Miša Cigoj končno pestuje sina Konstantina
Ajdovski plesalec je srečen v novem življenjskem obdobju

Sobota, 15. Marec 2014 ob 12:18

Odpri galerijo

Parada plesa
Barbra Drnač
Po nekoliko skrivnostni, a veseli objavi na socialnem omrežju FB o rojstvu sina Konstantina pred dobrimi štirinajstimi dnevi je profesionalni plesalec latinskoameriških in standardnih plesov in pedagog ter diplomirani ekonomist Miša Cigoj za naš portal razkril nekaj podrobnosti. "Konstantin se je rodil nekoliko prej, sicer pa nama zdravniki niso niti znali točno povedati datuma, ko naj bi Svetlana imela rok. Zdaj že lepo pridobiva na teži in komaj čakam, da prideta domov. Cartam ga skoraj vsak dan, ampak kadar ga ne morem, ga že pogrešam. To je nekaj najlepšega v življenju."

Njegova enaindvajsetletna žena Svetlana Uštigova je nekdanja plesalka in posledično elegantna "suhica", zato ni čudno, da si Miša želi, da bi imel njeno postavo in prebavo. Znano je, da plesalec izjemno skrbi za svoj videz in kondicijo. Pravkar je končal dieto, ki si jo je predpisal sam. Dosegel je želenih 74 kilogramov. "Uradna dieta je končana. So mi pa prijatelji iz Moskve poslali kar nekaj receptov za jedi, ki jih moram poizkusiti, da bom vzdrževal idealno težo."

Miša je sicer zelo delaven in si največkrat obroke pripravlja sam, le če se trening v dvorani zavleče na cel dan potem na pomoč priskoči mama Dora. "Po cele dneve sem v mojem plesnem studiu Maxim. Ali trenirava s soplesalko Niko Bagon ali pa treniram druge plesne pare. Sedaj pa tudi na relaciji Ajdovščina-Ljubljana, da sem z mojima dvema. Res komaj čakam, da prideta," je zaključil Miša in dodal, da je Svetka, tako jo namreč ljubkovalno kliče, novi chef ne samo v njegovem življenju ampak tudi v kuhinji.

Galerija slik

Sorodne vsebine

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 335

">
publishwall share

|

|

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Trying to access array offset on value of type null

Filename: views/view_likeShare.php

Line Number: 502

Komentiranje na objavi onemogočeno

ZADNJE OBJAVE