Je Cmerar res prikrit sadist?

Oddajrastko plohl, dne 2016-03-02 ob 22:15:16

So policisti heroji?

Nek znanec mi je ob kavici dejal: Če je to res kar so policisti naredili, je to herojsko dejanje in bodo v neki prihajajoči novi notranji ureditvi države Cerar in njegova banda veljala za prave sadistIčne zločince in jim bo sojeno retorgradno.  Omenil je, da Cerar svojega sadizma ne more več brzdat in se bo kmalu njegov sadizem videval bolj in bolj.    

Vprašam ga: Kakšen sadist pa je Cerar, če pa je znan strahopetec in mi to dvoje ne gre skupaj?

Posebne vrste, mi odgovori in pove: strahopetci se ne morejo pravilno osebnostno razviti in jih v notranjosti žre, da so slabiči. Ko tak slabič dobi priliko potem sadizira kar se da, kar pomeni popolnega podhuljenca, ki nori, ko je na oblasti nad podložnimi in spet nori od strahu, pred nadrejenimi, to je tujino.

Doda še: da zna biti, da je bila vsa zadeva z dopisovanja - elektronsko korespodenco samo past za Zorana in, da so ga nanjo nič hudeč slutečega navlekli,  kar lahko razbereš iz ministrovega več kot preveč kot naučenega pojasnevanja, usklajenega z akcijo ob pihanju in čudenja zakaj ravno on in to, kot da bi vedel, da je del akcije zoper Zorana in je zelo pazil, da je provizorično pil in tako vozil, da so ga lahko ustavili itd. Eden vede ali ne vede ali še kdo od Zoranovih je bil povezan z ministrom pri pripravi pasti za Zorana.

Vprašal sem ga: Po tvoje bi lahko rekel, da je minister in še kak policaj sodeloval v akciji zoper Zorana in ne Zoran zoper ministra in, da je bila to akcija v povezavi Vlada in kakšna skupina pro vladnih policajev zoper Zorana in njegov krog.

Odgovori mi: V Vladnem kabinetu imajo za marsikoga pripravljene podobne scenarije. So po naročilu tijine, ker mora Cmerar za tujino opraviti še neke zelo umazane posle, potem pa ga bodo odpikali in pustili ulici na milost in nemilost. Cmerar ni tak kader, da bi ga še potrebovali, zato ga bodo žrtvovali. Hkrati, ko ga bodo žrtvovali ulici bodo rekli; poglejte kaj je drhal storila. To so labirinti tujih obvešečevalnih služb, ki skrbe za interese svojega kapitla v Sloveniji in preko Slovenije v svetu kjer je ona prisotna in še kaj.

Hu, potem pa nas še čaka zabava in kako bo resnica o minstru in Cmerarju lahko prišla ven, ga vprašam.

Vse zakulisje je tudi dokumentirano kako je v resnici šlo, mi odvrne.

Kdo bi vedel kdo ima dokumentirano ozadje v rokah, ga vprašam, ti že kaj veš.

Nič kaj dosti, le tu pa tam se kaj šliši, sedaj pa moram iti in zakluči: Imej odpret oči saj je vsaka stvar lahko drugačna kot na prvi pogled izgleda. Cilj je v vsakem primeru zlomiti policijsko stavko. Je pa še ena caka v tej zgodbi in se zna pokazati, kdo je kdo. Imaš take, ki nosijo pod eno masko še drugo in za njo še tretjo.

Ker je to že neke vrste izdelava profila Cmerar, me zanima kako pa ga bralci Publisha vidite?

1. Je Cmerear res prikrit sadist?

2. Je Cmerar nerazvita osebnost zaradi otroške frustracije, ker se, da si ni umazal hlač ni igrav v peskovniku s sovrstniki in se sedaj hoče maščevati svetu?

3. Je Cmerar povprečena oseba?

4. Ali Cmerar samo izgleda bebav.

----------------------------------------------------------------------------------

Zahtevmo vrnitev ukradenih podjetij:

Podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

profileimage
Všeč mi je
2
Komentarji
7
Stoyan Svet
0
Mar 10, 2016
LP Abram,
cerar bi bil v vsakem primeru izvoljen,
ker prostozidarski oligarhi rabijo poslušno lutko,
on pa vse v njegovi DZ pravniški karieri
dela po naročilu nadrejenih gospodarjev
in v škodo ljudstva.
To isto so pa delali tudi njegovi predhodniki.
Deluje kot mevža, ki v državi nikakor ni sposobna narediti red,
red predvsem v bančnem in gospodarskem kriminalu.
Tista gospa ob njem ni njegova žena samo protokolarna spremljevalka.
Za vodilne funkcije v prostozidarskih EU državah so zaželeni zgolj geji in lezbijke.
Vse volitve doslej so bile zgoljufane,
tudi naslednje verjetno bodo, zmagala bo v naprej določena prostozidarska šahovska figura.
tudi za poslance so vedno v naprej skrbno izbrane poslušne radodarne riti, ki se po naročilu gospodarjev igrajo levo-desne LBGT in druge za blagostanje ljudstva nepomembne igre.
#7
abram1b2 Cej
1
Mar 10, 2016
Stoyan
Prav imaš! Tej teti manjka življenjska sila,modrost in načelnost.Prav žal mi je njegove žene,ki mora prenašati tega živega zabitega mrtvaka.Še najbolj mi je pa žal Slovencev,ki so se lahko zmotili,da so to človeško cunjo volili.Ta mrtvak nas bo pokopal.Osebno mislim,da je celo Pahor perla za njega.Izbrali smo najslabše kar se je izbrati dalo.Mramor je isti,samo,da mu jaz pravim pravi mali vrtni škodljivec.Lp
#6
Stoyan Svet
0
Mar 10, 2016
še najbolj tej teti manjka
to o čemer rada predava;
Laž na laž je njena etika in morala,
drugače pa vdana služabnica
jezuitskega vrtnega palčka.
#5
rastko plohl
1
Mar 03, 2016
Vitomir
tvoji odgovori so točni
#4
Vitomir Horvat
0
Mar 03, 2016
Zdi se kot logična razlaga njegovih dejanj. Verjetno pa bistveno ne presega ostalih politikov (levih, desnih, črnih, rdečih, belih...).
1. DA
2. DA
3. DA
4. NE
#3
rastko plohl
0
Mar 03, 2016
abram
če ga pogledaš v oči fotografije vidiš ta mrzel pogled
#2
abram1b2 Cej
1
Mar 03, 2016
Rastko
Najboljši zapis odkar sem na PW.Čestitam! Cerar je sadistični mamin sinček,ali po BMZ prededipalec, mamin sinček.Naj ga đe nekdo zbrca v vesolje.
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2016-03-02 22:15:16 (Mar 02, 2016)
Starejša objava Novejša objava
USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije, smo se odločili, da vložimo ustavno Pobudo za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi razlastitve in odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina je bila samovoljno podržavljena in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranemu krogu oseb.    Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z moralo, Ustavo RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.       Iz POBUDE je očitno, da se je proces razlastninjenja, ob hkratnem  zmanjševanju temeljnih človekovih pravic in svoboščin,  dogajal postopno in prikrito. Šele dejansko stanje, kot smo mu priča danes in poglobljena analiza vzrokov, ki je pripeljala do njega, omogočata ugotovitve zapisane v tej pobudi.   Ustavno sodišče bomo zaprosili, da v skladu s človeško moralo, Ustavo RS 1991 in  mednarodnimi dogovori odločijo, da je bil postopek odvzema družbene lastnine, njeno podržavljenj

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj