Tudi Indijaci so nekoč sprejel migrante, tko kot zdej Slovenčki

Oddajrastko plohl, dne 2016-02-29 ob 22:16:12

Indijanci poročajo, da so tudi oni imeli probleme z migranti pred stoletji in sedaj živijo v rezervatih saj so jim migranti pobrali vse.

Podobno izjavo so dali avstralski domorodci.

Še posebej so nas pred migranti opozorili predstavniki Obamovih Afro Američanov, ki so povedali, da so v Afriko sprejeli Evropske in Azijske migrante, ki so jih potem s pomočjo domačih izdajalcev deportirali po svetu še posebej v USA, kjer so pomagali pri obiranju bombaža zaradi pomanjkanja delovne sile v Ameriki rekoč, da je to multikulturna solidarnost.

In tako smo potem mi postali migranti in sedaj Obama migrira Azijce in Afričane v Evropo, od koder bodo migrirali Evropejci še bog ne ve kam in ta zgodba se bo ponavlja v nedogled.

ALI RES?

Podpiši z nami USTAVNO POBUDO ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV:

http://www.pravapeticija.com/ustavna_pobuda_zaradi_razlastitve_nas_dravljanov

profileimage
Všeč mi je
4
Komentarji
0
Ni komentarjev
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2016-02-29 22:16:12 (Feb 29, 2016)
Starejša objava Novejša objava
USTAVNA POBUDA ZARADI RAZLASTITVE NAS DRŽAVLJANOV - Pravapeticija.com

  Mi, skupina državljanov Republike Slovenije, smo se odločili, da vložimo ustavno Pobudo za razveljavitev lastninske zakonodaje zaradi razlastitve in odtujitve družbene lastnine, ki je naša last. Družbena lastnina je bila samovoljno podržavljena in se špekulativno preprodaja v naprej  izbranemu krogu oseb.    Vlada RS in DZ RS za to dejanje nista dobila soglasja od nas državljanov lastnikov na način, ki bi bil pravno skladen z moralo, Ustavo RS 1991 in mednarodnimi sporazumi, ki nas obvezujejo in ščitijo.       Iz POBUDE je očitno, da se je proces razlastninjenja, ob hkratnem  zmanjševanju temeljnih človekovih pravic in svoboščin,  dogajal postopno in prikrito. Šele dejansko stanje, kot smo mu priča danes in poglobljena analiza vzrokov, ki je pripeljala do njega, omogočata ugotovitve zapisane v tej pobudi.   Ustavno sodišče bomo zaprosili, da v skladu s človeško moralo, Ustavo RS 1991 in  mednarodnimi dogovori odločijo, da je bil postopek odvzema družbene lastnine, njeno podržavljenj

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj