Članek
Tajni plan; migranti bodo v Sloveniji zamenjali domačine
Objavljeno Mar 06, 2016

V pred pristopnih pogajanjih za vstop v EU je slovenska politika tajno obljubila, da bo iz lastne države izgnala potrebno kvoto mladih izobraženih in delovno sposobnih ljudi za potrebe globalizma in zahodnih držav EU in sicer pod poglavjem: Prost pretok delovne sile in kapitala.

Kvoto na račun izgona v nekem obodbju v višini vsaj 100.000 mladih in na račun genocidnega zmanšanja rodnosti, ki je znesel v 25 letih po osamosvojitvi najmanj 100.000 manj rojenih otrok, bo zamejala z migranti in sicer od 200.000 do 300.000 v bližnji prihodnosti.

To bodo dosegli sprva z migranti, ki jih zahodne države vračajo, kot nezaželene in mi jih potem zaradi tega sprejememo. Če jih zavračata Nemčija in Avstrija kot "naročnici" migrantov, zakaj jih potem sprejema Slovenija? Ni logike.

Začelo se je pod pretvezo podelitve azila posameznikom, pomoči nedolžnim otrokom, potem zavrnjenim iz Nemčije, Avstrije in ..., dokler ne bo vtrgalo in potem ne bo več kontrole in deset tisoči in še zatem sto tisoči bodo preplavili državo in potem se bo zače 100 letni pekel kot je načrtovan že dalj časa, do iztrebitve, v zabavo kapitala in nove ere Vodnarja (Akvarius). EU bo v bližnji prihodnosti preplavilo najmanj 50 milijonov migrantov - gladiatorjev (zaupni dokumenti EU).

EU je te migrante ustvarila z netenjem vojn v severni Afriki in bližnjem vzhodu - Aziji in še kje ob pomoči NATA (in Izraela). Po uradnih podatkih je v svetu 60 milijonov beguncev, ki so ustvarjeni za to, da se jih uvozi v EU.

EU potrebuje 20 miliijonov Azijcev in Afričanov 

Je priznal bivši komisar za pravosodje in notranje zadeve EU Gianfranko Frattini. V resnici jih po za javnosti ne dostopnih podatkih uvažajo najmanj 50 milijonov, ...... 

Če ne želiš tega in si za vrnitev družbene lastnine podpiši z nami

USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

Slovenci množično zapuščajo Slovenijo

Beg možganov: v štirih letih se je odselilo 20.298 državljanov, letos 7997.

sob, 06.10.2012, (povezava desno zgoraj)

Ljubljana – Slovenski državljani pospešeno zapuščajo Slovenijo. V prvih osmih mesecih letos se jih je odselilo 7997, kar je skoraj dvakrat toliko kot lani in desetkrat več kot, na primer, leta 1995 (v tabeli). Po oceni poznavalcev gre za beg možganov, kar vodi v nacionalno katastrofo. Zelo veliko zaskrbljenost so izrazili akademiki SAZU.

Podatek o letos odseljenih Slovencih (med njimi jih je 5743 odjavilo bivališče za stalno, 2254 pa začasno) ni popoln. V resnici je odseljenih še več, saj mnogi odjavijo bivališče šele veliko pozneje, na primer ko morajo plačati davek, ali pa bivališča sploh ne odjavijo, če so še študentje brez prihodkov, so nam pojasnili na ministrstvu za notranje zadeve.

 

Slovenci množično zapuščajo Slovenijo

hapy yack....hvala za to obvestilo, da je nemški zdravnik na sodišču dokazal, da virus ošpic ne obstaja in da se zdaj v Nemčiji javno govori, da to cepivo povzroči lahko hude avtoimune bolezni, kot so alergije, ki trajajo vse življenje....ter celo avtizem udarec za kriminalni farmacevtski loby s Rothschildom na čelu, ki je lastnik vseh večjih farmacevtskih družb zdaj bi bilo v Sloveniji potrebno odpraviti zakon o obveznem cepljenju otrok s tem cepivom

yack neki dan