Članek
Vrnimo delavcem pravico do nekdanje odtujene družbene lastnine
Objavljeno Jan 05, 2017

Vabilo

 

Vabimo vas k sodelovanju na okrogli mizi 

 

 

Vrnimo delavcem pravico do nekdanje

 odtujene  družbene lastnine

 

V petek, 20. januarja 2017, ob 19.00 uri

v Mestni knjižnici  Izola, Ulica OF 15.

 

 

Delavci - državljani Republike Slovenije - smo pošteno upravljali z družbeno lastnino, delili dobro in slabo misleč, da bo vedno naša, a nam je bila po osamosvojitvi po sprejetju zakona o lastninskem preoblikovanju podjetij ter sprejemu novega družbenega reda kapitalizma  odvzeta, plenilsko olastninjena in tudi podržavljena.

 

​Poteptano je bilo zgodovinsko izročilo  naših prednikov, ki so jo soustvarjali.

​​.

Mi kot družba ​ in lastniki nismo dali soglasja za  razlastitev, zato je ​ odvzem in preprodaja ​ naše  družbene  lastnine protiustavna ​ter ​v nasprotju z mednarodnimi pravnimi  normami

Na okrogli mizi, ki jo bo povezoval novinar in ekonomist Franc Krajnc,

bodo sodelovali: Veronika Županek, Rastko Plohl, Violeta Tomič, 

mag. Aleksander Županek in dr. Tonči Kuzmanič.

 

Vladislav Stres bo v sliki in besedi predstavil nekaj  dejstev iz daljne zgodovine na območju današnje Slovenije.

Nas je že preko 3.900, podpiši z nami in deli:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Povej ljudem, da brez sramu in zadržkov sodeluješ s Soroševimi agenti. Orban se je dobro streznil, za razliko od naših kvazi-levičarjev, prisesanih na denar tega kapitalista. https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-01-10/trump-s-win-prompts-hungarian-call-for-crackdown-on-soros-groups

yack kdo bi vedel

eni osebi ni dovoljeno komentiranje na mojih blogih do nadaljnjega, saj je le ta na svojih blogih brisala moje komentarje tako ustvarila ne verodostojni vpogled v komentarje in dejansko stanje. tako je bil njen komentar izbrisan.

Tonči Kuzmanić, še en Sorošev agent. Violeta Tomić, jugofilska glumica. Seveda pridete vsi na kup. Stres bo pa svoje bolanije o zgodovini širil, ker ni sposoben priznati, da ima Andrej Šiško rahlo več pojma o zgodovini.

Pridem naokrog Imel bom tudi krajši nastop in predstavil par slik dejstev umetnin iz daljne slovenske zgodovine, ki govorijo o samobitnosti na slovenskih tleh in da so diktatorske težnje s katerimi nas pita oblastna (tuja in domača) oligarhija smešne.

hvala za komentarje

Zim Zelen To je res,kar praviš. Ni lačna socialna država, lačna je politično kapitalska mafija,ki vodi Slovenijo.

Aleks Jakulin, podjetnik v ZDA, nekdanji profesor na univerzi Columbia "Poslovni model Slovenije nas bo pripeljal v bankrot" $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Z možakarjem se strinjam. Socialna država nima virov v produktivnosti, ampak zadolževanjem in prekomernim trošenjem za stvari, ki ne prinašajo novega dohodka.

miro podpisov imamo v rokah preko 3.870 ker imamo tudi zbrane na obrazcih delamo naprej ker je prava stvar daj svoj podpis in je eden več tako to gre te pa razumem

za družbeno lastnino moramo povedati, da je naša

Vsebino se da spremeniti, če je volja in znanje sodelujočih.Rastko verjetno ne nasprotuje dobrim rešitvam ? Sodelujte in predlagajte, boljše rešitve. Možnost ima vsak.:)*

Namen je že dober, to je pa tudi vse!

raskotov namen je čisto moralen , etičen in dobronameren. Če se tega ne zavedate potem vsaj ne pametujte.Sodelujte in ga izbolšajte, če ga zmorete ? Zgagarjev in pametnjakovičev je že preveč v Sloveniji. Se vam ne zdi?

Izjemno delo. Zaradi: podrobne analize, vztrajanja, uspešne povezave večih oseb. Predlagam nadaljno širjenje ekipe. ________ Sponko: "Sprejet družbeni red - kapitalizem, žal ne razume tovrstnih zahtev. So čisto mimo!" Slovenski volivci nismo nikoli z ničemer potrjevali spremembo družbenega reda. Če misliš propagando medijev so tvoje besede točnejše, če pa misliš državljane pa so zavajanje in skregane z vsemi dejstvi. Torej potrebujemo Novo ustavo in Ustavni referendum na katerem bomo vzpostavili legitimni družbeni dogovor.

vsak podpis je dobrodošel