Članek
Klono roboti že nadomeščajo ljudi
Objavljeno Jun 28, 2015

V kolikor izvedemo psihološko zanastveno raziskavo vedenjskega vzorca politikov pred volitvami in po, vidimo velik razkorak ali razpoko v njihovem vedenju, to je obljubah pred volitvami in početjem po tem, ko so si razdelili mandate, oziroma funkcije. Očitno je globalni kapital po volitvah izvedel tajni znastveni eksperimet presaditev možgan z vgradnjo čipov.

Cerar je pred volitvami govoril, da ne bo razprodajal po volitvah, da mora, ker je nekdo nekomu nekja obljubil pa ne pove kdo je komu kaj obljubil, sedaj pa, da ne razprodaja temveč le poklanja.

Resnica je korak pred zanastveno fantastiko. Tako so Cerarjevi možgani upravljani na daljavo preko računalnika in kaj programer natipka to Cerar blebeta. Prenos natipkanega teče enako kot signali za TV ali radio. Čip v Cerarjevih možganih sprejme signal - ukaz in jezik začne blebetati zaukazano sporočilo.

Naša ali novinarska vprašanja Cerarju so kot daljinec (frekvenca) ali gumb (ročna nastavitev) za TV ali radio, ki poišče  ustrezen program in Cerar zrecitira besedilo - program vtisnjen v možgane (trdi disk).

Tako na znastveni metodi zaključujemo, da je Cerar le pojavni klono robot - program velekapitala do naslednjih volitev ali padca, ki blebeta, kar mu operater preko frekvence in vgrajenega čipa sugerira ali pa ima odgovore in redno blebetanje zapečeno v spomin - trdem disku.

Vaša vprašanja kdaj bomo lahko imeli robote, ki nam bodo kuhali kavico ali pospravljai stanovanje so že nekoliko za časom. Slovenija ima že klono robota model BEBO Veliki 2014 Super A1 znanega pod imenom Cerar.

in cel kup minister klono robotov model BEBO Mali 2014 Super A.

 

Slika 1. Shema najsodobnejšega vezja klono robota modela 2011 Pahnjeni I. kateremu ni kos niti novejši model BEBO Veliki 2014 Super A.

Slika 2. Model 2011 Pahnjeni I. je po nekajletnem delovanju na servisu, da odpravi tehnično programsko napako, saj nenehno ponavlja: dajmo miške, dajmo miške, dajmo miške, ..... kot stara plošča, ki preskakuje .... .