Članek
Tuji agenti v rdečem režimu
Objavljeno Jan 10, 2016

Stane Kavčič visok partijski funkcionar in predsednik Vlade tedaj Izvršnega sveta, ki je bil vržen z oblasti (1972) je bil tuj agent, kateri je že takrat hotel izvesti tranzicijo; popolno uničenje gospodarstva, kot to poznamo danes in katere posledice čutimo domala vsi. Pod krinko novega gospodarskega razvoja - paradigme  je zagovarjal zaprtje dobršnega dela gospodarstva - težke industrije in je trdil, da lahko Slovenija živi le od nekaj malo lahke industrije, trgovine, bančništva, zavarovalništva, turizma in nekaj še od dobrovoljskega eko kmetijstva.

In tak izdajalc dobi spomenik.

Počne popolnoma enako - podmladek gestapo agenture.

Prevedno v sedanjost in ljudski jezik (delal je za tako imenovani NWO): 

  • uničenje in zaprtje industrije in 100.000 soče brezposlenih, preostanek gospodarstva v tujih rokah

  • banke, zavarovalnice, trgovine v tujih rokah, strahotna zadolženost države - 44 milijard € ta trenutek

  • turizem - in trgovina z belim blagom (sodomija, zoofilija pedofilija, mladoletna prostitucija),  človeškimi organi, drogami kriminal, - setovni center ali off shore cona za vse svinjarije sveta in bedo naroda, ki nam je vsem znana, saj smo del nje.

    Stane Kavčič le že 1970 planiral uničenje gospodarstva, kot ga doživljamo zadnjih 25 let.

Lidija Šentjurc visoka partijka in misitrica rdečega režima, sodelavka Gestapa od leta 1941, ki je izdala Gestapu najboljšo prijateljico Ivanko Maučinovič sodelavko NOB streljano od Ustašev v Zagrebu 1942, daljna žlahtnica Staneta Dolanca, ki ga je pomagala v jeseni 1944 infiltritati v NOB, kot agenta nemške - Hitlerjeve vojske s činom sharfuhrerja (vodnika).

Stane Dolanc se je povzpel pomočjo nemške obveševalne službe do zveznega minstra SFRJ in šefa zvezne UDBE ter hotel ironično postati TITOV naslednik po nemškem ukazu. Naloge ni opravljal z veseljem jo pa je. Izdajal se je za rusko linijo.



Rdeč režim; partija in UDBA je bila prepredena s tujimi agenti in njihovimi frakcijami. V tem prispevku angleških, francoskih, izraelskih in ameriških agentov, ki jih je in še mrgoli niti ne bomo obravnavali, ker ni poanta v tem, temveč, da je slovensko gospodarstvo uničeno od pete kolone to je domačih agentov v vlogi tujih hlapcev in izdajalcev.

Lahko pa kašnega agenta, samo škodljivega in ne koristnega navedete sami. Koristne tuje agente pustimo na miru.

Ivan Krambeger je vedel za mnoge od njih, zato so ga dali tudi ubiti, ker bi drugače preprečil njihove plane.