Članek
Šubičeva ofenziva - Gospodarji na SVOJI ZEMLJI
Objavljeno Jan 24, 2018

Državni zbor ne dovoljuje javne razprave o pokradeni družbeni lastnini!

Tema o pokradeni lastnini je na 14. točki 37. seje 

v četrtek, dne 25.01.2018. 

 

Sporočilo za javnost 

Odbor za finance in monetarno politiko Državnega zbora RS je s svojo nedemokratično odločitvijo preprečil, da bi uresničili protokolarno in hkrati tudi vsebinsko obravnavo Deklaracije o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno v Državnem zboru RS.

Danes, v ponedeljek, 22. januarja smo zato prebrali javni poziv, s katerim poslanke in poslance POZIVAMO k ZAVRNITVI sklepa Odbora za finance in monetarno politiko, da Predlog deklaracije o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno, ni primeren za nadaljnjo obravnavo.

Zbranim podpornikom in zagovornikom Deklaracije, ki jih je v obliki podpisov posameznikov več kot pet tisoč, v obliki skupinske podpore organizacij pa več kot 300.000 volilk in volilcev, sem predstavil nekaj dejstev, ki bodo predstavljale tudi temelje mojega volilnega programa za letošnje parlamentarne volitve. 
Izpostavili smo tudi, da tudi če Deklaracija o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno ne bo obravnavana v tokratnem sklicu Državnega zbora to sploh ne pomeni, da nas bo to odvrnilo od boja za ohranjanje družbene lastnine. Katastrofalne odločitve peščice političnih izbrancev o razprodajah nacionalnega bogastva v obliki prodaje druge največje slovenske banke v družbeni lasti - NKBM, ki smo jo državljani dokapitalizirali s petkratnikom kasneje pridobljene kupnine, jeklarske industrije, živilskopredelovalne industrije na čelu s pekarskim liderjem Žito, ki ga je – kako pomenljivo – kupila Podravka v lasti Hrvatov, da o osrednjem trgovskem sistemu in posledicah za njegovo razprodajo, niti ne govorim posebej.

Dvojnosti siromašenja Slovencev: najprej v obliki razlastitve ljudi, zatem pa še v obliki razprodaje strateško pomembnega in nikoli več vračljivega premoženja je treba narediti konec. Moje četrtstoletno prizadevanje za pravičnost razmerij in odnosov v samostojni Sloveniji bomo okronali s ponudbo volilcem, da ponovno postanejo gospodarji na svoji zemlji Sloveniji.

Skupina državljanov 

............................................................

Dodaj svoj podpis!

Nas je že preko 300.000, vsak dan več:

od tega 300.000 skupinski pristopi, 3.000 e in 2.300 ročnih podpisnikov.

Podpiši z nami na tej povezavi:

https://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Nas je že preko 300.000, vsak dan več: od tega 300.000 skupinski pristopi, 3.000 e in 2.300 ročnih podpisnikov. Podpiši z nami na tej povezavi: https://www.pravapeticija.com/u​tavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov​, ​

Nas je že preko 300.000, vsak dan več: od tega 300.000 skupinski pristopi, 3.000 e in 2.300 ročnih podpisnikov. Podpiši z nami na tej povezavi: https://www.pravapeticija.com/u​tavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov​, ​

abram hvala

Provizija od prodaje državne lastnine je preveč mamljiva za politike.Vrana vrani ne izkljuje oči. Sem že podpisal ,kljub temu,da dvomim v pravi razplet. Za duhovno gnilobo večine nas Slovencev /čast izjemam/ni zdravila. Lp ;)*