Članek
Ko politika izgubi kompas....
Objavljeno Sep 24, 2019

Piran, 24.9.2019

Sportniki trenirajo zato, da lahko dosegajo cilje. ki so si jih postavili na zacetku sezone.

Kosarka: Evropski prvaki 2017 - Prosto plezanje: Janja Garnbret Svetovna prvakinja 2018  - Kolesartstvo: La Vuelta Primoz Roglic in Tadej Pogacar 2019 - Odbojka: Polfinale Evropsko prvenstvo 2019...

Politiki govorijo zgolj zato, da so izvoljeni in lahko ob nedoseganju obljubljenih ciljev iscejo krivce za neuspeh.

Nasa samostojnost se je koncala z vstopom v NATO, EU in OECD! Po tem smo postali poslusni izvajalci zapovedi z vseh mogocih strani! Prisli smo tako dalec, da nismo sposobni z nacionalno letalsko druzbo pripeljati v Slovenijo niti nase polfinalne nasprotnike iz Poljske. Se to, da bi jih lahko premagali, si bodo zorganizirali sami. Prevoz bo zagotovila poljska vlada s svojim avionom. 

Adria: Gospodarstveniki opozarjajo na potencialno gospodarsko škodo

Piloti Adrie Airways pričakujejo, da jim bo na pomoč priskočila država

Družba Adria Airways je sporočila, da v torek in sredo začasno prekinja večino svojih letalskih operacij iz Ljubljane, Prištine in Tirane ter na omenjene destinacije. Ohranila pa je dva poleta v Frankfurt in iz njega. Gospodarstveniki opozarjajo na škodo.

Vstopnice še v sredo; Poljaki prihajajo z vladnim letalom

Po briljantni predstavi slovenskih odbojkarjev in zmagi nad Rusijo vlada za četrtkovo polfinalno tekmo proti Poljski v Stožicah ogromno zanimanje. Poljakom je na pomoč priskočil kar predsednik vlade.

Malce zalostno, a ne!