Ekskluzivno. Katarina Venturini in Matej Krajcer brezplačno za plesalce
Nekdanja svetovna prvaka v Paradi plesa napovedujeta unikum na slovenski plesni sceni. Gosta tudi Naja Dolenc in Marcel Vodenik

Ponedeljek, 29. Oktober 2012 ob 08:58

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V Parado plesa edino oddajo o plesu na slovenskih televizijah smo povabili nekdanja svetovna prvaka Katarino Venturini in Mateja Krajcerja ter aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov med starejšimi mladinci Marcela Vodenika in Najo Dolenc.


Katarina in Matej z novembrom odpirata plesni klub v okviru Plesne zvezde. To pa ne bo čisto običajen klub, ampak klub, ki bo mladini in predvsem otrokom nudil vsak četrtek brezplačne treninge. Unikum na slovenski plesni sceni seveda pozdravljamo in želimo, da se krivulja popularnosti treniranja latinskoameriških in standardnih plesov končno začne dvigovati. Matej in Katarina sta prepričana, da sta na pravi poti, se pa seveda zavedata, da število parov strmo upada. V intervjuju boste izvedeli še nekaj njunih misli o trenutni plesni sceni, ki zavoljo dveh mednarodnih plesnih zvez, ki med seboj ne sodelujeta, naši plesalci pa so člani tako WDFSja kot WDCja, nikakor ne gre v prid plesalcem. Katarina je pokomentirala še visoke cene plesnih oblek in se spomnila svojih časov, ko sta bili dovolj ena ali pa mogoče dve.

V drugem delu oddaje vam bomo predstavili aktualna državna prvaka v kombinaciji desetih plesov med starejšimi mladinci Marcela Vodenika in Najo Dolenc. Leto dni skupnega plesanja je obrodilo sadove in pravkar sta se vrnila tudi s svetovnega prvenstva, kjer sta za las zgrešila polfinale. Trinajsto mesto pa je bilo njuno. V oddaji sta zaupala, kaj počneta, kadar ne plešeta, in kaj jima je za srečo podarila ena od njunih trenerk Barbara Nagode Ambrož.

Oddajo Parada plesa si lahko ogledate v torek, 30.10., ob 21.40, in v ponovitvi v soboto,3.11., ob 14.25, na TV3Medias. Parada plesa, ker je dan brez plesa izgubljen dan.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE