Je čas, da ukrepa ljudstvo?

Oddajrastko plohl, dne 2017-03-24 ob 20:04:36

V Državnem zboru RS je bila danes vročena vsem poslancem Deklaracija o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno, s strani poslanca Janka Vebra, da jo podpišejo.

Deklaracija je nastala v imenu 30.000 državljanov različnih nazorov, poklicev in položajev, tudi v imenu vseh vas, ki ste na spletni strani elektronsko ali ročno podpisovali Ustavno POBUDO_2016 ali ste člani organizacij, ki so skupinsko pristopile k Ustavni POBUDI_2016.  

Tako za navedeno Deklaracijo stojimo državljani vseh političnih opredlitev, ki nam ni vseeno kako so nas ne ustavno in brez našega soglasja opeharila naše lastnine, ki smo jo ustvarili s svojim delom, skrita omrežja in obagetela na naš račun  

Družberna lastnina (sedaj državna) je bila naša skupna lastnina zasebnega tipa, ki je varovana po Ustavi RS 1991 in je ne Vlada RS in ne DZ RS nista smela samovoljno, to je brez našega soglasja kot lastnikov podržaviti, še manj pa preprodajati tretjemu. 

Pokličimo poslance katere smo volili ali jih poznamo, da popišejo to Deklaracijo.

Nas je že preko 30.000,
od tega 25.000 skupinski pristopi, 2.600 e in 2.000 ročnih podpisnikov.
 
Podpiši z nami na tej povezavi:

Spoštovane kolegice  in kolegi,

pošiljam vam Predlog deklaracije o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno. Državni zbor bi s sprejemom deklaracije sporočil državljankam in državljanom in vsem državnim institucijam, da v ustavi nimamo urejen prehod družbene lastnino v državno. 

Ustavni zakon za izvedbo temeljne ustavne listine o samostojnosti in neodvisnosti Republike Slovenije takšne primere ureja v 4. členu na način, da se do izdaje ustreznih predpisov v Republiki Sloveniji smiselno uporabljajo predpisi, ki so veljali v Republiki Sloveniji ob uveljavitvi tega zakona. 

Zato imamo v Sloveniji družbeno lastnino, ki je zasebna-privatna lastnina cele skupnosti. Družba ni skupina neimenovanih oseb, temveč smo to državljani z imeni in priimki. Tako smo lastniki družbene lastnine državljani od prvega do zadnjega. 

S sprejemom deklaracije lahko tudi mirno sporočimo vsem organom v Bruslju, da nimamo v državni lasti bank in drugih podjetij, ampak so v zasebni-privatni lasti državljank in državljanov in samo mi sami lahko odločamo, kako bomo ravnali s svojo lastnino. Deklaracija o človekovih pravicah pravi: Vsakdo ima pravico do premoženja, tako sam kakor tudi skupno z drugimi. Nikomur na sme biti premoženje samovoljno vzeto. 

Sprejem deklaracije bi vrnil dostojanstvo državljankam in državljanom Slovenije, zato vas vabim k podpisu Predloga deklaracije o neobstoju prehoda družbene lastnine v državno. Z veseljem se bom odzval tudi vašemu povabilu za dodatno obrazložitev vsebine. 

S spoštovanjem,

Janko Veber

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
10
haapy yack
0
Apr 05, 2017
hoj
Narod ne bo nič! Ukrepa cia.
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/04/05/putin-95-svjetskih-teroristickih-napada-su-u-reziji-cia-e/
sedemtisočdnivsibirijipres
boditevcvetju

Putin: '95% svjetskih terorističkih napada su u režiji CIA-e' | Novi Svjetski Poredak

Udarni valovi odjekuju oko Kremlja, nakon izvanrednog sastanka kojeg je sazvao Vladimir Putin tijekom kojeg je ruski pre
#10
Alkimist
1
Mar 27, 2017
https://pics.onsizzle.com/2000-years-ago-now-17279322.png
#9
haapy yack
0
Mar 27, 2017
hoj
Je v Polju še kaj odprtega?
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/03/27/na-granici-ludila-harvardski-znanstvenici-javno-planiraju-najveci-chemtrails
glavasaramenapres
čaobao

NA GRANICI LUDILA: Harvardski znanstvenici javno planiraju najveći 'Chemtrails' eksperiment

