Na svetovnem Miha Žerjav in Valeria Musina osemindvajseta
V Moskvi so se zbrali najboljši starejši mladinci v latinskoameriških plesih

Nedelja, 26. Oktober 2014 ob 09:20

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Moskva je ta vikend v znamenju plesnih tekmovanj. V soboto se je odvijalo svetovno prvenstvo v latinskoameriških plesih za starejše mladince. Zmagal je ruski par Nikita Pavlov in Dariia Palejev, ki sta tudi aktualna evropska prvaka. Naša dva para sta dosegla naslednje uvrstitve. Jure Bergant in Ana Mesec sta delila petintrideseto do sedemintrideseto mesto in za naš portal komentirala svoj nastop: "Trenutno se ne obremenjujeva z rezultatom, saj naju naslednji vikend čaka najin glavni cilj, svetovno prvenstvo v 10 plesih v Rigi."

Miha Žerjav in Valeria Musina nastopa in uvrstitve nista komentirala ter običajno lahko samo predvidevamo, da s pokazanim nista bila zadovoljna. Pristala sta na osemindvajsetem mestu. Tekmovalo je oseminšestdeset parov, slovenskih sodnikov ni bilo.
$x2$
Sta pa na tekmovanju Grand Slam plesala Miha vodičar in Nadija BIčkova, ki sta med dvestopetdesetimi pari v standardnih plesih zasedla osemnajsto mesto. Latin pa se odvija danes. Miho in Nadijo čaka prihodnji vikend dan D njune kariere. Bosta ali ne bosta osvojila najbolj zaželeno titulo svojee kariere, naslov svetovnih prvakov v kombinaciji. Riga čaka na njun nastop prihodnji petek, mi pa močno stiskamo pesti, saj sta bila že dvakrat tik pod vrhom. Zanimivo je, da bo med sodniki Fredi Novak, njun nekdanji trener.

Vodicar - Bychkova, SLO | 2014 GS STD R4 VW | DanceSport Total - YouTube

Vodicar - Bychkova, SLO | 2014 GS STD R4 VW World DanceSport Federation SUBSCRIBE: http://bit.ly/J1Q1Wy Miha Vodicar and Nadiya Bychkova, SLO, dance the Vien...

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE