Članek
Že leta 2006 Sloveniji znan uvoz 50 milijonov migratov
Objavljeno Jun 17, 2016

Že leta 2006 je slovenska politika vedela in sodelovala pri pripravi terena za uvoz dodatnih 50 milijonov migrantov zraven že obstoječih 20 milijonov. Se še spomnite, da so nam flancali, da bodo morali uvoziti delovno silo, ki bo delala za naše pokojnine in zdravstveno varsto zraven 100.000 brezposelnih Slovencev. Celo strokovni seminarji so se pripravljali za izbrane kroge, kako uvoziti iz vsega sveta delovno silo. Za Slovenijo jih je predvidenih nekaj 100.000 (sto tisoče).

V katerem svetu živite vi Slovenci? Nam opicam je že zdavnaj jasno za kva gre.

Objavljen je pogovor z naslovom "Dve Evropi, dva svetova?", ki je izšel dne 24. novembra, leta 2006 v Štajerskem tedniku in, ki govori o prihodu 50 milijonov migrantov. In ta objava ni edina. Leta 2006 je bilo prav tako objavljeno, da bo Evropa delovno taborišče in je Slovenija danes obdana z bodečo in kot britev ostro žico, pa ne zaradi migrantov ampak, da se vam pokaže, da ste na enem od področij taborišča imenovanega EU. Politika vam daje jasno na znanje, danes bodeča žica, jutri okovi in čipi v glavah.

Slovenski politiki in humanitarci lažejo o neki humanitarnosti v resnici pa so kapoti za ta uvoz. Članek jasno dokazuje, da se je vedelo za načrtovano migrantsko zgodbo in to javno, vsaj 10 let preden ste jo preko občil le v majhnem in dovoljenem obsegu izvedeli vi. Pogovor si lahko preslikate in povečate za branje. Leta 2006 vam je bilo povedano za desetletja naprej, kaj bo z vami. In točno tako je. Če ni, zanikajte, ampak ne boste mogli, ker je vse res.

USTAVNA POBUDA

ZA POVRNITEV NAŠE UKRADENE DRUŽBENE LASTNINE
PODPIŠI Z NAMI