V Paradi plesa. Urban Marolt & Ana Zajc & Nika & Sara Mlakar
Spoznajte hiphoperja iz Artifexa in plešoči sestri iz Pro Dance Company Nova Gorica

Torek, 21. Februar 2017 ob 09:03

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Parada plesa, edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah, vam predstavlja naj plesni par leta 2016, in sicer hiphoperja kluba Artifex Urbana Marolta in Ano Zajc. Iz Pro Dance Nova Gorica pa priplešeta v našo oddajo sestri Mlakar; orientalka Nika in modernistka Sara.

Urban Marolt in Ana Zajc sta po mnenju obiskovalcev našega portala postala plesni par leta 2016. Mladinca sta lani osvojila naslov evropskega podprvaka in sta četrta na svetu med hip-hop pari v mladinski konkurenci. Njun drugi dom je društvo Artifex, kjer prebijeta vse popoldneve, da se  izpopolnita v hip-hopu do maksimuma. Njun trener je kar Urbanov brat Jan Marolt, član zasedbe Artifex, ki je o Ani in Urbanu dejal, da sta neverjetna garača. Letošnji načrti so seveda izboljšati lanske uvrstitve tako na domačih kot tujih prvenstvih.

Sara in Nika Mlakar sta plešoči sestri iz Pro Dance Company iz Nove Gorice. Sara se je zapisala modernemu plesu, Nika pa orientalskemu.  Sara je končala baletno šolo in se nato se izobraževala na višji baletni šoli, bila članica Kjara s Dance Company. Nika pa je končala umetniško gimnazijo, smer sodobni ples.

Obe se ponašata s posebnimi naslovi. Nika je edina na svetu z osvojenim naslovom mladinske in članske svetovne prvakinje v orientalskem plesu. Sara pa je bila prva, ki je na mednarodni ravni tekmovala v kategoriji modern, in tudi prva Slovenka, ki je osvojila naslov svetovne prvakinje v tej isti kategoriji.

Oddajo Parada plesa si lahko ogledate premierno danes zvečer ob 22.00 na TV3. Parada plesa vsak drugi torek zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!

$x6$

NAPOVEDNIK PARADA PLESA 21.02.2017 Urban Marolt & AnA Zajc & Nika Mlakar & Sara Mlakar - YouTube

Parada plesa, edina oddaja o plesu na slovenskih televizijah vam predstavlja naj Plesni par leta 2016 in sicer hiphoperja kluba Artifex Urbana Marolta in Ano...

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE