Uvaža se najmanj 80 milijonov migrantov po naročilu komisarjev!?!

Oddajrastko plohl, dne 2016-03-18 ob 11:58:45

Podatki so tako šokantni, da jim tudi največji črnogledi ne morejo verjeti, so pa dejanski. Če bi le vi vedeli vse to kar ne smete vedeti, ......

EU na tajno uvaža najman 80 milijonov migrantov in v kratkem bo vsak 4 prebivalec EU migrant pod krinko padanja rodnosti in šifro MULTIKULTURNOST. Tako so se tajno odločili najvišju organi EU.

Naveden številke so uradne številke organov EU. Če seštejemo 21 milijonov do leta 2002 in od takrat v povprečju 1 milijon letno za kar ne veste in znese najmanj 10 milijonov in še načrtovanih 50 milijonov je to skupaj 80 milijonov.

Ja pa kako saj ni bilo pot TV, torej ne more biti res. Ja pa je res. Teh 1 milijon so vam pokazali načrtno po tv iz čiste zajebanjcije, da boste videli kaj vas čaka, pa nič ne morete. Na tajno jih uvažajo na milijone in milijone in se jim žvižga kaj mislite. Prebivalci EU so le statisti v tej zanje veselo igri.

Kja pa naj naredimo? Imate glave in razmislite!

Iz zapisnika str. 4 (uraden slovenski prevod tega zapisnika in so ti stavnki dobesedno preslikani) enega od najvišjih organov EU iz leta 2006.

Leta 2002 je živelo v Evropski uniji 21 milijonov priseljencev, kar z drugimi besedami pomeni 5,5 % celotnega prebivalstva takrat 15 držav članic; 2,5 milijona priseljencev pa je v tem letu vstopilo v Evropsko unijo.

Da bo Evropa dosegla še enega otroka več na vsako plodno žensko, bo morala letno medse sprejeti neto več kot en milijon priseljencev[iii]. Evropska komisija je izjavila, da bo do leta 2050 potrebnih 50 milijonov priseljencev[iv].

Klik desno zgoraj:

EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov, Še en zaupen dokument EU ali nabijanje občutka krivde do migrantov, Poučevanje migrantov o spolnih odnosih z nemškimi ženskami, ...

Če ne želiš tega in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov

Je priznal bivši komisar za pravosodje in notranje zadeve EU Gianfranko Frattini. V  resnici jih po za javnosti ne dostopnih podatkih uvažajo najmanj 50 milijonov in pripravljajo klavnico, sa je cela EU predvidena kot gladiatorska arena za stoletne klavske igre za večino od 500 milijonov gladiatorjev v čast prihoda ere Vodnarja (Akvarijus).

profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
0
Ni komentarjev
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2016-03-18 11:58:45 (Mar 18, 2016)
Starejša objava Novejša objava
EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov

Je priznal bivši komisar za pravosodje in notranje zadeve EU Gianfranko Frattini. V  resnici jih po za javnosti ne dostopnih podatkih uvažajo najmanj 50 milijonov in pripravljajo klavnico, sa je cela EU predvidena kot gladiatorska arena za stoletne klavske igre za večino od 500 milijonov gladiatorjev v čast prihoda ere Vodnarja (Akvarijus).

Še en zaupen dokument EU ali nabijanje občutka krivde do migrantov

Z zelo spretnim  političnim prejmom, se nam nabija skupinski  (kolektvini) občutek krivde, ker večinsko ne želimo sprejema migrantov tako, da bomo soodgovrni za njihovo trplenje, da smo brezsrčni in brezčutni. Zmerja se nas, da smo rasisti in ljudi najslaše vrste.

Poučevanje migrantov o spolnih odnosih z nemškimi ženskami

Nemška vlada vzpostavi spletno stran za povedati " priseljencev " , kako da imajo spolne odnose z nemškimi ženskami Nemčija je ustanovila spletno stran za priseljence , ki dajejo izrecno nasvete o tem, kako seksati in se obnašajo v odnosih kot del prizadevanj za izobraževanje svojih 1,1 milijona novih prišlekov v kulturnih norm s posvojenim države.

USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije, smo se odločili, da vložimo ustavno Pobudo za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi razlastitve in odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina je bila samovoljno podržavljena in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranemu krogu oseb.    Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z moralo, Ustavo RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.       Iz POBUDE je očitno, da se je proces razlastninjenja, ob hkratnem  zmanjševanju temeljnih človekovih pravic in svoboščin,  dogajal postopno in prikrito. Šele dejansko stanje, kot smo mu priča danes in poglobljena analiza vzrokov, ki je pripeljala do njega, omogočata ugotovitve zapisane v tej pobudi.   Ustavno sodišče bomo zaprosili, da v skladu s človeško moralo, Ustavo RS 1991 in  mednarodnimi dogovori odločijo, da je bil postopek odvzema družbene lastnine, njeno podržavljenj

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj