Članek
Služba v Hamburgu za 4200 EUR na mesec - Nastop dela takoj!
Objavljeno Jun 23, 2015

Opazil sem, da je na tej spletni strani opaziti tudi nekaj IT strokovnjakov, pa sem rekel, če kateri želi poskusiti kaj novega... ;-) 

Podjetje za katerega delam išče odličnega Oracle/Java/PL SQL razvijalca (tehnologija Oracle WebLogic) za delo na novem projektu. Delovno mesto je v Hamburgu (Nemčija). Od kandidata se pričakuje, da razume razliko med delati in narediti, da je viskoko motviran k doseganju ciljev, ter da je ponosen na svoje delo oz. izdelke. Kandidati s priporočili s prejšnjih projektov oz. od prejšnjih delodajalcev in/ali s certifikati imajo pri izbiri seveda prednost. Formalna izobrazba pri izbiri kandidata ne igra bistvene vloge. Bolj kot slednja so pomembne izkušnje - lahko tudi neformalne (prostovoljno delo, sodelovanje pri odprtokodnih projektih, ipd.)  in pripravljenost pridobivati nova znanja.

Zaželjeno je vsaj osnovno znanje Nemščine in/ali Angleščine. Pri tem se seveda pričakuje, da vsaj enega od obeh jezikov obvlada do te mere, da lahko suvereno samostojno komunicira o področju dela z ostalimi sodelavci. 

Glede ostalih zanimivih reči, se lahko pogovorimo v tej temi, za bolj osebna vprašanja pa mi pišite preko elektronske pošte (čeprav ta ni tukaj eksplicitno zapisana, pričakujem, da nekdo, ki se ima za IT strokovnjaka, ne bi smel imeti preveč težav, da v treh klikih pride do mojega e-naslova). 

V upanju, da sem komu izmed vas ponudil potrebno vez k ureničitvi vizije, vam pošiljam lepe pozdrave. 

Vaš P.J.