Žan in Ana Stajan sta zmagala v mladinski konkurenci. (Foto: Marko Mesec)			Žan in Ana Stajan sta zmagala v mladinski konkurenci. (Foto: Marko Mesec)

Galerija slik

Sorodne vsebine

Teme
zadnje novice

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE