Članek
Se nemški imperij sesuva!?
Objavljeno Apr 02, 2017

V javnosti se pojavljajo govorice, da je z Nemci definitvno konec in da bodo pristali na smetišču zgodovine. Kot eden izmed pokazatelj navajajo avto cestne cestnine za tujce. Nemci so bili ponosni na svoje avto ceste, kot nekaj najboljšega kar imajo in, da so le te zastonj. Uveba cestnin v Nemčiji pomeni, da je država v resnih denarnih težavah, ki kmalu ne bo več svetovno niti domače konkurenčno.

Ker nemški imperij ni dosegel planiranih ciljev, to je kontrolirati dovoljšen delež svetovnih surovinskih baz - držav tretjega sveta preko vstopne cene kupljenih surovn in s tem izstopne cene prodajnih izdelkov in s tem razliko v ceni, to je dobiček, ki temelji na poceni uvozu in dragem izvozu, se njegov dokončen in zgodovinski propad v samem gospodarstvu že nekaj časa dogaja. Propad zavlačujejo na račun ropanja nekdanjih držav vzhodnega bloka.

Dodaten dokaz je, da so bili navečji zagovorniki proti ruske gospodasrke blokade in aneksacije Ukrajine 4. rajhu v smislu Hitlerjeva pohoda na vzhod Drang nahc Osten (1914-1918 in 1939-1945).

Danes se Nemci v zakulisju kleče plazijo pred Rusi za dostopnost surovin na zunaj pa so prvi zagovornik njihove gospodarske blokade in želijo svoje zahodno evropske partnerje prelisičiti pri nakupu ruskih surovin.

Nas je že preko 30.000,
od tega 25.000 skupinski pristopi, 2.600 e in 2.000 ročnih podpisnikov,

yack marsikaj se dogaja