Prevare glede narodne sprave!

Oddajrastko plohl, dne 2016-10-05 ob 15:42:40

Narodna sprava je bila uradno izvedena 3. avgusta 1945, ko je zmagovalec II. svetovne vojne ponudil poražencu splošno amnestijo in pomilostitev.  Torej mnogi zagovorniki izmišljene sprave lažejo že 30 let. 

Predsedstvo AVNOJA je 3. avgusta izdalo Ukaz o splošni amnestiji in pomilostitvi kar je razvidno iz prispevka Povojna koncentracijska in delovna taborišča v Sloveniji objavljenega v Večeru, str. 34., sobota 3. maj 2008 pisca dr. Mikla Mikule.

Tako so vsi kolaborantje razen vojnih zločincev, bili pomiloščeni s strani zmagovalca in kar pomeni uradno narodno spravo. Dobili so državljanske pravice, premoženje in vse drugo in so bili kot vsi ostali državljani enaki pred zakonom. Prispevek tudi omenja vojaška sodišča, kar dokazuje, da se ne gre za izven sodne poboje v določenih primerih in, da o teh usmrtitvah obstajajo sodne odločbe.

Zgodbe, da se še nismo spravili, ki krožijo zadnjih 30 let ali več tako ne držijo in ustvarjajo občutek, da je nekaj drugega v ozadju in da se nekdo igra s čustvi svojcev. Uradna sprava je bila leta 1945 in je dejstvo, osebna sprava med državljani, pa je zadeva osebne odločitve in ne državne ali druge prisile.
NOB se je opravičila za povojne dogodke, druga stran pa še NARODU ni izrekla obžalovanja zaradi sodelovanja z okupatorjem.     

Dokaz, da je bila narodna sprava oziroma splošna amnestija izvedena 1945 je prispevek v Večeru iz leta 2008 in je skeniran prispevek na sliki desno spodaj.

Pokop posmrtnih ostankov  pripadnikov kolaboracije zaradi posledic II. svetovne vojne je eno stransko in priviligirano dejanje, saj pokop ne urejuje pokopa na tisoče umrlih v koncertacijskih taborišči in padlih (tudi prisilno mobiliziranih v nemško, italijansko, madžarsko ali drugo okupatorsko vojsko) po bojiščih II. svetovne vojne. Tako bi bilo smiselno izkopati vse posmrtne ostanke umrlih državljanov Slovenije po svetu, ki so umrli zaradi II. svetovne vojne in za katere smrt so krive okupatorske države, ,​ jihidentificirati, ​pripeljati domov in pokopati na ustrezen način, to je​ v grobove svojcev ali v skupne gobove  z ustreznim obeležjem​ na ​strošek okupatorskih držav.

Kja je fašizem lahko pogledaš na spodnji povezavi:

http://stres.a.gape.org/fasizem_fascism/fasisti/zavedanje_greha_ljudi.htm

Družbeno lastnino smo skupaj ustvarjali tako partizani kot domobranci, kristjani kot ateisti, tako današnji levi kot desni in je naša.

Če si za boljši svet podpiši z nami!

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo ustavno POBUDO za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi naše razlastitve ter odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina  je bila samovoljno podržavljena s strani DZ RS na pobudo Vlade RS in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranim krogom. Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z načeli Ustave RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.   

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
31
Andrej Slovenija
0
Oct 26, 2016
Zanima me ali kdo ve na kateri datum sta Jugoslavija in Nemčija podpisala premirje, oziroma konec vojne in kdo je podpisal.
#31
haapy yack
0
Oct 26, 2016
hoj
http://stres.a.gape.org/fasizem_fascism/fasisti/zavedanje_greha_ljudi.htm

ZAVEDANJE GREHA - awareness of sin

Ljudje so hodili v plinske celice zato ker jih je bilo strah.
#30
rastko plohl
0
Oct 11, 2016
yack med spritma stranema iz II. svetovne vojne, ki sta se spravili takoj po vojni 3. avgusta 1945 in se dane spravljata že ne vemo katertič
#29
haapy yack
1
Oct 10, 2016
hoj
O kašni spravi je govora?
čao
http://sciget.com/Predogled/42/31845fed1bfbd386a5d4a01f81b09231afa33ec5
#28
Andrej Slovenija
1
Oct 10, 2016
Če sem napisal plan vsakih 500 let. Sem mislil na to, da pred 500 leti je bila pizdarija ko se je protestantiyem ločil od katoliške cerkve, še 500 let nazaj se je pravoslavna cerkev ločila od rimokatoliške cerkve, še 500 let nazaj se je začela zgodba z isalmom kjer je Jeuzus prerokoval par stoletij nazaj o Mohamedu. Okoli vsakih 500 let se zgodi kakšen dogodek, torej lahko sklepaš da je čas izvedbe plana cirka 500 let. Pred 500 leti so odkrili Ameriko, sedaj naj bi prišli v novo dobo iz rib v vodnarja. Tako pravijo tudi drugi blogerji.
Kaj za to videt,... pomeni, da moraš bit član kakšne lože? Na soški fronti je umrlo 1.200.00o vojakov med njimi mnogo slovencev kateri so se bojevali na italijanski drugi na avstro ogrski strani. Koliko od njih misliš da je želelo it se streljat proti sonarodnjaku? Mislim da so bili povlečeni v hudičji vihar,
Po znamenju sem tehtnica, edini neživi znak v horoskopu.
Mogoče sem računalnik, umetna inteligenca, da nimam slučajno vstavljen čip?
Happy yack piše dobre komentarje.
#27
Andrej Slovenija
1
Oct 10, 2016
Zakaj si me označil kot Aleksander? O tem imenu sem razmišlal, da dam sinu ampak ni želelea žena. Ime sina sva izbrala po rojstvu, Kar samo od sebe se je prikazako obema in tako smo ga imenovali. Kasneje sem večkrat njegovo ime zasledil v svetem pismu in začel brat kaj pomeni pomen zapisov. In skušal razumet pomen.
Če je to propaganda za zdrav razum, pol mi je všeč da sem del propagande. Da berem iskušnje drugih in jih delim naprej. Zato sem začel pisat in komentirat. Kot del skupnosti v kateri živim, da ne bom samo objemal drevesa, se rad pogovarjam.
Tako dobim motivacijo v družbi. Izvem kaj novega.... In tako, da se gre naprej.
#26
Andrej Slovenija
1
Oct 10, 2016
Sej veš tudi sam kako je, ko te nedo označi, markira za malo čau čau ali lunatika.
Ko sem šel na tvoje predavanje o naši zgodovini, zgodovini prednikov mi je bilo težko te razumet, dobro si imel organizirano, veliko število splušalcev, žal vsi starejši, sedaj mi je lažje te razumet pa je komaj kako leto šlo mimo.
Hočeš ali nočeš Vladislav, ponavljam za teboj, od tebe sem se učil. Tudi ti si mi odprl oči, da ne rabim brskat po tujini, se lahko zanesem na domače ljudi, in naredit kaj v svoji okolici. Misli globalno delaj lokalno.
#25
Andrej Slovenija
1
Oct 10, 2016
Vladislav nobene propagande. Da bom v tematiki objave. Oče mi je pripovedoval, da so nonota italijani prisilno mobilizirali in odpeljali na jug italije, uspel se je vrnit v partizane in se z njimi boril. Tudi za pranonota, ko so fašišti prišli na oblast ni odšel v šlužbo si oblečt črne srajce. To mi je povedal oče. Pra nono se je imenoval Andrej, nono, da ne poitaljančijo imena svojih otrok jim je dal imena Milovan,Aljoša in Borut.
Nono je bil v vojni ranjen, po vojni je umrl mlad v mlaki krvi, oče ga je našel, rekel da je verjetno od metka, katerega mu niso mogli odstranit zraven srca, verjetno mu je počilo žilo.
Bratranca od nonota so kolaboranti izdali, njihovo pozicijo, z konji so ga vlekli zavezanega z žico po vasi.

Vem, da kakšne posledice jim je to pustilo tudi po vojni, čeprav so bili zmagovalci, tisti kateri so bili udeleženi v vojni so trpeli grozne trenutke pekla, še dolgo po vojni.

Naredili so nam nove temelje, kjer smo po 46 letih vse zafurali, zafučkali, in sedaj po 25 letih se je samozavest dosti slovencev zmanjšala.
Temelji so zamajani, grozi nam zrušitev vrednot, ter urejenega stanja kateri je nastal po končanju svetovne vojne. kot piše Rastko.


Pa naj si bodo, beli, črni rdeči in zeleni. Vsi so bili poslani v žrtvovalni ritual. Sedaj jih tej kurci,vlačijo izkopavajo in jih ne pustijo pri miru počivat. Sam sem šel leta1985 v osnovno šolo prvi razred. V kulturnem domu smo prisegli zvestobo, da bomo držali častno pionirsko besedo, z krvjo.
Niti 6 let kasneje, ste izglasovali za samostojnost in zgodila se je vojna v Sloveniji, po vsakemu dostopnih informacij imamo srečo da je veliko častnih ljudi kateri so bili na pomembnih položajih, ni izpolnil ukaze nadrejenih. Zahtevane so bile žrtve, za ritual.
Tak ritual, kot se je dogajal v Hrvaški, bosni, Kosovu, ko je pri nas končala vojna smo mi jim prodajali orožje da se lahko pobijajo med seboj. Kdo ni videl posnetke arabcev poslanih verjetno iz savdske arabije, kako so rezali glave Hrvaškim in Srbskim bosancem.

Kaj bi moral bit v vojni da dokažem kredibilnost? Če me bodo poklicali bom moral it, ali je boljše da si začnem iskat službo v tujini.

Bil sem v Bruslju, na Letališču v naselju Moelenbek, spal sem ob hladilnem dimniku jedrskega reaktorja. Na ohlajevalniku so bile izobešene okrasne lučke. Nobenega straha v centru mesta se nahaja.
V Belgiji ponoči so na avtocesti, po celi belgiji prižgane obcestne svetilke.
Kaj mislite da za to luč kurijo premog kot mi v Sloveniji, ki iz 400.000.000 je zrasla cena na 1.600.000.000EUR.

Toliko je tega vsak dan, takšna distrakcija, lepe novice, grde novice, težko je verjet razen sebi in verjet da obstaja nekakšna sila katera nas ščiti.
Probam si razlagat, katera je ta sila. Uporabljam način kateri sem naučen.Preveč sem zbegan Vladislav, vsej tej sistemi so se menjali v zadnjih 100 letih. Nobenih smernic ni, samo strah pred drugimi rasami, kulturami.
Meni se zdi da v sloveniji se imamo še relativno dobro. Samo kot prebivalci, smo postali drugačni. Zakaj nebi smel bil kritičen, izražat svoje mnenje. Še kakšno pesem dam zraven za simboliko,... za razlago kar sem želel opisat, kot deprogramiranje.

Pahor pa se gre neke sprave, ki niti se ni rodil takrat.
Bogi mladi ljudje v tistih časih, kot sem jaz razumel jih je mobiliziral vsak kateri je šel mimo. Vsak je živel v svoji okolici in mu je bilo preipovedovano, tako kot se je govorilo v njegovi okolici.
Vse so zavedli, tej vladarji iz ozadja, in sedaj bi radi storili na enak način, bolj prefinjeno.

Zakaj ne semem povedat kako si razlagam stvari, povežem skupaj... res mislim tudi z tvojo glavo, bil sem na tvojem predavanju, ker govoriš zanimive stvari, še najbolj pomembna si mi zdi kako predstaviš simboliko ter pomen, kateri nam je zapuščen, da se znamo orjentirat za naprej....kdo nam je postavil sidro in kakšen je pomen, ter kašen pomen igra na našo zavest, da avstrici imajo naš knežji kamen.

Vendar smo izgubili razumevanje za razlago. Vsak si razlaga po svoje.

Stvari napišem kakor jih razumem. Saj to je namen bloga, reklame imajo drugi. Berem kako drugi pišete, in probam napisat tudi jaz.
Meni kar napišem je zanimivo za prebrat, ker razumem kaj hočem povedat ali predstavit.

Nič ni iz moje glave vse se dogaja okoli mene. Kot je rekel Nikola Tesla, da nobena ideja ni njegova.
Premalo poznam zgodovino naših krajev, naučili so me v družini, šoli ter družbi, če so mene zmanipulirali, so tudi njih pred menoj, in še tiste prej.
Mogoče zvenim naivno.
#24
vladislav stres
1
Oct 10, 2016
Aleksander Bajt vidim, da ne razpravljaš o temi bloga pa Rastko tega niti pogrunta ne.
Vidim, da imaš to stran za propagandne namene in preko nje relativiziraš vse in počez. "vse je laž".
Praviš da nisi del masonskih združb, ki delujejo s ciljem kot ga opisuješ:
"Razni tajni agenti, tajnih združb so uspeli v zadnjih 500 letih, radikalno poneumit človeško raso."
Res je vladajo nam neumni plačanci in neumnosti širijo na vse kriplje. A glej ga tička ne dopuščajo dejanskega pogovora.
Enostavno gonijo svoje ne glede na mnenja drugih. Pač fašisti od nog do glave.

Žal zame nisi prepričljiv, ne prepričaš, da razmišljaš s svojo lastno glavo.
Vesel sem objav Haapy Yacka.

Da narodna sprava je bila narejena in v virtualni resničnosti ne smemo niti videti dokumentov te sprave ipd.

Oblasti lažejo, da je ni bilo da mešajo meglo in razdeljujejo narod.
Ukaz o amnestiji in članka
http://stres.a.gape.org/VTA/sprava_ze_leta_1945_UR_list_ukaz_o_amnestiji_in_clanka.pdf
#23
Andrej Slovenija
1
Oct 09, 2016
Tudi genocid v Ruandi, kdor verjame uradni razlagi da smo ljudje genocidni in da zaradi tega razloga so ljudje kateri so slišali novico po radju, kjer je predsednik enega plemena povedal da morajo z mačetami poklat 1.000.000 ljudi drugega plemena z katerim so živeli skupaj.

Te razne organizacije plačane z našim denarjem, ne uspejo končat niti ene misije uspešno, tej vojnih dogajanj tam kjer so one prisotne je vedno več.
Razne OZN,... begunce, iz njihovih vsakoletnih voščinic, na pošiljajo sem, najdejo najbolj boge, kjer so jih futrali celo življenje, bodo tej ki nam prihajajo na miljone mislili, da jih moramo futrat še naprej.
Drugi delavni ljudje, hočejo rajše ostat kjer jim je dom. Lahko pridejo po normalni poti, v kolikor želijo enako kot mi lahko gremo k njim.
Tej na razglednicah ki niti muh si ne znajo odmaknit ispret seboj, pa bodo naša prihodnjost.

Stop tem bedarijam, kvazi dobrotnikov od naših oblastnikov.
Živijo v nekem mavričnem svetu, neskončne neumnosti.https://sl.wikipedia.org/wiki/Ruandski_genocid

Ruandski genocid je bil genocidni pokol Tutsijev in zmernih Hutujcev v Ruandi leta 1994. V času od 7. aprila do sredine julija leta 1994 je bilo pobitih od 800.000 do nekaj več kot milijon ljudi.[1][2] Genocid so načrtovali pripadniki osrednje politične elite, imenovane Akazu, izvršili pa so ga pripadniki ruandske vojske in žandarmerije ter hutujske paravojaške milice, kot sta Interahamwe in Impuzamugambi.[3] Zaradi neustreznega odziva na dogodek so bile močno kritizirane Organizacija združenih narodov (OZN) ter takratne vlade nekaterih držav, predvsem Združenih držav Amerike, Združenega kraljestva, Francije in Belgije

Ruandski genocid - Wikipedija, prosta enciklopedija

Ruandski genocid je bil genocidni pokol Tutsijev in zmernih Hutujcev v Ruandi leta 1994. V času od 7. aprila do sredine
#22
Andrej Slovenija
2
Oct 09, 2016
Še pojasnilo o fungih ki je opevan v pesmi "White Rabbit"-Jefferson Airplane

Medtem ko Jezus obeduje s farizejem, se pred hišo zbere zelo veliko ljudi in čaka nanj. Že v Galileji je imel podobno izkušnjo z množicami. (Marko 1:33; 2:2; 3:9) Tu v Judeji ga mnogi ljudje želijo videti in slišati, s čimer pokažejo, da razmišljajo precej drugače od farizejev, ki so bili na obedu.

To, kar Jezus najprej pove, ima poseben pomen za njegove učence: »Pazite se farizejskega kvasa, namreč hinavščine.« Pred tem jih je posvaril že enkrat prej, toda kar je videl na obedu, kaže, da je ta nasvet res zelo nujen. (Luka 12:1; Marko 8:15) Farizeji morda skušajo svojo hudobnost zakriti s tem, da se kažejo pobožne, toda predstavljajo nevarnost, ki jo je treba razgaliti. Jezus pojasni: »Nič ni skrbno zakritega, kar se ne bo odkrilo, in nič ni skritega, kar se ne bo razodelo.« (Luka 12:2)

Mnogi od ljudi, ki se gnetejo okoli Jezusa, so najbrž Judejci, ki ga niso slišali učiti v Galileji. Zato ponovi glavne misli, ki jih je že povedal. Vsem, ki ga poslušajo, položi na srce: »Ne bojte se tistih, ki ubijejo telo, potem pa ne morejo storiti ničesar več.« (Luka 12:4) Tudi tokrat poudari, da morajo tisti, ki hodijo za njim, zaupati Bogu, da bo poskrbel zanje. Poleg tega morajo priznati Sina človekovega in dojeti, da jim Bog lahko pomaga. (Matej 10:19, 20, 26–33; 12:31, 32)

Edino Jezus ve pravo pot v življenju, edino on nam lahko pomaga. Edino on lahko pomaga prostozidarjem. Eni prostozidarji vedo, da častijo hudiča, drugi pa tega ne vejo.
Sami moramo si pomagat, imamo zapisano kako. Vse je v nas samih. Naša zavest kreira dogodke. Vsako jutro ko se zbudimo si kreiramo dan. Če smo zavedeni v lažna vesolja, in dogodke, bo naš dan takšen kot ga želijo drugi.
#21
Andrej Slovenija
1
Oct 09, 2016
"White Rabbit"-Jefferson Airplane Lyrics
https://www.youtube.com/watch?v=hWWsfrfq69A

Da ne rečem, da nam držijo sužnjelastniki nisko zavest v iluziji z raznimi fungicidi.

Hvala bogu, da je še toliko ljudi, kateri molijo, da nam je dobro.
Drugače tej vragi bi nas pospravili že včeraj.
Hvala bogu da nam, da bog še toliko milosti.

Razni tajni agenti, tajnih združb so vspeli v zadnjih 500 letih,
radikalno poneumit človeško raso.
Ljuem so začeli govoriti, da nad sfero katero je ustvaril kreator obstajajo zvezde, planeti,in ostale pravljice.
Tisti kateri se niso strinjali so jim natočili malo inkvizicijskega vina na kaki fešti pa še malo fungov kakšnih gob imenovane kuga so dodali.
Prat se niso smeli, vodo so morali pit čim bolj kalno.
Kanalizacije jim prostozidarji niso načrtovali.


Dokazano je znanstveno, da koristimo samo še 10% naših možganih.

"White Rabbit"-Jefferson Airplane Lyrics - YouTube

EDIT 6/16/2010: Over 21,000 views?!?! Oh wow, thanks everyone for watching! I hope I did well in bringing you the lyrics
#20
Andrej Slovenija
1
Oct 09, 2016
Poglej na sliki #18, na tabli v ozadju, kjer so možički, z puščico je označen eden od množice.
Toliko ljudi kot je označeno z puščico verjame, da je ta zgodba laž.
Ostali, so kupili kino karto za Star Wars. In karto za potovanje v vesolje.
#19
Andrej Slovenija
1
Oct 09, 2016
in ta naci, od Werhner Von Braun, nam je prodal zgodbo o vesolju.
Nasa, prodaja napreden program, hiptnoze. Kjer lovijo duše ljudi.

In še ostali naci voditelji..... Vse te zgodbe so napisane in zrežirane od zaposlenih v Walt Disneyu in ostalih medijskih mogotcih ter ostalih vazalov.
Probajte to razumet logično, nacisti kateri so pobili toliko in toliko židov, vstvarjajo vesolje skupaj z falš židi.
To je red in kaos.
To kar imamo skozi, sedaj, če bomo samo za en dan več spali zasanjani, se nam lahko zgodi gorje.
Da se nekega jutra zgodi magični trik, kjer bodo sedaj, razni nedotakljivi, buši, klintonovi, soroši, tu pri nas paraziti uspeli z agendo, kako nas iz kavča spravili v rove.

https://www.youtube.com/watch?v=2fautyLuuvo

Wernher Von Braun Vision: " MAN IN SPACE " Walt Disney TV production, March 9, 195

VON BRAUN EXPLAIN A FUTUR VISION OF SPACE ORBITAL MISSION WITH SPACE SHUTTLE ROCKET. A POSITIVE PROPAGATING FOR HUMAN VO
#18
Andrej
1
Oct 09, 2016
Da niso mogoče za vse to krivi padli angeli, po potopu, ko jih je bog nagnal na zemljo so izgubili vse moči, ostalo jim je vso znanje.
Danes znajo klonirat ljudi?! Še iz časov faraonov so dokazi, kjer so prikazani ljudje z čudnimi glavami. ;)
Že takrat so znali delat z geni,... v piramidah so imeli laboratorij.
Nikjer v piramidi ne boš našel saj od dima.
Kako je to mogoče, da so pred 5000 leti kolikor nam je znano, videli v notranjosti piramid, kjer je tema.
Zato tej magični iluzionistični triki od koncetraciskih kampih ne bo vžgala zgodba.
Dovolj je da pogledaš manipulacija katera se je dogajala v državah bivše jugoslavije. Prikazujejo v bosni posnetek kjer angleška ekipa novinarjev

Serbian Concentration Camp fabrication
https://www.youtube.com/watch?v=ifTy0p4moR8

Kdo je pobral smetano po vojni kjer je bilo ubitih med seboj neznano število ljudi.enako kot po drugi svetovni vojni?
Narodi Jugoslavije, ali zli kolaboranti zionistični falš židje.

Tudi zločin v Srebrenici, prikazujejo kod genocit, kjer namišljeno vsako leto odkopavajo, prekopavajo kosti od ne vem koga. Res se je zgodil zložin, po ocenah je poginlo več kot od 500 do 1000 ljudi.
Laž pa je da je poginilo 8000 ljudi.
A vi to verjamete? Nismo tako daleč v času nazaj in tudi geografsko smo blizu.
Če to verjamete, pol vam ni težko verjet za nazaj propagandnemu ustroju tistih ki je kreiral drugo svetovno vojno, sodeloval, zmagal, pisal zgodovino. Ta je pa kredibilen.

Vse se dogaja po enakem scenariju in vedno gre skozi.
Samo ne več, najdejo se ljudje kateri znajo še vedno razmišljat kritično, z nekaj soli v glavi.

Tujci kateri niso bili prebivalci Jugoslavije vedo več resnice kot mi kateri smo živeli v tej državi brez meja? Kako je to mogoče???
Če vemo in ne naredimo nič, smo enako krivi. Držimo žakelj tistemu ki si ga polni, na račun laži.
Vse je laž,......od temeljev civilizacije. Opica............človek.???
Razmisli, obstaja možnost, da vse kar si do sedaj bil prepričan, da je resnica, v resnici je laž.

http://gdb.rferl.org/3212FE4C-6157-43FC-97AE-08250B628C3F_mw800_s.jpg

Hoax of the Serbian run Bosnian Concentration Camps

https://www.youtube.com/watch?v=W04GNGrSJt0


Fraud called "Srebrenica Massacre" - the Truth
https://www.youtube.com/watch?v=tS5Sbz5pG4g


https://www.youtube.com/results?search_query=Trnopolje+Concentration+Camp,+Bosnia+fake+uk


Pa ste mislili, da bodo prišli grdi vesoljci???
Ne ne oni so prefrigani.
10 potez pred najpametnejšim od nas.
Ustvarili so sintetične ljudi ali po domače robote.
Kdo si želi vesoljca doma?
http://www.veteranstoday.com/2016/10/08/americas-alien-invasion/Andrej

America’s Alien Invasion | Veterans Today

By Preston James, Ph.D on October 8, 2016
#17
haapy yack
2
Oct 09, 2016
hoj
Clintonova na udaru...
https://www.youtube.com/watch?v=P82fQ_mmnKs
čao

