Kaj se je dogajalo na državnem prvenstvu v standardnih plesih?
Vabljeni k ogledu reportaže danes zvečer ob 22.00 na TV3

Nedelja, 11. Februar 2018 ob 07:48

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V Lenartu se je pred dvema tednoma odvijalo prvo od treh državnih prvenstev za športne plesalce. Od napovedanih 51 plesnih parov se jih je v športni dvorani osnovne šole zbralo 45. Dobili smo osem državnih prvakov v standardnih plesih.

V reportaži z državnega prvenstva v standardnih plesih bodo za vas plesali najboljši v državi, poleg njih pa še vsi preostali. Pogledali smo tudi v zakulisje dogajanja in za našo kamero so dali izjave: Jasna Potočar, Neža Colja, Tilen Bregar, Jaka Bračko, Vid Vidmar, Tian Abdakovič, Lukas Mušinka, Bojana Mesec, Žan Ravnikar, Lidija Kajin, Vida Vidmar, Asia Smirnova, Glib Parshakov, Kaja Dekič in Tian Abdakovič.

In vsi državni prvaki: Gabrijela Šarec in njen soplesalec Oskar Preložnik, Tanisa Potočnik Martić in Tim Stajan, Enej Eržen in Tara Por, Marta Marki in Vid Šteinfelser, Hermine in Borut Pinter, Martina Smodiš in Roman Maček, Pina Eržen in Jan Hafner, Ana Mesec in Iliya Dobrev ter tretjeuvrščena Jure Bergant, ki je na dan državnega prvenstva postal tudi predstavnik plesalcev pri sekciji za latin in standard. Svoje misli na parketu sta zaupala tudi drugouvrščena članska plesalca Ana Ekart in Ivan Jarnec. Pa sodnik Fredi Novak v vsej svoji iskrenosti ter Franjo Kozar, ki analitično pokomentira vsako državno prvenstvo. Kako je doživela prvenstvo, je povedala tudi Daniela Škofic Novak, ki bo 4. marca sodila parom na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih.

Reportažo si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3; ponovitvi pa v sredo, 14. 2., ob 10.30 ter v soboto, 17. 2., ob 12.00. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE