Članek
Humanitarne organizacije del vojaško političnega ustroja zahoda?
Objavljeno Sep 02, 2015

EU na tajno uvaža 50 milijonov oseb do leta 2050.
Nek znanec mi je povedal, pa ne vem ali mu naj verjam, da je dobršen del humanitrarnih organizacij, ki pomagajo beguncem v sestavi vojaško političnega ustroja, ki bi naj begunce, ki so nastali kot posledica vojn, ki jih povzroča EU, da dobi teh 50 milijono revežev kot enega izmed produktov vojn namesto, da bi delovale na preprečitvi teh vojn, ki ustvarjajo begunce, delujejo  tako, da begunce zavajajo in kažejo lažen obraz EU in jim obljubljajo varnost in nov dom v EU, z namenom, da jih preslepijo in, da pozabijo kdo jim je uničil državo in dom.

Humanitarne organizacije zbirajo in varujejo begunce.

Na moje vprašanje kako to lahko utemelji odgovori:

Nobena od humanitranih organizacij ni javno protestirala proti vojnam, ki jih povzroča EU in s tem  ustvarjanjem beguncev.

Nobena od humanitarnih organizacij, ne pokaže na prave krivce, saj so finacirane od tisith oblasti, ki te vojne delajo.

V tej zlorabi  in prikrivanju sodelujejo tudi določeni mediji, saj ko je zahod sprožil nemire v severni Afriki in bližnjem vhodu preko verskih fundamentalistov, so prikazovali kot vstaje ljudskih množic, facee book revolucij itd. Tudi za Ukrajino velja podobno.

Dodal je:

Če samo pogledate kako so določeni prispevki na slovenskih medijih napadali Gadafija, Huseina in druge "samodržce", po njihovi eksekucijski odstavitvi pa so se države pogreznile v krvave državljanske desetletne vojne....  ki jih taisti  mediji prikazujejo več ali pa v neki nedifinirani luči nekih terorističnih napadov. Določena občila se  trudijo, da nekako previdno uravnotežijo informacije vendar so pod pritiski domače oblasti, ki tako prikriva svoje svinjarije, saj morajo bralci in gledalci biti pod vplivom demokracije in svet tudi tako razumeti.

 

Zadovoljne kolone  beguncev, ki gredo na nove pašnike v EU.

Politiki in države, ki tajno sodeluje v teh svinjarija pod krinko demokracije, mirovnih  in drugih misij, sprejemajo  določeno število beguncev "na pritisk" teh humanitarnih organizacij. Države si tajno določajo kvote beguncev za svoje potrebe  na osnovi interesne vpletenosti  v tem terorju. Zapore mej so samo politično medijski triki, da se prekrije tajni dogovor politike in kapitala  za uvoz 50 milijonov beguncev.


							.

Begunci pred zaprtimi državnimi mejami.

Zaključi je z besedami:

V trenutku, ko se bo doseglo, da se javno menje obrne proti vojnam, bodo taiste humanitarne organizacije, ki prikrivajo svojo vpletenost v vojne - nastopajo kot pastirji, ki zbirajo prestrašeno množico zgubljenih ovc - begunce  in jih odpeljejo na bolj zelene pašnike v EU,  med prvimi pobudniki proti vojnam in bodo zahtevale obsodbo politikov, vendar le z namenom, da prikrijejo svojo dvojno vlogo in pripadnost zločinskemu vojaško političnemu ustroju imperializma.

 

 Zeleni pašniki EU za srečneže.