Hillary Clinton na udaru WikiLeaks - YouTube

WikiLeaks je objavio mailove Hillary Clinton koji bi mogli nanijeti štetu njenoj predsjedničkoj kampanji. Ova web strani
#16
haapy yack
2
Oct 09, 2016
Napisal
Andrej Bajt
0
pred 2 dnevi
happy yack, kje pa. A ti misliš, da ko so vedeli, da bodo izgubili, da so si upali to naredit?
--------------------------------------------------------------------------------------------------
hoj
Ko so bili naciji še prepričan, da se bo prijel tisoč letni rajh so veliko pobitih zasipaval. Niso vse sežigal
Ko so zavohal Rusa in smodnik v bližino so moral vse kar so zagrebli odkopat in sežgati... Z ognejem so želel skriti trupla. Pepel pa so rastresli okol Treblinke. Ampak nacijem bi moral verjeti saj so si vse zapisvali v tripleksu. Recimo kot, kdo vse je izdajal ljudi v Savinjski dolini. Ziher se vse nahaj v arhivih v Gradcu in na Dunaju. Dobr. O dokončni rešitvi židov se je ohranla mapca.
Ja v Nasi so en čudn ptiči. Morajo nekak opravičit, ves pokraden davko plačevalski denar. Tako davko plačvalci mislijo, da so njihove holo igrice resnične. Resnično je edinole, da na veliko zapravljajo davkoplačevalski denar. Pa ne sam v Nasi. (črni fondi). Torej po čigav podob je nastal Adam - prototip modernega človeka, Homo sapiens! Od kod je dobil 223 genov, ki jih znanstveniki ne morejo nikjer najti. Maš tri skupine ljudi. Eni se zavzemajo za boga, drugi pravijo, da ni tako, tretji pa zagovarjajo, da smo posledica genskih poizkusov nezemljanov.
čao
#15
Andrej Slovenija
1
Oct 07, 2016
Toliko je materjala na razpolago.
90% laži, 8% reklam 2% resnice seš e vedno se najde.

http://newobserveronline.com/smithsonian-red-faced-after-treblinka-star-of-david-tiles-shown-to-be-not-jewish-at-all/

Smithsonian Red-Faced after “Treblinka Star of David Tiles” Shown to be Not Jewish At All - The New

The Smithsonian Institutes’ TV documentary division has been severely embarrassed with the revelation that its recently-
#14
Andrej Slovenija
1
Oct 07, 2016
Tisti kateri ima oči za gledat bo lahko videl svtari iz druge perspektive.

Moje ime izpostavljam, da bi vam odprl oči.

Falš židje pa si ne bodo nikoli dovolili vas odklenit iz okov.
Od njih si ne pričakujte resnice.


https://archive.org/details/Treblinka_Archaeology_Hoax

Were 900,000 Jews “gassed” at Treblinka?

Were 3.9 Million “Steamed to Death” in “steam chambers” there too, as according to Nuremberg trial “evidence”?

The official “Holocaust” story is that Treblinka 2 is the largest mass burial site in the entire world, where the Germans gassed 900,000 Jews in 13 “gas chambers disguised as shower rooms.”

“Holocaust Deniers” or “Holocaust Revisionists” claim there’s no evidence for that, and tales of “gas chambers disguised as shower rooms” are wartime atrocity fiction, similar to previously debunked claims about Jews being made into soap and lampshades.

The Treblinka Archaeology Hoax debunks Zionist British Archaeologist Caroline Sturdy Colls’ fraudulent “investigation” of Treblinka, which included digging near clearly marked Christian graves claiming to find new “hidden mass graves”, falsely assigning homicidal intent to a normal life-saving shower room at Majdanek, and misidentifying a terra-cotta tile excavated at Treblinka as belonging to the floor of a homicidal “gas chamber.”

Free yourself from a lifetime of Holo-brainwashing about “Six Million” Jews “gassed” in “Gas Chambers Disguised as Shower Rooms”-

Watch it!

The Treblinka Archaeology Hoax : Eric Hunt : Free Download & Streaming : Internet Archive

Were 900,000 Jews “gassed” at Treblinka? Were 3.9 Million “Steamed to Death” in “steam chambers” there too, as according
#13
rastko plohl
0
Oct 07, 2016
dobri komentarji
#12
Pokaži več komentarjev
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2016-10-05 15:42:40 (Oct 05, 2016)
Starejša objava Novejša objava
ZAVEDANJE GREHA - awareness of sin

Ljudje so hodili v plinske celice zato ker jih je bilo strah.

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije različnih nazorov, poklicev in položajev, smo se odločili, da vložimo ustavno POBUDO za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi naše razlastitve ter odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina  je bila samovoljno podržavljena s strani DZ RS na pobudo Vlade RS in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranim krogom. Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z načeli Ustave RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.   

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj