Članek
Propad ali samosestrelitev zahodne civilizacije
Objavljeno Nov 24, 2015

Dekadenca in sodomizem sta  omogočila neizbežen  propad zahodne civilizacije. Po uvedbi ene izmed motenj spolne -  in čustvene identitete  (motnja spolna identitete:  MSI in motnja čustvene identitete MČI),   ko nek moški vtika svojga tiča drugemu v odprtino namesto ženski ali  pa neka ženska igra moškega drugi, sledi še legalizacija pedofilije, otroške prostitucije od 12 let naprej, sodomije (Barićevič) nekrofilije itd.... postopoma,....

Ker Slovani nismo del zahodne civilizacije nimamo kaj v taki družbi sodelovati in jim pustimo, da  naj propadejo, če tako hočejo.

Prejeto:

Majhno razkrivanje kaj se dogaja izza zakulisja zahodne družbe in prihaja na plano.

Klikni desno pod sliko!

DEJANSKI TERORISTI IN ZAČETEK TRETJE SVETOVNE VOJNE

Kenneth O'Keefe, nekdanji ZDA marinec in vojaški veteran na posnetku pojasnjuje, kdo v resnici vlada svetu in kdo je v ozadju napadov v Parizu ter islamske države. Kenneth je obtožil ZDA, Izrael in Veliko Britanijo, da so največji teroristi na svetu.
Povedal je, da je Obama le lutka v rokah močnih bank, ki uničujejo države po vsem svetu.
Prav tako je dejal, da upa, da se bodo ameriški generali in vojaki uprli in da ne bodo sodelovali v svetovnem pokolu, v katerega jih sili lastna vlade.

S to javno izjavo je Kenneth tvegal svoje življenje.
Javno je izzval nekatere svetovne voditelje in PROSTOZIDARJE, ki so znani po tem da odstranijo vsakogar, ki jih skuša osvetliti v luči prvovrstnih KRIMINALCEV.

Oglejte si video, shranite ga in ko ga izbrišejo (?) naložite, da se sporočilo širi naprej.
Tvegal je in ni sam. V 3 dneh objave je na you tube objavljen video ogledovan 170.000 krat.