Članek
Glavna žrtev ste Vi; Terorizem zabava bogatih!
Objavljeno Jul 23, 2016

Ni ga, ki ne bi gledal kakšnega filma v katerem se glavni junak bori s pestmi ali drugače na smrt za preživetje, neko maščevanje ali denar. Te borbe potekajo na tajnih lokacijah ali javno, odvisno od zvrsti filma. Tako srednje bogati na takšnih igrah stavijo denarje, ....saj zabave s konjskimi, pasjimi ali motornimi igrami niso dovolj za "drzne".

Za vladajoči sloj to je tisti 1% pa je adrenalin rernična borba, kjer ljudje umirajo nepričakovano, v velikih številkah in na najkritešjši način. Pri tem vas v živo opazujejo skozi milijone kamer povezanih preko velikih plazem v svojih opazovalnih centrih, tako kot vi doma športno, pevsko tekmovanje ali drugo zabavno prireditev preko ekrana ali radia.

Terorizem v EU, zraven uničenih držav kot so, Irak, Libija, Sirija, Jugoslavija, ... je del zabave bogatega sloja. EU politiki so samo izvrševalci teh iger. ISIS in druge zgodbe so samo igralci v tej krvavi areni, ki se jih reče EU, prav tako migranti in vse ostalo VKLJUČNO Z VAMI.

VI STE GLAVNA ŽRTEV!

Če verjamete, da se vse dogaja samo po sebi potem ste res nategnjeni od spredi in pozadi in naivci, da jim ni para.

Ali veste, da imajo v tej zgodbi resničnostnega šova mnogi slovenki politiki krvave roke do komolcev zaradi soudeležbe izvajanja pokolov, po tv pa se delajo velike človekoljube, kažejo tako nedolžen obraz, da še sami sebi verjamejo in ko odigrajo medijski šov, že gledajo katero svinjarijo bodo po navodilih še zakuhali.

Malo poglejte naokrog in vam bo vse jasno.

Že preko 2.800 podpisov; preko 1.400 elektronskih na peticiji in preko 1.400 ročnih na obrazcih.

USTAVNA POBUDA

ZA POVRNITEV NAŠE UKRADENE DRUŽBENE LASTNINE
PODPIŠI Z NAMI