Na čaju s Hitlerjem

Oddajrastko plohl, dne 2015-01-19 ob 18:41:47
Na čaju s Hitlerjem

Nedavno sredi bele Ljubljane je bil napravljen pogovor z Adolfom!
Adolf se je 21.11.2014 mudil v Sloveniji na povabilo politične elite, ko je R Slovenija v združenih narodih - OZN žal neuspešno pomagala zavrniti  resolucijo o prepovedi  glorifikacije (poveličevanja) nacizma, ki pa je bila s strani proti nacističnih držav vseeno potrjena.


Hitler je bil zaradi potrditve proti nacistične resolucije, ko je pred seboj gledal uradni izizd glasovanje vidno pretresen, je pa kljub vsemu sprejel intervju, ki ga je naredila mlada novinarka Zvezdana Rdečnik Lipnik.
Novinarka: Gospod Hitler smatrate to resolucijo OZN kot napad na vaš 3. rajh in sedanji vaš podmladek 4. rajh imenovna tudi novi red?
Adolf: Da to je direkten napad na moj rajh in mene osebno. To je podel napad na
mojo osebnost. Politki RS se zahvaljujem za nesebično pomoč, ko je izkazala voljo pri obrambi moje in nacistične doktrine ter integritete. Žal pa nam ni uspelo.
Novinarka: Čemu se imate zahvaliti za vaš hiter in briljanten politični vzpon?
Adolf: To dolgujem prijateljem iz USA in GB, ki so ustvarili ekonomsko krizo v moji novi domovini Nemčiji, mi pripravili ideologijo več vredne rase in spravili na oblast. Zatem so me denarno podprli z neštetimi milijardami USA dolarjev, da smo pričeli z gospodarskim zagonom in pripravami na II. svetovno vojno.
Novinarka: Čemu druga II. svetovna vojna?
Adolf: Rus ima neskončne zaloge nafte in drugih surovin katerih nismo hoteli kupovati po tržnih cenah in brez tega EU in USA ne moreta funkcionirati. Zaradi nadzora svetovnih zalog surovin in trgov jim je bilo to potrebno vzeti ter jih iztrebiti vključno s preostalimi Slovani. V vojno smo šli pod izgovorom, da Ruse in svet rešujemo pred boljševizmom.
Novinarka: Kako to, saj ste bili tudi z USA v vojni?
Adolf: Kje pa ste slišali to neumnost? Moji prijatelji iz USA so dobavljali jeklo za vojaško industrijo vse do leta 43. Takrat smo stopili v prijateljsko vojno, ker nas je Rus totalno potolkel in je bila nevarnost, da pride vse do Gilbratarja. Ker se nam je malo zalomilo z Rusi smo morali zadevo prikriti z lažno vojno med USA in rajhom, da smo Ruse ustavili na sredini Evrope.
Novinarka: Ampak v tej prijateljski vojni med vami in USA je bila vaša domovina totalno porušena.
Adolf: Bežite no, leta 45 ob koncu vojne je bil indeks gospodarske rasti 105% nad najuspešnejšim letom 38 in 100% prehrambena samooskrba države. Tistih nekaj porušenih nemških mest je bil tako in tako treba obnoviti saj so bila stara in neprimerna za bivanje.
Novinarka: Kaj pa izginuli milijoni Nemcev ob koncu vojne?
Adolf: Ah, ta kolateralna škoda ni bila tako velika. Sprva je bil plan kazensko poklati po vojni 20 do 25 miljonov Nemcev po ideji Morgenthaua (Morgenthau Plan) in Eisenhowerja, ker smo izgubili vojno proti Slovanom, pa si je Churchill premislil, ker je želel nadaljevati vojno proti Slovanom pod oznako rdeče nevarnosti in je Nemčija s pomočjo Marshallovega plana postala proti slovanska trdnjava, pardon proti boljševistična. Tistih milijon in pol nemških ujetnikov ter beguncev z vzhodne frotne in vzhoda Nemčije, ki so jih zajeli zahodni zavezniki s pomočjo mojega zvestega generala Donitza so poklali 45/46 v vzhodni Franciji Američani in Francozi. Toliko so bili dobri, da tega nismo rabili mi sami storiti. Ta nujna minimalna žrtev je bila motiv na hladno vojno proti Slovanom, saj smo izginutje in likvidacijo teh zlahka pripisali Rusom, ker so bili naši begunci po naših evidencah z vzhodnega dela Nemčije in vzhodne fronte. Poslužili smo se črne propagande to je, da smo lastna dejanja pripisali Rusom in jih tako naredil za barbare. Ljudje po zahodni Evropi so verjeli temu. Bila je nevarnost, da revolucija zajame celotno Evropo. To morate razumeti.
Novinarka: Kaj pa na Nurnberški procesi? Ali se strinjate s takšnim kaznovanjem vaših ožjih sodelavcev za nacistične zločine?
Adolf: Bežite no! Kašne pa klatite? Samo usta so zaprli nesposobnežem in nezanesljivim, da ne bi kaj nepotrebnega izblebetali.
Novinarka: Kaj pa vaša smrt, zakaj ste jo storili in skrivnostni atentati na vas?
Adolf: Natakar, še en čaj prosim! Malo adrenalina in reklame je pa tudi treba. Je bolj napeto. Ljudje tako raje verjamejo. Še posebej če je kaj skrivnostno. Glejte Hollyvoodske filme, pa vam bo vse jasno. Sami adrenalin. Tukaj je slika, ko sem bil lani poleti pri prijatlih v Ljubljan. Slovenci so pravi mega žurerji.


Novinarka: Ali se izogibate mesa pri prehrani? 

Adolf:  Neuradno da.

Novinarka: Gospod Hitler ali so vam bili Jugoslovani res takšen trn v peti kot se govori?
Adolf: Takrat ja, danes pa ne več. Če pogledate smo specialno vojno po 45 peljali tako, da se po naših načtrih sami med seboj trebijo, prosijo za kolonializacijo in delijo svoje ozemlje po vzoru okupacije 41. To počnejo s pomočjo mojih "slovanskih" kameradov, ki so po 45 vstopil v Titovo partijo. Dobesedno so prevzeli oblast in danes je skoraj tako kot leta 41. Pa še ceneje je in naši vojaki ne padajo na fronti, kot ne rabimo poslušati babjega cviljenja za padlimi soldati. Podobno je v vseh slovanskih dežalah širom Evrope.
Novinarka: Hvala za intervju gospod Hilter.
Adolf: Ni za kaj.

profileimage
Všeč mi je
1
Komentarji
18
vladislav stres
0
Jan 27, 2015
Hitler ni umrl kot am prikazujejo, a sam menim da je kmalu škripnil, Njegov dvojnik je odšel v Argentino saj so hoteli ohraniti zaovedano AGENDO. V Argentini je dejansko zadeve vodil Bormann. Veliko pretihotapljenega denarja in zlata ter prostitutov vseh barv .. so porabili za ustanovitev ene od držav in za penetracijo v svetovnecentreodločanja. Po moji objavi se na You Tubetakoj zbrisai par filmov, no nekaj zadev pa sem prepisal ipd
http://www.rtvslo.si/blog/meteor/nacizem-in-njegov-ponovni-vzpon-kjerkoli-kadarkoli/91212

Tvoj blog Rastko je zelo dober
Rasti dalje

NACIZEM IN NJEGOV PONOVNI VZPON KJERKOLI, KADARKOLI :: meteor :: Blog :: MMC RTV Slovenija

Blog - del največje spletne skupnosti Moj splet z največ registriranimi uporabniki. Sodelujte s svojimi blogi tudi vi.
#18
rastko plohl
0
Jan 22, 2015
Zlobi
se razume
#17
Zlobni
0
Jan 21, 2015
rastko, se zahvaljujem za možnost vključevanja. To vrstnim povezovanjem se izogibam, že od samega začetka komentiranja, kajti ostrina moje zlobe bi otopela :-)
#16
rastko plohl
0
Jan 20, 2015
Volodymyr hvala
#15
rastko plohl
0
Jan 20, 2015
Zlobni
vem, malo šale sem želelel dodati, da ne bomo preveč resni pri resnih temah
ali te je možno vključiti med prijatelje, rad bi poslal vabilo
#14
Zlobni
0
Jan 20, 2015
Rastko. Zlobni te ne bo nič obtožil, le spomin si osvežuje. Zgodbice sem se spomnil, na avtorja pa takrat nisem bil pozoren, to je vse.
illuminate pa sam razvrščam nekam med, zarotniško fantastično fanatične zgodbe, katere imam tudi mičkeno rad. Zato me kaj dosti ne moreš očarati z stvarmi, ki se vlačijo po spletnih straneh, kot Barjanska megla.
Moram pa vseeno pohvaliti, odlično napisano :-)
#13
Volodymyr Anželj
0
Jan 20, 2015
Rastko, rajši bi pisatl rato namesto, da si šo sindikate delat....
#12
Zlobni
0
Jan 20, 2015
štulič.
V kolikor so bile prve besede, uvod v predlagano poslušanje, se strinjam. Naredijo pa velik vtis, zato se tudi upodabljajo na ta način.

https://www.youtube.com/watch?v=XWE1zIEJCww&list=PL99F24481F61E0D8D

Videz vara
#11
rastko plohl
0
Jan 20, 2015
Štulič
obstajata dva svetovna centra od koder se idejno razvijajo svetovne svinjarije: to sta Švica in Tibet, ki se ju imenujejo strehi sveta.
Sedaj razumeš zakaj tako ime "streha sveta"
Za enkrat deluje samo še Švica, ker Tibet nadzorujejo Kitajci...
S tem, ko dalja lama hodi po svetu za osovoboditev Tibeta lahko njegovo delovanje za osvoboditev Tibeta razumemo kot dejanje za ponovno aktivacijo Tibeta kot drugega stebra v svetovnem pomenu zgoraj navedenega...

To so za Slovenijo popolnoma neznani podatki in upam, da me zlobni ne bo obtožil plonkanja, ker sem že večkrat dal namige v objavah na drugih mestih...

To, da so bili in so še Nacisti zavezniki s Tibetanskim budizmom ali obratno, da je bil in je še Tibetanski budizem zaveznik nacizma
in dokaze o tem pa mi je MMC prepovedal objaviti
in iz tega lahko sklepam, da se tako ščiti njuna "tajna" povezava s slovensko navezo v smislu, da javnost ne dobi vpogleda kdo je kdo in kaj je kaj...


#10
rastko plohl
0
Jan 20, 2015
Štulič vse je možno v zakulisju..
....vsaka zadeva se v javnosti prikazuje v trenutnih javnih normativih, kaj pa je pozadi česar javnost ne vidi, pa je drugo.
Hitler je bil homič, vegetarijanec, podobno kot Hajder...


#9
rastko plohl
2
Jan 20, 2015
mike
skoz vrtice pisanja se vidi zakulisje,
blog temelji na verodostojnih in tudi javno objavljenih podatkih
daljšega obodobja, v povezavi s preteklostjo, sedanjim in prihajajočim stanjem v Sloveniji razen, če ne spremenimo toka zgodovine
#8
rastko plohl
2
Jan 20, 2015
Zlobni
prvič je bil na MMC objavljen pred mnogimi leti, zatem sem ga še objavil enkrat ali dvakrat, nazadnje konec leta 2014 in je imel lepo število obiskovalcev pa tudi v partizanskih novicah je bil
#7
štulič ;)
1
Jan 20, 2015
@Zlobni, pleace don't...

Obsedenost z relikvijami, še ne pomeni, poznavanje znakov, števil ipd. Primerjanje lamaističnih idej in nu povodov v fetišizemm je absurd, ki ga Nittcshe poudari v tako nam je velel Zaratustra! :)

https://www.youtube.com/watch?v=W7muCRio2nQ

Laibach - Sympathy for the Devil (Official Video) - YouTube

Subscribe to the official Mute channel here: http://bit.ly/108HlR6 Subscribe to the official Laibach channel here: http:
#6
mike 1968
0
Jan 20, 2015
ha ha ha

Fajn za prebrat, ni kaj :)

Le kaj bi bilo, če bi v II. svetovni vojni zmagala Nemčija? Tale fantazijski intervju bi bil najrž kar resničen :)
#5
Zlobni
0
Jan 20, 2015
Nisem še prepričan, da sem na tem mestu že v preteklosti čital.

www.rtvslo.si/blog/rastko-plohl/na-caju-s-hitlerjem/95948

Ko bo čas, bom še malo pobrskal. Hvala za trud
#4
Dajana Babič
1
Jan 20, 2015
Bom dala na FB. :)
#3
rastko plohl
1
Jan 20, 2015
Zlobni
blog brez slik je objavljen tudi na MMC rtvslo, pa so mi na MMC prepovedali nadaljnje objavljanje, ko sem objavil povezavo nazijev: Hitlerja s Tibetanskimi dalaj lamami, dalaj lame in Haiderja in Haiderja in Pahorja..... prepovedan blog je sedaj objavljen na Publish wallu..
#2
Zlobni
0
Jan 20, 2015
Fantazijski zapis me je prepričal, še bolj pa misli 25 letnega Adolfa pri obisku leta 1914 in analiza dogodkov po letu 1943, ki jih je podal L.1914.

(tole mi je od nekje znano, ali si avtor - morda plonkaš? ).
#1
rastko plohl
rastko plohl
Objavil/a 2015-01-19 18:41:47 (Jan 19, 2015)
Starejša objava Novejša objava
ZADNJE OBJAVE
EU_Slovenci niso smeli vedeti_Prva epizoda
Je že v EU 100.000 migrantskih vojakov?
Tiralica!
Ali je Šiško že ne vede zrušil Šarčevo Vlado, pa še tega ne ve?
Cerarju in Šarcu migrirala zdrava pamet!
Stop Mara Kešu, podpiši peticijo!
ZADNJI KOMENTARJI
KATEGORIJE
IŠČI PO ARHIVU
november 2019
PTSČPSN
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Zapri predvajalnik
Prikaži seznam predvajanja
Prestavi predvajalnik
Povečaj