V Paradi plesa. Špela Jezovšek & Miša Cigoj & Svetlana Uštigova Cigoj
Vabljeni v družbo mlade Šentjurčanke, Ajdovca in lepotice iz Kijeva

Torek, 22. November 2016 ob 09:20

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah, vas vabim, da se prepustite energijam mlade plesne umetnice Špele Jezovšek, ki prihaja iz Društva Harlekin. Špela je nekakšen plesno-glasbeni multipraktik, radovedno dekle, ki igra tudi ukulele, pleše jazz, modern in sodobni ples, poje na ves glas, snema videospote in navdušuje jo še mnogo mnogo stvari. Vas zanima, kaj je prinesla v oddajo kot svoj predmet poželenja? Izvedeli boste tudi to.

Gostimo tudi plesno-zakonsko navezo, in sicer plesalca Mišo Cigoja in njegovo ženo Svetlano Uštigovo Cigoj. Miša je pred kratkim zapustil tekmovalne vode in se podal v treniranje podmladka ter nekaterih plesnih parov iz tujine. Z ženo Svetlano načrtujeta tudi nekaj projektov, ki niso neposredno povezani s plesom. Presenečeni boste, kaj vse imata v načrtu za prihodnjih nekaj let. Pogovor je nastal, preden so se razširile govorice, da je Miša postal nov plesni partner Nadije Bičkove, zato nisem mogla preveriti neposredno, kaj je res in kaj ni. Miša pa priznava, da postaja tudi agronom, in pravkar je postal ponosni lastnik oljčnega nasada blizu Ajdovščine. Vsekakor sta Miša in Svetlana ambiciozen par.

Oddajo Parada plesa si lahko ogledate danes zvečer ob 22.00 na TV3 in v ponovitvi v soboto, 26. 11., ter v torek, 29. 11., ob 10.30. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE