Članek
Se pripravlja nova vojna od Nemčije do Grčije
Objavljeno Feb 19, 2018

Pokazatelji so že več kot vidni. Ekplozivna zmes so migranti, zmagovalci in porazenci II. svetovne vojne, LGTB, vzhod - zahod, sever - jug EU, uničena bo Švedska, Italija, Francija, Španija in še katera država.

Britanci so že pobegnili ven. Tudi Krim. Beži vzhodni del Ukrajine in še kdo. 

Glavna linija vojne bo potekala od Nemčije do Grčije, na nekdanjem zelenem pasu miru v prejšnjem obdobju med vzhodom in zahodom. 

Spopadi ne bodo potekali samo med "levico in desnico", temveč med levico - desnico samo, kistjani in muslimani samimi, narodi, raznimi skupinami, ulico proti ulici in sosedom proti sosedu vse do stanja, ko se bo človek boril sam proti sebi do iztrebitve EU življa. Razkol  in koflikt je narejen tako specialno, da tega niti opazite ne in se samo pogrezate v mrežo percepcijskih - nezaznavnih prevar, da postanete njihov akter v imenu svoje pravice.

Vso stoletno obredno žrtvovanje EU populacije bo opremljeno z laboratorijskimi virusi, antidepresivi, z vremenskimi katastrofami, brezposlenostjo, lakoto, kriminalom, dekadenco, omamnimi substancami, strahom pred koncem, ...

Ne imejte iuzije, da vas kapital potrebuje. Ste samo potrošni material žrtvovan v zabavi bogatih. 

EU nima ničesar kar bi še opravičevalo, da bi se vas gospodarji zemlje usmilili. Za njih ste le žrtve na njihovem oltarju zabave.           

Kot je klavna zabava bogatih na vidiku, je tudi rešitev. 

In kašna je?

Ne bodite del te zgodbe!

   

baje se mafijski svetovni eliti vse ruši kot hiša iz kart, ZDA kot njihova kolonija izgublja svetovni primat, Rusija, Kitajska in Indija jih že krepko držijo za vrat, tako da se glede tega ni preveč za bat. ;)

rastko:)* Res je,kdo bi vedel.lp :)*i

abram kdo bi vedel

Nek nemški politik /ne spomnim se imena/ je dejal,da se bližamo splošni civilizacijski vojni.Mogoče bo Lavrov zbudil naše politike,da začnejo delovati v prid lastnega naroda.Ko nas ne bo več ,tudi njih ne bo .