Projekt sveučilišta Harvard od 20 milijuna dolara će omogućiti špricanje aerosola u Zemljinu stratosferu, u najvećem Che
#8
haapy yack
1
Mar 26, 2017
hoj
Ne vem,če je res? Bankirji pravijo, da je vse njihovo. To se nekako ne uklapa v to kar pravi. Lap se že sliši. To pa je tudi vse. Vse gre po starem.
Tastarga pogoltneža Agrokorja bodo sedaj moral reševati hrvašk davkoplačevalc. Rusi pa ne morejo pogruntat, kako lahko tak podjetje naredi tako denarno luknjo? Evo vse po starem. Zakaj bi bilo v Sloveniji drugače?
Važn je edin tole. Včas je bil moto hočem sobo z razgledom na morje. Sedaj velja soba z lepim pogledom na chemtraile drgač vas k..c gleda.
Evo nek pa se le premika.
čistapeticazpogledomnachemtrailepres
čaobao
#7
Radmila Čučak
1
Mar 26, 2017
menim, da je Janko Veber je med vsemi poslanci najboljši
#6
haapy yack
1
Mar 25, 2017
hoj
http://www.novi-svjetski-poredak.com/2017/03/25/jos-jedna-poruka-bilderbergove-marionete-molite-boga-da-se-eu-ne-raspadne-jer-bi-to-moglo-izazvati-novi-rat-na-balkanu/
Treba bo pohiteti, če sploh. Pijandura sporoča tole. Dobr za Balkan. A Slovenija ni na Balkan? Če ne drugega bo potem k nam k nismo na Balkan plusknil cunami tistih, ki so kao na Balkan.
balkanskišpijun2pres
čaobao

JOŠ JEDNA PORUKA BILDERBERGOVE MARIONETE: Molite Boga da se EU ne raspadne jer bi to moglo izazvati

Jean-Claude Juncker je nakon posjeta Balkanu odaslao novu snažnu poruku Balkanu i povezanosti sa EU
#5
vladislav stres
0
Mar 25, 2017
Hvala obema
#4
haapy yack
1
Mar 24, 2017
hoj
Ja. Že v začetku devetdesetih so opozarjal, da v času kakršen se je takrat svital z obzorja ne bomo vsi kapitalisti. Sam peščica! Je kdo takrat poslušal? Mogoče bi jih preštel na prste ene roke. Nekdo je takrat ali pa malo pozneje predlagal delnica za vse. Po splet so se zelo zbaval in bentili, norčevali iz tega predloga. Mi smo ljudstvo. Če se kdo še spomni kaj je to pomenilo? Potem nasveti kako imamo samo eno možnost da uidemo zasužnjevanju: svojo državo morate dobiti v svojo oblast. Potem je bil nasvet za plebiscit. Trtji korak je predlagal prevzem vaše osebne lastnine. Če se ne motim tam nekje leta 1993. Torej 24 let.
Se ne zdi, da je vlak že zdavnaj odpeljal. Vebr kr neki.
https://www.youtube.com/watch?v=sdkz-rZs3s0
edinapotksvobodiješlapogobepres
čaobao

The Last Train to San Fernando 1965 - YouTube

"The Last Train To San Fernando" - The Event, The Song and The Myth. Most people will tell you that San Fernando's last
#3
rastko plohl
1
Mar 24, 2017
če bomo tiho in ne ukrepali bodo državo šeboj zadolžili si pobasali nove kredite nam pa naprtili odplačevanje
#2
haapy yack
2
Mar 24, 2017
hoj
Če pogledaš kolikšen je javni dolg potem nimamo ničesar.
In kaj naj potem vrnejo? Meglo v konzervi.
Ta vlak je odpeljal že v devetdesetih. Še po starem tiru.
https://www.youtube.com/watch?v=8fsL6DG11iE
vozimevlakvdaljavepres
čaobao

Marjana Deržaj - Vozi me vlak (v daljave) (Opatija 1958; 1988) - YouTube

Iz emisije serijala "Zvezdana prašina", Televizija Beograd, februar 1988. god. Voditelji: Maja Sabljić i Miloje Mića Orl
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2017-03-24 20:04:36 (Mar 24, 2017)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj