Članek
Samooklicani levičarji niso narodnjaki, ampak izdajalci naroda in domovine
Objavljeno Mar 21, 2016

Samooklicani levičarji so gorivo fašizmu, ki ga predstavlja danes zahodni kapital. Internacionala pomeni, da so svobodni vsi narodi ne pa, da samooklicani levičarji napadejo vsakega, ki se ima za Slovenca in si lastijo odločanje, da slovenskega naroda ni, po naročilu fašizma. Narodno osvobodilna borba (partizani) je temeljila na ponovni narodni osvoboditvi in vzpostavitvi skupne lastnine imenovane družbena lastnina. Tako pa samooklicani levčarji delajo v nasprotju z internacionalo sklicujoč se na njo, zagovarjajo trajno naselitev 80 milijonov migrantov, kot "človekoljubno" dejanje, pri tem ne upajo dvigniti glasu proti vojnam ali pa celo sodelujejo s kapitalom pri izvajanju le teh ter  tako pripravljajo za korporativni fašizem bodočo klavnico med kristjani in muslimani po principu posel je posel.

Samooklicani levičarji so tako popolnoma predrugačili pomen levice, pomen internacionale z namenom ustvaritve in legitimiranja fašizma tako, da fašizmu utrejo ponovno pot in namesto svobode vsakega naroda opevajo PRISILNO mešanje narodov IN NAČRTNO VZPODBUJAJO medsebojne konflikte, ki so v planu.

Samooklicani levičarji delajo na okupaciji Evropskih narodov s pomočjo načrtno ustvarjenih migrantov.

Če ne želiš tega in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Prejeto pismo po elektronski pošti!

Danes je glavna grožnja  globalni in brezobzirni ter pohlepni kapitalizem.  Fašizem in nacizem sta bila sovražna do drugih narodov, vendar sta bila za socialno pravičnost, zaposlenost ljudi in rast njihovega blagostanja. Nacifašizem pa ni več realna grožnja, saj se omejuje v glavnem na branjenje lastnega naroda, torej je bolj obramben in ni več napadalen, ker to ni več mogoče.

Ali lahko Japonci zopet okupirajo Kitajce, ki so jih imeli za nižje inteligentna bitja kot so prašiči. Tudi Nemci se ne morejo več spraviti na Žide, Francoze, Ruse….

Nacionalsocializem se v Nemčiji danes kaže kot obramba pred islamom, ki prodira k njim. Do tega pa ima vsak pravico, da brani svojo domačijo in domovino.

V akcije proti klasičnemu nacifašizmu iz prve polovice 20. Stoletja nas danes nagovarjajo naši največji sovražniki, to je  velekapitalisti. Prav ti želijo, da pride v Evropo veliko revežev , ki bodo pripravljeni delati za bedno plačo in tako v to prisiliti tudi vse ostale prebivalce Evrope. Prav ti vele kapitalisti, predvsem vojna industrija, je povzročila vse lokalne vojne v državah na jugu in vzhodu Evrope in tako povzročile na milijone beguncev v Evropo. Noben človek ne želi postati begunec, če ga nekdo v to ne prisili. Te velike kapitalistične države so v resnici današnji FAŠISTI , vendar je potrebno najti nov izraz; ne vem neoliberalfašisti; kapitalfašisti ……  Morali bi najti nov ustrezen izraz. Zagotovo je  klasično obujanje domobranstva( nacifašizma) tudi pri nas v Sloveniji potrebno obsojati. Vendar se to pojavlja, ker imamo na oblasti Kapitalfašiste, ki odpirajo vrata islamu. Komunisti so bili internacionalisti ( širjenje ideje komunizma-socializma) , vendar so bili tudi veliki narodnjaki. Danes, samooklicani levičarji niso narodnjaki, ampak izdajalci naroda in domovine. Pravi levičar naj bi bil po mojem  internacionalist; to pomeni pravico vsakega naroda, da si oblikuje družbeno ureditev v svoji državi  po svojem okusu, spoštovanje vseh narodov, veroizpovedi…. VENDAR vsak narod naj brani svojo lastno družbeno ravnotežje in družbeni mir.

Jaz nisem islamofob, vendar naj ostanejo v svojem okolju. V Evropi imamo 40 milijonov brezposelnih in še nekaj milijonov jih ne potrebujemo, saj postajajo Evropejci vedno večji reveži. Prizadetim državam je potrebno pomagati pri njih doma in zahtevati moramo, da predvsem nesramno bogate islamske države poskrbijo za svoje brate. Velike  fašistične države, pa naj prenehajo sprožati vojne po svetu, da lahko prodajajo svoje orožje in ga tako tudi testirajo.
Tako, naši zbegani levičarji so zame petokolonaši- torej izdajalci ko vabijo muslimane v Evropo. Vedno pa sem obsojal, naše ali francoske levičarje, da žalijo islam ali krščanstvo, ali druge religije. To delajo samo zato, da hujskajo ljudi. Ugotoviti je potrebno, da fašistične ideje rastejo zaradi levičarskih petokolonašev, ki delujejo v korist velekapitalistov.

Lep pozdrav

Boris Nemec