Ima Nadija Bičkova novega? Miša Cigoj niti ne zanika niti ne potrjuje novega partnerstva na parketu.
Nov plesni par naj bi tekmoval med profesionalci

Petek, 18. November 2016 ob 09:48

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Plesalci, ki končajo tekmovalno plesno kariero, zelo neradi razlagajo o 'načrtih za prihodnost' oziroma o tem, kako in s kom bi jo nadaljevali. Ena takšnih sta očitno tudi nov par na slovenski tekmovalni sceni, Miša Cigoj in Nadija Bičkova. Miša je pred tedni končal šestletno tekmovalno obdobje v kategoriji profesionalcev z Niko Bagon, trenutno vse sile usmerja v pedagoške in trenerske dejavnosti. Poleg plesa si je zadal na seznam še nekaj projektov, ki bi jih rad izvedel v prihodnosti, niso pa vsi povezani s plesom. Recimo pravkar končuje nasad oljk v okolici Ajdovščine. Kaj vse še pripravljata z ženo Svetlano, si lahko ogledate v torek, 22. 11., ob 22.00 v oddaji Parada plesa na TV3.

Tudi Nadija Bičkova se po porodu počasi vrača na plesno sceno. Kot je razvidno iz njenih objav na različnih socialnih omrežjih, je za svoj prvi 'come back' izbrala lokal Cirkus v Ljubljani, kjer je z Miho Vodičarjem, nekdanjim soplesalcem, in skupino Birds of Paradise nastopila kot 'entertainment' plesalka. A njena želja po vrnitvi na tekmovalni parket je menda zelo živa.

Dvakratna svetovna prvakinja v kombinaciji desetih plesov je za naš portal že izjavila, da "na plesnem parketu še ni rekla zadnje besede". Z Mišo Cigojem, tudi dvakratnim svetovnim prvakom v kombinaciji, so ju videli trenirati oziroma plesati na testnih treningih v Miševem studiu Maxim v Ajdovščini. Očividci pravijo, da 'pašeta' skupaj, mogoče predstavlja težavo samo Nadjina višina, ki pa jo lahko 'zakamuflira' z višino pet na plesnih čevljih. Nadiji tudi zelo ustreza bližina omenjenega plesnega studia tudi, saj je njeno sedanje bivališče v Šempasu pri Novi Gorici in vožnja na treninge v njen dosedanji plesni klub Pingi v Maribor ali pa v Ljubljano je za mlado mamo res prenaporna.

Da bomo izvedeli, če bo zares prišlo do tega partnerstva, bomo morali še malo počakati. Miša ni za naš portal niti zanikal niti potrdil, ali pleše z Nadijo. Vsekakor pa  bi se slovenski ples vsaj malo vrnil na svetovni plesni zemljevid, pa čeprav med profesionalci. Za dobre pogoje (beri dobre rezultate) lahko poskrbi Verena Šulek, predsednica profesionalne divizije na Mednarodni plesni zvezi WDSF, pa čeprav Nadiji ni bila vedno naklonjena. Bila je na primer zgrožena nad njenimi golimi fotografijami za revijo Playboy. A čas gre naprej in tudi gole fotke pripomorejo k osvojitvi naslova najboljše plesalke na svetu. Tako pa v soboto, ko bo na Dunaju potekalo svetovno prvenstvo v kombinaciji za člane in po dveh zaporednih zmagah Nadije in Mihe, letos tam nimamo svojega para.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE