Članek
Cerarjev intervju za svetovni časnik Lopov sem!
Objavljeno Jan 22, 2016

Ob ugotovljenih dejstvih ne upravičenega deljenja penezkov se govori o sistemski napaki in pomanjkljivosti. Če, bi to storil kak revež, bi rekli kraja in bi ga ganjali do onemoglosti.

Računovodja Mramor bi naj bil tudi ulovljen na "laži", ko je obtožil  odgovornosti delitve penezkov službo univerze, da je to njena ideja in ona je odgovorila, da je to njegov izum.  Torej Mramor ni govoril resnice, vendar po Cerarjevem to ni laž temveč nespretno komuniciranje.

Po Cerarjevem pravosodnem  evangeliju str. 7,  odst. 6, vrstica 3, stavek 7: Tisti, ki je z menoj, ni kriv, tud če krade in laže. Stavek 7a: Za tistega, ki je z menoj velja njegova laž za nerodno komunikacijo in 7b: Za tistega, ki je z menoj velja njegova kraja za sistemsko napako in stavek 8: Za tistega,  ki je z menoj  bom sprejel nov zakon, ki bo veljaven za nazaj in, ki bo določal, da tisti, ki je takrat lagal in kradel ni lagal in kradel.

Cerar je v interevjuju  za  svetovni   časnik zlikovcev Lopov sem, povedal, da so Mramorja zlobirali za minstra leta preko mednarodni plenilcev, za slovenčke predstavljenih kot kupci  državnega premoženja to je ukradenega  družbenega premoženja državljanom, ki pa po ustavi RS 1991 sloh ni ustavna kategorija lastnine. Ta nateg slovenčkov potrebujem, da ne bodo nasprotovali kraji, zanje imenovani prodaji, tujim plenicem, vedar zaradi aferce kot kaže  ta Mamrojev naslov za kritje našega lopovluka ne bo dovolj. Svetovne lopove pozivam, da predlagajo Mramorja, ljubkovalno ga kličem   Gargamelček ali kar Gargi ,  še za  svetovnega ministra leta 2016, čeprav se jaz nagibam tudi k podelitvi priznanja, da bi ga moja vlada imenovala za najboljšega finačnega ministra v moji vladi.

Le poglejte to  Gargijevo podhuljenost. Si lokh zaželite kaj več?

Te mi je pa res žou?

Na novinarsko vprašanje  Cerarju: pa saj ima vaša vlada samo eno finačno mistrstvo in samo enega minstra in ne more Gargi biti  boljši od samega sebe in tako biti prvi pred sabo. Mramor, najboljši finančni minster  med finačnimi mistri Cerarjeve vlade...malce hecn je to spoštovani glavni prevaran Vlade RS.

Cerar spretno odgovori: Če jest tko hočem je lohk. No kok ma pa moja vlada finančnih ministerstev  res natančno ne vem in tud to ni pomemben,  glavno je, da je Gargi  najboljši, ker me tko najlaže krije pri moji raboti. Zato sem ga tud nastavu. Si bomo že kaj zmisl za komukacijo z živino. Slovenčki so tok butast, da vse verjamejo kar jim natrosiš. Bitn je, da pokrademo kar se lahko, da za nasledno vlado ne bo nič ostal, razen samo kraje iz zadolževanja. Slovenske vlade med seboj tekmujemo kdo bo več pokradu in bolj zadolžu državo. Če bi bili na mojem mestu bi videl kok adrenalina in laži je potrebno.

Zato nosim kot predsednik prevarantske Vlade plagiat majice Mariborčanov z napisom: Ni nam lahko krasti, slovenčki nam ves čas gledajo pod prste!

Odličen intervju Mirč. To so moji fantje!