Tevtonski viteški red

Oddajrastko plohl, dne 2015-04-17 ob 15:53:43
Cena delnice na borzi ne pove resnične vrednosti podjetja in je le izhodišče za kupca in njegove lobiste - narodne izdajalce pri špekulacijah - nakupih ukradenega blaga.
Tako kupljeno - ukradeno blago se lahko kupcu odvzame brez vrnitve kupnine.
 
Podjetje dejansko nima prodajne cene, da se pa izračunati približna življenjska vrednost podjetja:
TAM je ime 7.000 (sedem tisoč) zaposlenih. Na TAM je bilo še neposredno poslovno vezanih 7.000 oseb brez večjih poslovnih družabnikov  (partnerjev) iz Slovenije in drugod. Od teh 15.000 oseb še dodamo po 1 družinskega člana in dobimo približno 30.000 oseb če odštejemo družinskega zakonca zaposlenega v drugem podjetju ali državi ali javnemu sektorju.
V 40. letih je prejemalo plačo od TAMA 15.000 oseb, vplačalo svojih 15.000 pokojnin, vzdrževalo sebe in vsaj 1 družinskega člana, omogočilo preko preživetja, plače trgovcem, gostinstvu, turizmu, kulturi, predelovalcem domače hrane, gradilo ali kupovalo stanovanja, hiše, avtomobile, obleko, obutev, kurjavo, elektriko, šport kulturo, varčevalo in jemalo kredite v bankah  in na vse druge mogoče načine in tako preživljalo ostale, ki so s svojimi izdelki bili odvisni od njihovega standarda.
Z odvajanjem denarja za šolstvo, zdravstvo so omogočali sebi in družinam zdravstveno oskrbo, vzgojo in izobraževanje ter plače zaposlenim v zdravstvu  in šolstvu, za preživetje njih in njihovih družin, ki so tako kot oni trošili denar za stanovanja (več vidi zgoraj),  ki so si preko plač dobljenih od plačil prispevkov plačevali  zdravstvena in pokojninska zavarovanja ter preživetje ter drugo preživetje.
Z odvajanjem davkov državi, so omogočili delovanje države in državnih in občinskih uslužbencev, državnih ustanov to je policije vojske, vršili izgradnjo cest, železnic in drugih temeljnih objektov, izgradnjo družbenih stanovanja, odpiranje novih tovarn itd.
Tako so lahko državni uslužbenci: policaji vojaki in drugi dobivali plačo, bili zdravstveno in pokojninsko zavarovani in preživljali svoje družine.   


Država je usklajena in organizirana suverena skupnost, ki si postavlja lastna pravila ter urejuje medsebojna razmerja
in tako dobro funkcionira kot zaokrožena celota, če ima vse vitalne dele gospodarstva in javnega sektorja v lasti skupnosti to je v osebni zasebni in skupni zasebni lastnini in tako zadosti pogojem smisla lastnega obstoja to je sposobnosti preživetja in blaginje in ustrezno vlkučenost v mednarodno menjavo blaga in dela.

Zasebna lastnina je lahko skupna zasebna in osebna zasebna lastnina. Če večino ali vitalni dele gospodarstva in javnega sektorja lastniško obvladuje tujec, začne tujec postavljati pravila - zakone v državi za vse državljane. 
Ali ima Tevtonski red cilj priključitev slovenskega in hrvaškea ozemlja 4. Rajhu
Grb tevtonskega viteškega reda

​Habsburžani veliki mojstri Tevtonskega reda!!!
Avstroogsrka država je bila država​ Tevtonskega reda
Posesti tevtonskega reda okrog leta 1300.

Tevtonski viteški red


deluje tajno pod krinko varovanja nemških manjšin po svetu
http://sl.wikipedia.org/wiki/Tevtonski_vite%C5%A1ki_red
Grad Marienburg (sedaj Malbork, Poljska), sedež Meniške države tevtonskih vitezov (1309–1466). ​
profileimage
Všeč mi je
0
Komentarji
1
vladislav stres
1
Apr 18, 2015
Hvala
Izjemno smo odvisni od podjetij t.im. primarne in industrijske sekundarne dejavnosti.
Če bi se tega zavedali danes ne bi bili sredi podirana državnosti.
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2015-04-17 15:53:43 (Apr 17, 2015)
Starejša objava Novejša objava
Tevtonski viteški red - Wikipedija, prosta enciklopedija

Red tevtonskih vitezov bolnišnice svete Marije Jeruzalemske (latinsko Ordo domus Sanctæ Mariæ Theutonicorum Hierosolymitanorum , nemško Orden der Brüder vom Deutschen Haus St. Mariens in Jerusalem ali Deutscher Orden), znan še kot nemški viteški red, križniki, tevtonski vitezi je katoliški viteški red, ki je bil ustanovljen v Sveti deželi med tretjo križarsko vojno.

ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj