Propad ali samosestrelitev zahodne civilizacije

Oddajrastko plohl, dne 2015-11-24 ob 16:53:37

Dekadenca in sodomizem sta  omogočila neizbežen  propad zahodne civilizacije. Po uvedbi ene izmed motenj spolne -  in čustvene identitete  (motnja spolna identitete:  MSI in motnja čustvene identitete MČI),   ko nek moški vtika svojga tiča drugemu v odprtino namesto ženski ali  pa neka ženska igra moškega drugi, sledi še legalizacija pedofilije, otroške prostitucije od 12 let naprej, sodomije (Barićevič) nekrofilije itd.... postopoma,....

Ker Slovani nismo del zahodne civilizacije nimamo kaj v taki družbi sodelovati in jim pustimo, da  naj propadejo, če tako hočejo.

Prejeto:

Majhno razkrivanje kaj se dogaja izza zakulisja zahodne družbe in prihaja na plano.

Klikni desno pod sliko!

DEJANSKI TERORISTI IN ZAČETEK TRETJE SVETOVNE VOJNE

Kenneth O'Keefe, nekdanji ZDA marinec in vojaški veteran na posnetku pojasnjuje, kdo v resnici vlada svetu in kdo je v ozadju napadov v Parizu ter islamske države. Kenneth je obtožil ZDA, Izrael in Veliko Britanijo, da so največji teroristi na svetu.
Povedal je, da je Obama le lutka v rokah močnih bank, ki uničujejo države po vsem svetu.
Prav tako je dejal, da upa, da se bodo ameriški generali in vojaki uprli in da ne bodo sodelovali v svetovnem pokolu, v katerega jih sili lastna vlade.

S to javno izjavo je Kenneth tvegal svoje življenje.
Javno je izzval nekatere svetovne voditelje in PROSTOZIDARJE, ki so znani po tem da odstranijo vsakogar, ki jih skuša osvetliti v luči prvovrstnih KRIMINALCEV.

Oglejte si video, shranite ga in ko ga izbrišejo (?) naložite, da se sporočilo širi naprej.
Tvegal je in ni sam. V 3 dneh objave je na you tube objavljen video ogledovan 170.000 krat.

 

 

Treći svetski rat je počeo - WW3 has begun - YouTube

Kenet O' Kif, bivši američki marinac i ratni veteran objašnjava ko u stvari vlada svetom i ko stoji iza Islamske Države. .......................................

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
3
rastko plohl
0
Nov 25, 2015
Črtomir, drži...
#3
Črtomir Tavš
1
Nov 25, 2015
Prej kot (od nekaterih) toliko zvano revolucijo na dekadentnem zapadu, vidim prej rešitev pri trenutni množični in organizirani oddaljitvi od neoliberalno zarisanega sistema in s tem pospešiti njegovo implodiranje. Oddaljiti se moramo od modela, v katerem denar ustvarja profit (ne pa delo), in vzpostaviti nove vzorce gospodarjenja.
#2
Črtomir Tavš
2
Nov 25, 2015
ZDA niha, kot ni nihala še nikoli prej (predvsem finančno in gospodarstveno). Ko in če ne bodo imeli več realnih finančnih sredstev za financiranje vojaškega aparata, bo sledilo avtomatično razsutje imperija. Tako usodo je imel tudi Rimski imperij. Vprašanje je čas in posledice, ki bo agonija in kasneje morebiten pok ali zlom prinesel. Interno jim tudi kuha in pritisk se iz leto v leto veča. Nedvomno si samozvani finančni gospodarji sveta želijo svetovne prevlade, vendar se tudi zavedajo, da to ni in ne bo uresničljivo. Spominjajo na razvajenega otroka pri igranju šaha, ko opazi, da ne obvladuje več "nasprotnika" (v tem primeru želenega cilja) začenja udarjati histerično z roko po šahovnici. Kar vsekakor pomeni, da je trenutek zelo nevaren za globalno situacijo. Že pred leti so začeli igrati zelo grde igrice, vendar nekatere zadeve so jim presneto začele bežati iz rok. Vsekakor realno in nevarno zlo.
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2015-11-24 16:53:37 (Nov 24, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Treći svetski rat je počeo - WW3 has begun - YouTube

Kenet O' Kif, bivši američki marinac i ratni veteran objašnjava ko u stvari vlada svetom i ko stoji iza Islamske Države. .......................................

DEJANSKI TERORISTI IN ZAČETEK TRETJE SVETOVNE VOJNE :: VTA MREŽA :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj